migora
Aktivan član
- Poruka
- 1.040
Za tebe je MALINOA.Ti si temperamentna i lepo bi ti stojala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не да се покривате ушима, него да гледате, слушате савете и радитеееееее! И будите истрајни и пре свега, радите то са љубављу и вољом, не може да омане. Не треба одустајати на први неуспео покушај, па нисте ни ви као бебе одмах научили да ходате, јел? Тако и њима помозите да науче!
pa da jedino da cutim i upijam
Sva sreca pa imamo najboljeg profu na svetu![]()
E zelja mi je ovakvo drustvo da imam,a bice imam i od cega,i sad viknes DRZIIIII.![]()
Pa klasicni primer razmazenkasta ce tebi za pekinezera, gospodina "u najboljim godinama" neka posebna dresura????
ti cimnes uzicu i on dobar,ja moram nadljudskim snagama da se odupirem,ne bi li mog vola zaustavila.
jaooo,a izgubili davilicu prvi dan setnje, ili mu je spala il je neko skinuo dok je bio pusten
inace,juce sam srela drugaricu ciji kavkasci idu na obuku,i ona meni "sta te taj vuce,daj ga meni", i ona ga tako cimne da ovaj moj nije znao sta ga snaslo
(i to sa obicnom,debelom koznom ogrlicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!), i drekne " FU!!!!!!PORED!!!!!" i ovaj se pretvorio u leptirica, nije se cuo, isao sav uprepodobljen pored nje celu setnju....
kaze mu sedi(sto on mene pooslusa samo kad je raspolozen, on na keca sedne,kaze mir,on legne,bozeeee kad sam videla...)
Znaci,ljigavac jedan,moze da slusa i razume sve,samo nece slina jedna....
i sad se ja tako dernjam po ulici FU!!!! ko manijak![]()