Dresura pasa

Joooj dodji da te odvedem da vidis rotove nema gresaka 30 kom,kad vidis na jednom mestu joooj.
neznas kojeg da gledas,kad ga izvede a on stoji kao sveca samo da sanjas tako nesto.

Мммммм, волим кад је пас кабаст, јак и доминантан, изазов ми је да се носим са таквима. Мада јако ценим малиноу, али да се разумемо - мени је рот прва и задња љубав, ти ме схваташ, зар не?

G-1.jpg

E Mili ovaj je bio isto za rukav ubica

Не да се покривате ушима, него да гледате, слушате савете и радитеееееее! И будите истрајни и пре свега, радите то са љубављу и вољом, не може да омане. Не треба одустајати на први неуспео покушај, па нисте ни ви као бебе одмах научили да ходате, јел? Тако и њима помозите да науче!

Е да, заборавила сам да кажем - право је задовољство гледати овакве клипове. А ја што више гледам, мени је све теже што немам пса па да поново "уђем у те воде". :(

Pa sta da ga ucim?! Dosta se jadnicak izmaltretira sto ga ovo moje deriste po ceo dan juri i gnjavi, narocito kad ih cuvaju moji roditelji-sve joj dozvoljavaju. Srecna sam sto me ceka ispred prodavnice, ne smem vise da trazim od njega, grizla bi me savest. Ne kazem, on je fin, kulturan pas, ume lepo da se ponasa, nikad nikog nije ujeo... Sve u svemu, milina jedna kakvi su mu cistokrvni rodjaci. Mogu da hvatam beleske pa da primenim na sledecem psu, to ozbiljno nameravam.

То сам рекла онима који имају озбиљније намере да дресирају свог пса, а пре свега онима који постављају питања како пса да науче ово или оно.

To Mili samo tako.Joj kako bih voleo da se ovako svi skupimo na jedno mesto pa da vas upoznam sve.Da vidim ko kako radi i sta radi.Pazite nisam ja sad ovde BOG nego vam kazem kako sam i kako ja radim.Pa sad nemora kod svakog psa da pali ista caka,al je bitno da radi.Ja kazem kad me pitaju kako i sta.Kazem ne interesuje me kako si radio samo hocu=REZULTAT!!!!!!!!! Mogu ja ovde pametovati,ko me zna? A ne,kod mene nema ''prevare'' ja dokazem pa kako ko hoce,ima i drugi rade slobodno se moze informisati i tamo,ne jlutim se ja.E da vidis onda se vrate,pa kazu onaj skup.Jel? E sad je tolko i tolko.Imao sam jednu kuju na obuci,trebala je da cuva dvoriste,kad je gazda posle izvesnog vremena dosao i kad je video kako radi nije smeo da ode po nju da je izvadi iz boksa:DSamo sam kazao NE i nije ga dirala e posle se valda setila da joj je to pravi gazda i skakala je po njemu od srece.Posle 7 dana je dosao i doneo mi jos novaca kao nagradu,jer nije mislio da ce tako cuvati kucu.Ma imao sam ja svakakvih na radu.Bilo je takvih da sam mislio sutra ides nazad,i nediram ga 2 dana pa da vidis posle sve vice,MILANEEEEEEEEE ajde da radimo.:D Nadmudrim ga i mora da radi.

Не да се покривате ушима, него да гледате, слушате савете и радитеееееее! И будите истрајни и пре свега, радите то са љубављу и вољом, не може да омане. Не треба одустајати на први неуспео покушај, па нисте ни ви као бебе одмах научили да ходате, јел? Тако и њима помозите да науче!

pa da jedino da cutim i upijam;):D
Sva sreca pa imamo najboljeg profu na svetu:D:D:D

Pa ja mislim da smo u jednom mestu napravili bi mi cudo.Podelili bi posao ja i Mili.Mili bi pokazivala poslusnost,a ja bi pokazivao trag odbranu i napad.:D A prvo bi napravili selekciju.:D

sta ce tebi za pekinezera, gospodina "u najboljim godinama" neka posebna dresura????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ti cimnes uzicu i on dobar,ja moram nadljudskim snagama da se odupirem,ne bi li mog vola zaustavila.
jaooo,a izgubili davilicu prvi dan setnje, ili mu je spala il je neko skinuo dok je bio pusten:twisted::twisted::twisted:
inace,juce sam srela drugaricu ciji kavkasci idu na obuku,i ona meni "sta te taj vuce,daj ga meni", i ona ga tako cimne da ovaj moj nije znao sta ga snaslo
(i to sa obicnom,debelom koznom ogrlicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!), i drekne " FU!!!!!!PORED!!!!!" i ovaj se pretvorio u leptirica, nije se cuo, isao sav uprepodobljen pored nje celu setnju....
kaze mu sedi(sto on mene pooslusa samo kad je raspolozen, on na keca sedne,kaze mir,on legne,bozeeee kad sam videla...)
Znaci,ljigavac jedan,moze da slusa i razume sve,samo nece slina jedna....
i sad se ja tako dernjam po ulici FU!!!! ko manijak:D:D

sta ce tebi za pekinezera, gospodina "u najboljim godinama" neka posebna dresura????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ti cimnes uzicu i on dobar,ja moram nadljudskim snagama da se odupirem,ne bi li mog vola zaustavila.
jaooo,a izgubili davilicu prvi dan setnje, ili mu je spala il je neko skinuo dok je bio pusten:twisted::twisted::twisted:
inace,juce sam srela drugaricu ciji kavkasci idu na obuku,i ona meni "sta te taj vuce,daj ga meni", i ona ga tako cimne da ovaj moj nije znao sta ga snaslo
(i to sa obicnom,debelom koznom ogrlicom!!!!!!!!!!!!!!!!!!), i drekne " FU!!!!!!PORED!!!!!" i ovaj se pretvorio u leptirica, nije se cuo, isao sav uprepodobljen pored nje celu setnju....
kaze mu sedi(sto on mene pooslusa samo kad je raspolozen, on na keca sedne,kaze mir,on legne,bozeeee kad sam videla...)
Znaci,ljigavac jedan,moze da slusa i razume sve,samo nece slina jedna....
i sad se ja tako dernjam po ulici FU!!!! ko manijak:D:D
Pa klasicni primer razmazenka:) Moras da budes ostra inace te on ne shvata ozbiljno.

Back