Hvala
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav, imam problem sa Dobermanom, star je 6 meseci i idalje jede sa poda, tukao sam ga, grdio ali on to i dalje radi sa tim kad mu viknem FUJ on bezi pa se posle opet vrati da jede. I druga stvar ne zna da dodje na poziv DODJI, kad vidi da imam keksice on dodje u suprotnom nece. Zna li neko da mi preporuci sta da radim?
Pozdrav, imam problem sa Dobermanom, star je 6 meseci i idalje jede sa poda, tukao sam ga, grdio ali on to i dalje radi sa tim kad mu viknem FUJ on bezi pa se posle opet vrati da jede. I druga stvar ne zna da dodje na poziv DODJI, kad vidi da imam keksice on dodje u suprotnom nece. Zna li neko da mi preporuci sta da radim?
A, tek sada razumem,. nego sam sigurna da ce i to proci, jos je on mali.Problem je sto se boji da mu ne otruju psa.
Mozda treba rokfor
Sir se zaista ne daje ovim psima sto tragaju za drogom ( ili vec bilo cime) jer za nekoliko sati im se poremeti njuh.
A ima pasa koji vole i da se valjaju u izmetu, nema veze sa rasom.
Pa to uopste ne mora da bude neki skup sir, nego sta vec nadjes u frizideru od sira koji kupujes na pijaci.samo jos jednom da potvrdim- ne bacajte pare na sir! i veceras sa smrdljevkom nista uradili nismo...
Moja mešanka je najsrećnija ako ima neka crkotina ili neki drugi smradež u šumi pa da se uvalja, to mi je jednom uradila jedva sam je u auto pustila, a do kuće sa širom otvorenim prozorima i jedva preživeh. Morala sam da je šamponiram 2x. Sad se ne odvajam od nje, rizikujem i zmije da me pojedu samo da se budalica ne uvalja opet u nešto.