Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav, imam problem sa Dobermanom, star je 6 meseci i idalje jede sa poda, tukao sam ga, grdio ali on to i dalje radi sa tim kad mu viknem FUJ on bezi pa se posle opet vrati da jede. I druga stvar ne zna da dodje na poziv DODJI, kad vidi da imam keksice on dodje u suprotnom nece. Zna li neko da mi preporuci sta da radim?

Pozdrav, imam problem sa Dobermanom, star je 6 meseci i idalje jede sa poda, tukao sam ga, grdio ali on to i dalje radi sa tim kad mu viknem FUJ on bezi pa se posle opet vrati da jede. I druga stvar ne zna da dodje na poziv DODJI, kad vidi da imam keksice on dodje u suprotnom nece. Zna li neko da mi preporuci sta da radim?
A, tek sada razumem,. nego sam sigurna da ce i to proci, jos je on mali.Problem je sto se boji da mu ne otruju psa.

verovatno misli da je zbog nečeg nagrađena. 

Mozda treba rokfor
Sir se zaista ne daje ovim psima sto tragaju za drogom ( ili vec bilo cime) jer za nekoliko sati im se poremeti njuh.
A ima pasa koji vole i da se valjaju u izmetu, nema veze sa rasom.

Pa to uopste ne mora da bude neki skup sir, nego sta vec nadjes u frizideru od sira koji kupujes na pijaci.samo jos jednom da potvrdim- ne bacajte pare na sir! i veceras sa smrdljevkom nista uradili nismo...
Moja mešanka je najsrećnija ako ima neka crkotina ili neki drugi smradež u šumi pa da se uvalja, to mi je jednom uradila jedva sam je u auto pustila, a do kuće sa širom otvorenim prozorima i jedva preživeh. Morala sam da je šamponiram 2x. Sad se ne odvajam od nje, rizikujem i zmije da me pojedu samo da se budalica ne uvalja opet u nešto.![]()