Droljasti muškarci

Jadan tvoj potiljak.
Mora da strašno pati od tog ježenja ,
Obzirom da ti kao sklop organa -
Nisi navikao na emocije.

Kažu oni koji su frustrirani ..
Ti si jedan od ....primeraka.

Samo prosvetljavam one koje koji su zatupeli i zatucani.
Ostale ne diram.

Simpatično mi je ovo da se iseku samo delovi na koje kao nešto i može da se odgovori, a onda napišeš puno, a besmisleno. To da li sam ja ili nisam navikao na emocije nema nikakvu težinu, ni bitnost u odnosu na temu o kojoj raspravljamo, pa ako nemaš šta reći bolje se drži onog da nećeš više komentarisati ili citirati, ovako ispadne samo tužnije i tužnije.

Probaj da primetiš da u svakoj interaciji izbegavam da vređam i da budem bezobrazan ili drzak. To što ti misliš da ćeš ti ovde nekome nešto da objasniš i kako si britka sablja britkog jezika, to samo znači da ti ljudi ćute jer im je glupo da ulaze sa tobom u nabadanje ispod rebara, ali veruj mi da može neko da te rastavi na proste činioce i da te ostavi usranu, pa malo zalagani sa tim tvojim napušavanjem ljudi. Pride, ovo je dobronamerno rečeno.

Tebi je sve simpatično....

Haha..Ko?Možda ti ili tebi slični?Zaebo si se....

Al Araona hoću.Već to i radim.

Veruj mi ne rade to samo zato što su džentlmeni i zato što si žensko, tako da polako, ne busaj se u to da si ti neka pametnica, da ćeš ti nešto nekome reći. Nisi, a to što te neko ne napuši i objasni ti razloge iz kojih radiš to što radiš, to samo smatraj gestom dobre volje.

Ja neznam zasto moderatori dozvoljavaju ovakve uvredljive teme koje se odnose samo na muskarce.
Teme se masovno postavljaju od neke frustrirane i ogorcene osobe kojoj sve smeta.

Treba se postavljati neka tema koja je edukativnog karaktera i koja moze imati neko znacenje,a ne samo Horor.

Veruj mi ne rade to samo zato što su džentlmeni i zato što si žensko, tako da polako, ne busaj se u to da si ti neka pametnica, da ćeš ti nešto nekome reći. Nisi, a to što te neko ne napuši i objasni ti razloge iz kojih radiš to što radiš, to samo smatraj gestom dobre volje.
Džentlmeni ne postoje, niti sam ja neko kome je džentlmen potreban.
Nikada nisam rekla da sam pametnica , ali svoja mišljenja i stavove imam .I ne menjam ih.
Objašnjenja nekih kvazi mudraca ne prihvatam .
Niti mi trebaju .

A u stvari , mene je tebe žao na neki način.
Toliko ojađen i pun trauma i loših iskustava , tačno te čitam između redova .
Trudiš se da ostaviš utisak nekog mudrog , realnog , lepo vaspitanog muškarca , ali traume proviruju i
Jednostavno iz tebe izađe nešto što toliko želiš da potisneš .
Odaju te reči , izjašnjavanje , tvoji komentari ..
Napet si .Mislim da treba da se opustiš .

Dalje..Počinješ i da vređaš
.Mada se toliko bolesno trudiš da neka uvreda ne ispliva iz tebe.
Dakle , pucaš.Nisi toliko nedodirljiv kakvim se predstavljaš .
Reč -frustriranost .Mnogo puta si je ponovio .
Nameće ti se jer ne znaš šta drugo da kažeš ,
a treba da budeš svestan da baš frustrirane osobe drugima kače tu etiketu.

Nisu toliko lepe teme koliko su dobre za iznosenje raznih frustracija i hejtova..Dobre teme za ispuhati se kad si ljut i kada ti se svadja.
Imaš i drugih tema..Ne moraš biti tu.

Ja neznam zasto moderatori dozvoljavaju ovakve uvredljive teme koje se odnose samo na muskarce.
Teme se masovno postavljaju od neke frustrirane i ogorcene osobe kojoj sve smeta.

Treba se postavljati neka tema koja je edukativnog karaktera i koja moze imati neko znacenje,a ne samo Horor.
Nisi pročitao uvodni post , vidim.

Dok ti nisi dosla bio je normalan pdf
Uh, kako sam zla!

Pa dosla je sa namerom da se svadja sa muskim rodom. Vidis da je ogorcena, povredjena i frustrirana jer je bila sa nekim droljastim balkanoidnim muskarcem u klimaksu .
Ali , nisam.
Nije to moj tip muškarca.

Čekaj ...Kad sam se sa tobom svađala?

Džentlmeni ne postoje, niti sam ja neko kome je džentlmen potreban.
Nikada nisam rekla da sam pametnica , ali svoja mišljenja i stavove imam .I ne menjam ih.
Objašnjenja nekih kvazi mudraca ne prihvatam .
Niti mi trebaju .

A u stvari , mene je tebe žao na neki način.
Toliko ojađen i pun trauma i loših iskustava , tačno te čitam između redova .
Trudiš se da ostaviš utisak nekog mudrog , realnog , lepo vaspitanog muškarca , ali traume proviruju i
Jednostavno iz tebe izađe nešto što toliko želiš da potisneš .
Odaju te reči , izjašnjavanje , tvoji komentari ..
Napet si .Mislim da treba da se opustiš .

Dalje..Počinješ i da vređaš
.Mada se toliko bolesno trudiš da neka uvreda ne ispliva iz tebe.
Dakle , pucaš.Nisi toliko nedodirljiv kakvim se predstavljaš .
Reč -frustriranost .Mnogo puta si je ponovio .
Nameće ti se jer ne znaš šta drugo da kažeš ,
a treba da budeš svestan da baš frustrirane osobe drugima kače tu etiketu.

Očigledno postoje, jer bi te do sad neko već napušio, daješ prilično materijala.

Ceo drugi pasus je projekcija tvoja, što se kaže popu svako pop, lopovu svako lopov, tako da meni deluje da je tebi žao sebe.

Ponovio sam je zato što je očigledna, što ti je ponovio i toliki broj ljudi da si temu celu otvorila zasnovanu na tome "rekli mi da sam frustrirana, ogorčena" itd, pa, zapitaj se malo. To što ti misliš da ti neko nema šta reći ne znači i da nema šta reći, nego niko neće da se mačuje ovde sa osobom poput tebe, niko nije toliko dokon. Očigledno jesam nedodirljiv, samo što sam tebi iz nekog razloga opsesija, pošto vidim da i nakon tvog nećeš me citirati i komentarisati moraš da dođeš da napišeš nešto, da ti objasniš. Mislim, ok, ako ti znači ta pažnja u vidu Araon pročitao tvoj post, evo ti nastavi da pišeš ovakve nebuloze, a ja ću odgovarati sa "pročitao", daću ti na važnosti iako neću zaista pročitati, pošto ko će se time više baviti. Suštinski ja sad treba da budem psihijatar i to bez naknade.

Očigledno postoje, jer bi te do sad neko već napušio, daješ prilično materijala.

Ceo drugi pasus je projekcija tvoja, što se kaže popu svako pop, lopovu svako lopov, tako da meni deluje da je tebi žao sebe.

Ponovio sam je zato što je očigledna, što ti je ponovio i toliki broj ljudi da si temu celu otvorila zasnovanu na tome "rekli mi da sam frustrirana, ogorčena" itd, pa, zapitaj se malo. To što ti misliš da ti neko nema šta reći ne znači i da nema šta reći, nego niko neće da se mačuje ovde sa osobom poput tebe, niko nije toliko dokon. Očigledno jesam nedodirljiv, samo što sam tebi iz nekog razloga opsesija, pošto vidim da i nakon tvog nećeš me citirati i komentarisati moraš da dođeš da napišeš nešto, da ti objasniš. Mislim, ok, ako ti znači ta pažnja u vidu Araon pročitao tvoj post, evo ti nastavi da pišeš ovakve nebuloze, a ja ću odgovarati sa "pročitao", daću ti na važnosti iako neću zaista pročitati, pošto ko će se time više baviti. Suštinski ja sad treba da budem psihijatar i to bez naknade.
Mislim da sam se zaljubila.

Nije ona bila ni sa kim nego pizdi na te koji ne biraju a nju nece,pa de ces veceg bedaka
Jadna ja...Idem da sečem vene sada.

Back