Драшковић (агитује) : СРБИЈА МОРА У НАТО!

Да ли сте за улазак Србије у НАТО пакт ?

• да

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nista..........onako su mi odvratni .......bez razloga:mrgreen:

kao stakori.....nista mi nisu uciniili , a odvratni su mi......:think:

И мени су одвратни јенкији.. и то са разлогом... дебели, млохави

"биг мек-кокаколичари"...учинили су многима па и мени

велико зло... злочинци и разбојници... одвратни дурдубаци...

*дурдубак

Neodoljiv za “brku”

Durdubak je jedan od najboljih mamaca za pecanje soma

sl29c.jpg

Durdubak je za soma neodoljiv

Iako najveći deo jelovnika svakog soma čine ribe, rakovi i školjke, durdubak (durbok) je jedan od najboljih mamaca za našeg najvećeg vodenog grabljivca. To znaju svi pasionirani somaroši, ali i trgovci, zbog čega cena ove životinjice u prodavnicama mamaca nikada nije mala.

Ovakvoj izjavi uopste ne treba pridavati znacaja s obzirom na to da ona potice od lidera stranke koja poodavno nije (samostalno) presla cenzus na parlamentarnim izborima. Licno sumnjam u ocene da 30% gradjana Srbije podrzava njen ulazak u NATO pakt jer bombardovanje nije bas tako davno bilo. To nije nesto sto se zaboravlja, a pogotovo ne za tako kratko vreme.

Nagradno pitanje:
Sta je Vuk Draskovic jeo za dorucak. Bunike ili misomor?
Najjadnije u celoj prici mi je kako su Ameri bas njega nasli za mazgu koja ce da promovise Nato u Srbiji. A s obzirom da formalno kao gistro isto taj Draskovic izjavljuje da nema te srpske ruke koja bi potpisala nezavisnost Kosova.
Da nije smesno bilo bi zalosno. A i jeste kad bolje pogledas.

Zato sto je Draskovic zbog svojih knjiga i rehabilitacije cetnika jako cenjen u cetnickoj dijaspori koja i dan danas SAD dozivljava kao saveznika Srbije, a, ruku na srce, i SAD njih ( mada ne i Srbiju, ali to je tako nebitno ;) ).

Сједињене Америчке Државе, су од 1901. до 1999. године, оружано интервенисале широм планете (али и у САД повремено) - 238 пута усмртивши милионе цивила у небројеним злочинима.
Србија је била тај 238. ''јуначки'' подухват највећег извозника демократије у универзуму .

Kako smo mi bili ti 238 kada su posle napali Irak a i jos po nekog :think:

vi izgleda ili ne poznajete vashu sopstvenu nacionalnu istoriju ili niste nauchili iz nje. sin lazara bio je vazal otomanske imperije i participirao je u napadu na bech, recimo. :D

i pored svega ste optimistichni pa ipak eto makar na forumu mozhete da se izjasnite, hvala eremiti. :mrgreen:

/ promovisali ste svoju evropsku destinaciju koju podrzhava gotovo apsolutna javnost - hochete da se popnete na sprat, imate stepenike. prostom logichkom disekciom odgovor na anketu je da srbija treba da bude u nato, a matematika ne lazhe. :lol:

:hahaha1:

Zato sto je Draskovic zbog svojih knjiga i rehabilitacije cetnika jako cenjen u cetnickoj dijaspori koja i dan danas SAD dozivljava kao saveznika Srbije, a, ruku na srce, i SAD njih ( mada ne i Srbiju, ali to je tako nebitno ;) ).

pa.istina o cetnicima bi se kad tad otkrila..lepo sto je pokrenuo...ali je na tome trebalo i da se zavrsi...i da se vrati pisanju
pri tom..misljenja sam da je on jedan od onih koji su nam losom procenom doprineli da se u nasoj zemlji se ovo odvija kako se odvija..da je onaj 9. mart izveo do kraja..vrlo je diskutabilno da li bi se stvari ovako razvijale...ali nije povukao se
zbog zrtava.....a sve one posle zrtve...mozda smo mogli ali mozda smo ipak mogli izbeci

Poslednja izmena:
Lansirao to ruglo od pozdravai gurnuo u zaborav ispravni srpski gest sa tri SASTAVLJENA prsta... ovaj njegov stvarno isti kao nacistički, a u mnogome podseća i na ustaški

Ovo na snimku nije nacisticki, nego neonacisticki.

Stvar je u tome sto je taj ,,ustaski pozdrav" ustvari bio univerzalna hriscanska zakletva.

Mihael Kinen koji je pokrenuo ovaj pozdrav sa tri rasirena prsta je to uglavnom radio kad su u Nemackoj zabranili Hitlerov pozdrav, ali je takodje poticao iz jako pobozne porodice, tako da je mozda i on bio verski inspirisan.

Pozdrav sa tri spojena prsta nikad nije ni postojao. Postojala je zakletva.

To sa tri spojena prsta mi je utoliko bednije, jer je plagijat ovog ,,Vukovog'' pozdrava i nema smisla, jer pozdrav kao pozdrav nije prepoznatljiv iz daleka i izgleda kao neko kljucanje.

Dakle, tri rasirena prsta, lezerno, bez ispravljanja ruke kao kod neonacista - moze, ali me zanimaju njegovi motivi.

Sreca pa se i libanski hriscani tako pozdravljaju da ne bude da su nam uvalili bas neku unikatnu nacisticku izmisljotinu.

Ovo na snimku nije nacisticki, nego neonacisticki.

Stvar je u tome sto je taj ,,ustaski pozdrav" ustvari bio univerzalna hriscanska zakletva.

Mihael Kinen koji je pokrenuo ovaj pozdrav sa tri rasirena prsta je to uglavnom radio kad su u Nemackoj zabranili Hitlerov pozdrav, ali je takodje poticao iz jako pobozne porodice, tako da je mozda i on bio verski inspirisan.

Pozdrav sa tri spojena prsta nikad nije ni postojao. Postojala je zakletva.

To sa tri spojena prsta mi je utoliko bednije, jer je plagijat ovog ,,Vukovog'' pozdrava i nema smisla, jer pozdrav kao pozdrav nije prepoznatljiv iz daleka i izgleda kao neko kljucanje.

Dakle, tri rasirena prsta, lezerno, bez ispravljanja ruke kao kod neonacista - moze, ali me zanimaju njegovi motivi.

Sreca pa se i libanski hriscani tako pozdravljaju da ne bude da su nam uvalili bas neku unikatnu nacisticku izmisljotinu.

U pravu si, nikada nije postojao pozdrav sa tri spojena prsta, zato sam i rekao da je zaboravljen gest sa spojenim prstima.
A onaj (neo)nacistički pozdrav... mislim da je postojao još za vreme nacističke vladavine, kao simbol Trećeg rajha. Sad ću baš da pregledam slike, čini mi se da imam sliku nekog SS-ovca sa istočnog fronta kako pokazuje tri prsta

A zašto uopšte govorimo o pozdravu? Zašto ga ne nazovemo gestom, ne služi za pozdravljanje, već za iskazivanje političkog i nacionalnog opredeljenja

Посл'о Шуле овог поклисара,
Да нам манит НАТО заговара.
Зар ти Шуле не нађе другога,
него овог Вука Манитога.
Екс министар иностране бруке,
ко га слуша, да цркне од муке.
Свашта лупа чупава будала,
Неби ли се спас'о Хашког трибунала.
Некадашњи вођа Српске гарде,
од НАТО-а сад тражи награде.
Знаш ли Вуче, ти црни ђаволе?
Још нас тешке НАТО ране боле.
Још кукају мајке на хумкама,
И умиру људи у мукама.
Од тешкога НАТО-вског урана,
Умиру нам људи сваког дана.
Иди Вуче помоли се Богу.
За почетак ти промени дрогу.
И склони се с политичке сцене,
Доста нам је више те твоје опсене.

vi izgleda ili ne poznajete vashu sopstvenu nacionalnu istoriju ili niste nauchili iz nje. sin lazara bio je vazal otomanske imperije i participirao je u napadu na bech, recimo. :D

i pored svega ste optimistichni pa ipak eto makar na forumu mozhete da se izjasnite, hvala eremiti. :mrgreen:

/ promovisali ste svoju evropsku destinaciju koju podrzhava gotovo apsolutna javnost - hochete da se popnete na sprat, imate stepenike. prostom logichkom disekciom odgovor na anketu je da srbija treba da bude u nato, a matematika ne lazhe. :lol:

"Recimo" da LAZES, jer prvo nije bio pajtos nego SURAK njihovog sultana i kao takav mu je pomagao kad se ovaj branio od Mongola!!A nije lose ni da se opismenis malo iz matematike, 12% NIJE vecina!!
Pozdrav :cool:

U pravu je Vuk, normalno je da treba da udjemo u nato iz vise razloga a jedan je taj da ce
za par godina ce sve zemlje oko nas biti clanice, i sto ne bi i mi, pa recimo zemlje nato lakse privlace strani kapital itd,
a meni je dovoljan razlog sto su klerofashisti iz dss-a protiv pa da budem za ulazak u nato....
eto dovoljno mi je da vidim za sta su oni, pa ja da budem protiv toga i obrnuto

Back