Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dah_andjela:@Ivana Ma samo su farbane plavushe glupe ;p Samo glupoj osobi moze pasti na pamet da se ofarba u plavo:wink:
~sad kad se ispostavi da si farbana plavusha ;p
bogami ta tvoja teorija bash i ne drzi vodu,u mom razredu imaju dve original plavuse,i po pameti i po kosi,ne zna se koja je gluplja.Jbt nisam ranije verovao da neko moze biti toliko glup da ne moze da nadje koren na digitronu.Dah_andjela:@Ivana Ma samo su farbane plavushe glupe ;p Samo glupoj osobi moze pasti na pamet da se ofarba u plavo:wink:
Dah_andjela:@Ivana Ma samo su farbane plavushe glupe ;p Samo glupoj osobi moze pasti na pamet da se ofarba u plavo:wink:

Posle sam ja zla c c cGirl next door:okej, onda se i ja ukljucujem....
fuuuuuuuj!!!
pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno... what's the problem?Dah_andjela:m shala bre... ta teorija proizilazi iz mog nerazumjevanja zashto se neko farba u plavo... Mislim, stvarno, zashto?!?
Moon Child:pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno...
Moon Child:pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno... what's the problem?
prozivancija 
zmaj013:Bicu iskren i reci da zenski pol ne bi bio lepsi pol da nema simpaticnih plavusa.............
Moon Child:pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno... what's the problem?
I ja sam se pronaslaMoon Child:pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno... what's the problem?