gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
kako se zove ulje sa kojim moze da se ocisti pisanjak a da se vise ne oseca?????
А какве везе има ово питање са овом темом???? Чини ми се да си већ негде поставио такво питање и одговорено ти је.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako se zove ulje sa kojim moze da se ocisti pisanjak a da se vise ne oseca?????
imam jedan veliki problem...naime moji psi su donedavno bili pusteni u celom nasem dvoristu ali posto nam je dvoriste bilo u veoma losem stanju mi smo im ogradili jedan deo dvorista (nije tako veliko kao dvoriste ali je sasvim dovoljno...taman kako treba)....kada smo ih prebacili u taj ogradjeni deo bili su zbunjeni ali su se navikli...naravno mi smo njih ponekad pustali u staro dvoriste (mislim gde su nekad bili) ali sad ih vise ne pustamo...medjutim moj pas jare je poceo da preskace u to staro dvoriste cak je i zicu kojom je bio ogradjen deo izjeo i ko zna kako odvalio je...on mnogo voli da skace i preskace ali ta zicana ograda je bas visoka...sta da radim kako da ga odviknem od toga....moja porodica i ja ne znamo sta da radimo....on ne preskace stalno nego kad nesto prodje ulicom i obicno kad se nesto desava....molim vas pomozite mi jer ja vise ne znam sta da radim....hvala unapred
Onda sam joj stavio povodac i kad je pokusala da skoci povukao je nazad i rekao:"Ne skaci!".
Nakon par dana je prestala. Jeste malo nehumano, ali vise nije skakala van dvorista.
Samo je iz boksa izlazila, penjala se po zici visine 2 metra, bila je pravi akrobata.
Jedino sto joj nije uspelo je to da se popne na drvo, za mackom. 
Stavi vecu zicu.![]()
Evo kako sam ja oducio zenku vucjaka.
Pocela je da preskace ogradu visine 2m (mozda i koji cm vise), Iz mesta skoci, prednjim sapama se uhvati za vrh zida i ode.Onda sam joj stavio povodac i kad je pokusala da skoci povukao je nazad i rekao:"Ne skaci!".
Nakon par dana je prestala. Jeste malo nehumano, ali vise nije skakala van dvorista.
Samo je iz boksa izlazila, penjala se po zici visine 2 metra, bila je pravi akrobata.
Jedino sto joj nije uspelo jeto da se popne na drvo, za mackom.
![]()
a jeli sad sa povodcem

Imam jedno pitanje - kako da naucim psa da zatvara vrata za sobom? Mislim ne bukvalno da pritisne kvaku, nego kako da mu objasnim da treba da ih gurne nazad, nakon sto ih gurne glavom da bi ih otvorio?

ops:Al pogodite sta? NEMERE TO BEZ KABLA!!!!!!!!:-x
i onda ne moze da se igra sa drugarima jedno 10 min.
, pa ga opet pustim
!!!!Onda me slusa naredna 3 ili 4 puta pa opet po svome.....Pa da, najverovatnije da su ga udarila, ili su se mozda cak i zalupila u njegovoj blizini pa se uplasio zvuka. Ali hrabar je kad je prevazisao taj strah:-) Ajde bas nam raportiraj ako nauci da zatvara vrata:-D
Mada juce su pale prve lekcije, ja bih mu otvorila vrata, onda mu kazem gurni vrata, onda uzmem njegovu sapu i gurnem. To sam ponovila par puta da bi on posle, kad mu kazem ispred otvorenih vrata da ih gurne, mahao sapom na mene.
Jos samo tu sapu da usmeri ka vratima i uspeh je zagarantovan!
Kad se jednom zavrsi ta faza ucenja osnovnih komandi odmah je lakse. Mada moraces za jedno dva do tri meseca da ga opet podsetis sta je naucio, pa tako do druge godine (mozda trece, ali necu da te plasim
), a onda ce se malo smiriti pa ce bolje da slusa. Samo nemoj nikako batinama da ga ucis.Ria svaka cast!!![]()
Kad se jednom zavrsi ta faza ucenja osnovnih komandi odmah je lakse. Mada moraces za jedno dva do tri meseca da ga opet podsetis sta je naucio, pa tako do druge godine (mozda trece, ali necu da te plasim
), a onda ce se malo smiriti pa ce bolje da slusa. Samo nemoj nikako batinama da ga ucis.
, prosto bas ga briga za vezivanje-samo ce da cima i vuce, i za kaznu, ali ako ne dodje posle dva tri poziva, dobije batinice, jb.ga, onda slusa i jos uvek se desi da moramo da utvrdjujemo gradivo... on je mnogo tvrdoglv, a istrcavao mi je na ulicu da juri konje ili ka drugim psima u ciju narav blago receno nisam sigurna, tako da je bilo ili ili...Hehehehehhehehehhe Migora tebi je ovo ko kad Ginekolog slusa pricu o Rodama i Kupusu.......Citam ova vasa pisma i veoma ste zanimljivi samo nastavite.

A i umirem sa svakim udarcem tako da neka fala!!! Nije ta fizika za mene!!!!Nisam tukla ni decu pa ne mogu ni njega!!!! Priznajem jesam par puta pljusku po dupetu..... Ali bre umre deo mene..... NE MOGU
Citam ova vasa pisma i veoma ste zanimljivi samo nastavite.
Citam ova vasa pisma i veoma ste zanimljivi samo nastavite.