- Poruka
- 127.091
evo postavih ti malopre pravo versko pitanje koje mozes da argumentujes...raj/pakao ili vaskrsenje?Dosadni ste sa tim vanzemaljcima. Mi volimo da se tučemo biblijskim argumentima. Svi čitamo istu Knjigu, pa se nikako usuglasiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo postavih ti malopre pravo versko pitanje koje mozes da argumentujes...raj/pakao ili vaskrsenje?Dosadni ste sa tim vanzemaljcima. Mi volimo da se tučemo biblijskim argumentima. Svi čitamo istu Knjigu, pa se nikako usuglasiti.
Nudimo vam opciju pokajanja i obraćenja. Verujte u Boga i Njegovog Sina Isusa Hrista i idite u crkvu. Ili bar budite dobri ljudi.daslažem se.
hvala na komplimentu o zanimljivosti, a žao mi je što ne mogu da uzvratim jer se vi dosadno ponavljate.
ja ne verujem ni u vanzemaljce. Koje opcije nama nudite ?
vi ne znate sta hoceteja ne verujem ni u vanzemaljce. Koje opcije nama nudite ?
Sve imamo.nisi cuo?
pakao ne postoji.
on je suprotnosti sa vaskrsenjem... imao sam i temu o tome
tako da crkva mora prvo da odluci jel imamo raj i pakao ili imamo vaksresenje?
ne moze i jedno i drugo.
U čijeg Boga ? idem u crkvu.Nudimo vam opciju pokajanja i obraćenja. Verujte u Boga i Njegovog Sina Isusa Hrista i idite u crkvu. Ili bar budite dobri ljudi.
Baš zato smo dobar medijum, ali oni nikako da se dogovore.vi ne znate sta hocete![]()
Pa, zna se. Našeg Boga pravde iz himne.U čijeg Boga ? idem u crkvu.
O dobroti tvojoj trebaju drugi da kažu.
To je himna pravoslavaca, (Bože pravde) a ti ovde ( na engleskom) pričaš o katoličkoj veri (takav je prevod).Pa, zna se. Našeg Boga pravde iz himne.
Vjerujem u jednoga Boga,
Oče svemogući,
stvoritelj neba i zemlje,
svega vidljivog i nevidljivog.
Vjerujem u jednoga Gospodina Isusa Krista,
Jedinorođeni Sine Božji,
rođen od Oca prije svih vjekova.
Bog od Boga, Svjetlost od Svjetlosti,
pravi Bog od pravog Boga,
rođen, nestvoren, istobitan s Ocem;
po njemu je sve postalo.
Za nas ljude i za naše spasenje
sišao je s neba,
i po Duhu Svetom utjelovio se od Djevice Marije,
i postao čovjekom.
Za naše dobro bio je razapet pod Poncijem Pilatom,
pretrpio je smrt i bio je pokopan,
i uskrsnuo treći dan
u skladu sa Svetim pismom.
Uzašao je na nebo
i sjedi s desne Ocu.
On će opet doći u slavi
suditi živima i mrtvima
i njegovu kraljevstvu neće biti kraja.
Vjerujem u Duha Svetoga, Gospodina, životvorca,
koji izlazi od Oca,
koji se s Ocem i Sinom klanja i slavi,
koji je govorio po prorocima.
Vjerujem u jednu, svetu, katoličku i apostolsku Crkvu.
Ispovijedam jedno Krštenje za oproštenje grijeha
i radujem se uskrsnuću mrtvih
i život budućeg svijeta. Amen.
Ne, to je državna himna, Bog pravde za sve. Eto, Srbija nije sekularna država. A ateisti?!. To je pravoslavno Verovanje na engleskom, a ne katoličko. Čekaj ako nisi pravoslavne vere da li si još uvek Srbin?To je himna pravoslavaca, (Bože pravde) a ti ovde ( na engleskom) pričaš o katoličkoj veri (takav je prevod).
Usput, ja sam učio ruski.... deda mi je bio nazaren (sveštenik). Oni ne slave vaše svece.
Kako da tumačim to što nismo svi iste vere ?
Si nepismen ? gde piše da nisam pravoslavne vere ?Ne, to je državna himna, Bog pravde za sve. Eto, Srbija nije sekularna država. A ateisti?!. To je pravoslavno Verovanje na engleskom, a ne katoličko. Čekaj ako nisi pravoslavne vere da li si još uvek Srbin?
Pomenuo si nekakve nazarene.Si nepismen ? gde piše da nisam pravoslavne vere ?
A ti o njima očigledno ne znaš ? I ne znaš šta je to - deda ?Pomenuo si nekakve nazarene.
Znam, samo se pravim Englez. Šta si se odrekao vere prađedovske?A ti o njima očigledno ne znaš ? I ne znaš šta je to - deda ?
Pa šta ako sam ih pomenuo ? imaš gugl, nemoj da lupetaš.
"nekakve"?Pomenuo si nekakve nazarene.
Ma kako ne bi znao. Istoričar sam."nekakve".
i ja treba tebi neobrazovanom nešto da poverujem?
- imate vi ovde nekog pametnijeg ?
ma daajj,.. a ne znaš ko su Nazareni ? Ni to ti ne verujem.Ma kako ne bi znao. Istoričar sam.
Назарени су секта коју је основао калвински пастор Самуел Хенрих Фрелих (Samuel Heinrich Fröhlich, 1803-1857), у Швајцарској око 1830. године.ma daajj,.. a ne znaš ko su Nazareni ? Ni to ti ne verujem.
po tebi oni nisu (bili) Pravoslavci ?
odakle ime za "pravoslavce" - za 'pravoverce' si čuo ? (pravo-vernici).
Ne blamiraj se više.
Da, ima ih. Ali, to su ostaci ostataka.Znam za Nazarene, Verne, ima ih po Vojvodini najviše. Ne nose oružje itd.Fini ljudi i dobri majstori.
ne lupetaj https://sh.wikipedia.org/wiki/NazareniНазарени су секта коју је основао калвински пастор Самуел Хенрих Фрелих (Samuel Heinrich Fröhlich, 1803-1857), у Швајцарској око 1830. године.
Имаш овде:
https://sr.m.wikisource.org/wiki/Историја_хришћанске_цркве_за_средње_школе_по_Смирнову,_Победоносцеву_и_другим_писцима_5#Мање_секте,_које_се_појавише_од_XVII_века_до_данас._Анабаптисте,_Хернгунтери,_Социнијани,_Квакери,_Методисте,_Тведенборгијани_и_Мормони.
Давно сам према два ПДФ-а ову историју лично поставио на Викизворник и додао белешке, па тако и за назарене.
Eto sad znamo i kakvog (kakvih) istoričara i "Istoričara" imamo - i ovde na Krstarici, a koji nam sole pamet, prevodom naše himne na Engleski i dopunjavaju Wikipediju,..Da, ima ih. Ali, to su ostaci ostataka.
Ti nemaš pojma ovi novi nazareni nemaju veze sa onim starima između njih je 18 vekova razlikeEto sad znamo i kakvog (kakvih) istoričara i "Istoričara" imamo - i ovde na Krstarici, a koji nam sole pamet, prevodom naše himne na Engleski i dopunjavaju Wikipediju,..
zaobiđi me.(ostatku od ostataka,.. )
daa,...Ti nemaš pojma ovi novi nazareni nemaju veze sa onim starima između njih je 18 vekova razlike