Драшковић (агитује) : СРБИЈА МОРА У НАТО!

Да ли сте за улазак Србије у НАТО пакт ?

• да

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
U zavisnosti od toga koju gudru konzumira u tom periodu :D

Kamo sreće da je gudra. Ja se sve nešto plašim da je urođeno lud a tu nema spasa ni odvikavanja. I još kad takvom ludaku dodaš manijaka kao što je Dana - dobiješ raspalu stranku poput SPO koja služi kao biro za zapošljavanje braće, sestara, kumova, snaja, šurnjaja, zetova i ostalih a u slobodno vreme s.eru o bitnim pitanjima kao da nekoga zanima njihovo cenjeno mišljenje.

U pravu je Vuk, normalno je da treba da udjemo u nato iz vise razloga a jedan je taj da ce
za par godina ce sve zemlje oko nas biti clanice, i sto ne bi i mi, pa recimo zemlje nato lakse privlace strani kapital itd,
a meni je dovoljan razlog sto su klerofashisti iz dss-a protiv pa da budem za ulazak u nato....
eto dovoljno mi je da vidim za sta su oni, pa ja da budem protiv toga i obrnuto
Свако ко се не слаже са твојим политичким убеђењима је за тебе клерофашиста.
Ти твоју децу шаљу у Авганистан и остале блискоисточне земље, ја ако будем једног дана родитељ, сигурно нећу слати своју децу да ратују за туђе интересе !

Свако ко се не слаже са твојим политичким убеђењима је за тебе клерофашиста.
Ти твоју децу шаљу у Авганистан и остале блискоисточне земље, ја ако будем једног дана родитељ, сигурно нећу слати своју децу да ратују за туђе интересе !

Što se tog slanja tiče, ja sam protiv toga, ali tamo niko neće biti nateran da ode, već se tamo ide na dobrovoljnoj bazi, nek ide kome se hoće, a takvih će uvek biti

Što se tog slanja tiče, ja sam protiv toga, ali tamo niko neće biti nateran da ode, već se tamo ide na dobrovoljnoj bazi, nek ide kome se hoće, a takvih će uvek biti
Знам да је добровољно али Србија ће бити у обавези да пошаље рецимо 200-300 војника у кризна подручја.
Да ли нам је заиста потребно да навучемо на себе гнев ( далеко било ) Ал Каиде ?
Да ли је заиста потребно да српска деца буду убијана и да убијају туђу децу ?
Не желим да неки становник Блиског истока страда од српске руке.
Ирачкој, авганистанској, иранској деци желим све што и српској- срећу, здравље, просперитет, слободу и не желим да им неко из редова нашег народа то онемогућава. Немојмо укаљати часно име наше земље и нашег народа !

Srbija nikako ne bi smela u NATO . Srbija ni u ttreci rajh nije usla , ne viodim zasto bi usla u cetvrti .
U ovom trenutku , ulaak u NATO bi bilo ulazak u treci rajh i to u jesen 1944 godine .
Тачно. Добро знамо да је народ отерао са власти оне који су потписали приступницу Тројном Пакту 1941. Отераће народ са власти и сваког ко се дрзне да нас гурне у канџе злочиначке НАТО организације !

Драшковић: Србија мора у НАТО

30. јун 2009. | 16:46

nato_intro.jpg

.

Ово је дно дна од Вука, каже на снимку јасно и изричито "Шта хоће Србија?".За паре иде по Србији да проповеда западњачку стратегију и интересе. Жалосно. Човек који се некада залагао за КиМ и Србију, одрекао се СРЦА СРБИЈЕ. Издао је сопствено срце, а и срце свог народа. Паре су му удариле о главу. Видим да је лепо преплануо, вратио се са мора негде, а и Дана му сад у НИС-у, све лепше од лепшег....Од њега сам очекивала много више....испоснички живот, жртвовање на граници као Филарет, али ни изблиза више није "српски Христ"....испао је обичан ЈУДА.....

Знам да је добровољно али Србија ће бити у обавези да пошаље рецимо 200-300 војника у кризна подручја.
Да ли нам је заиста потребно да навучемо на себе гнев ( далеко било ) Ал Каиде ?
Ирачкој, авганистанској, иранској деци желим све што и српској- срећу, здравље, просперитет, слободу и не желим да им неко из редова нашег народа то онемогућава. Немојмо укаљати часно име наше земље и нашег народа !

Ne kažem da treba da šaljemo, naprotiv! Zašto da šaljemo naše vojnike da tamo nekome rade isto što tuđi vojnici rade nama. Samo rekoh da će takvih koji hoće da idu uvek biti

Kamo sreće da je gudra. Ja se sve nešto plašim da je urođeno lud a tu nema spasa ni odvikavanja. I još kad takvom ludaku dodaš manijaka kao što je Dana - dobiješ raspalu stranku poput SPO koja služi kao biro za zapošljavanje braće, sestara, kumova, snaja, šurnjaja, zetova i ostalih a u slobodno vreme s.eru o bitnim pitanjima kao da nekoga zanima njihovo cenjeno mišljenje.

Ma meni je jos tamo 90-ih pricao kum od jednog ortaka cija devojka poznaje taj bracni par Draskovic da se obadvoje gudriraju.

Ово си лепо рекао. Још бих само додала једну битну ствар, која је пропуштена.

Не желим да се каља углед српске војске. Српски војници су часни војници, гинули су када је требало и кад су морали да се бране од Немаца и других непријатеља који су га нападали, нису жалили животе, а не треба да се даје у руке пушка онима који држе четкицу за сликање....па да се шаљу да убијају невину децу притиском на неко "дугме" јер им је тако неко наредио "за паре".....то је грех....и то је лудило!

Ne kažem da treba da šaljemo, naprotiv! Zašto da šaljemo naše vojnike da tamo nekome rade isto što tuđi vojnici rade nama. Samo rekoh da će takvih koji hoće da idu uvek biti
Знам да ниси присталица таквог начина " успостављања демократије " у свету који спроводи Севроатланска организација познатија под именом НАТО, твоја реченица ми је послужила да апелујем на оних 17 посто Срба који верују НАТО-у ал заборавих да се оградим и кажем да знам какав је твој став по том питању и да те не сматрам једним од њих.
Но, да смо ми добро...:)

Dogovorise trenutno dva glavna pajaca srpske politicke scene mackar i grobar, neke navodne "principe",medju njima javna rasprava i referendum o "ne NATO-u"...ovde na krsti svi graknuse kao u glas ...tako je ,tako treba..ja taman pomislio sta bi sa domoljubima,postadose velike demokrate..kada ono,prvi glasovi za ulazak Srbije u NATO,ono odmah...zapaliti,streljati,drogeras,bandit,ubiti pseto..hm..jesam sta zaboravio...stvarno demokrate i demokratija na delu..bravo braco domoljubi....:klap::klap:

P.S. steta, moze se glasati za samo jednom rukom,inace bi glasao sa obe za ulazak u NATO...bio sam protiv masovnih izliva ljubavi S.Milosevicu,Miri Markovic i njihovom omiljenom opozicionaru V.Seselju i pokazalo se, svi koji smo bili protiv, bili smo i u pravu,tako i ovaj put,za ono za sta masovno domoljubi glasaju,ja sam uvek protiv..i vreme ce pokazati ,da je to bilo ispravno....:klap::ok:

Ma meni je jos tamo 90-ih pricao kum od jednog ortaka cija devojka poznaje taj bracni par Draskovic da se obadvoje gudriraju.

За Дану не знам - али за Вука знам сигурно да користи кхм... и нарочито је опасан ако му недостаје...у смислу да онда прави невиђене глупости од изјава...

За Дану не знам - али за Вука знам сигурно да користи кхм... и нарочито је опасан ако му недостаје...у смислу да онда прави невиђене глупости од изјава...
Баш везано за ову последњу изјаву, мислим да у најмању руку не говори истину када тврди да ће приступање НАТО-у бити обавезујући услов за приступање ЕУ. Између осталог и зато што не постоји консензус свих чланица за тако нешто. Такође мислим да постоје и други моделитети којима се може остварити безбедносна сарадња а да то не подразумева формалан улазак у Североатланску Алијансу.

Баш везано за ову последњу изјаву, мислим да у најмању руку не говори истину када тврди да ће приступање НАТО-у бити обавезујући услов за приступање ЕУ. Између осталог и зато што не постоји консензус свих чланица за тако нешто. Такође мислим да постоје и други моделитети којима се може остварити безбедносна сарадња а да то не подразумева формалан улазак у Североатланску Алијансу.

Ма битанга надувана... наравно да НИЈЕ обавезујуће, осим тога то би нас довело у врло лош однос са Русијом чији је амбасадор већ наговестио да на такве идеје уопште не гледају са симпатијама... што је опет везано и са гасоводом ... итд.итд.
Па чим је у тај путујући циркус укључена жена која иде испред амбасаде САД да агитује по Србији (на шта су спали јадници) - онда се зна да Јенкији цркавају од жеље да се инсталирају на сред Србији...

"Recimo" da LAZES, jer prvo nije bio pajtos nego SURAK njihovog sultana i kao takav mu je pomagao kad se ovaj branio od Mongola!!A nije lose ni da se opismenis malo iz matematike, 12% NIJE vecina!!
Pozdrav :cool:

lazhem?
dakle, bio je vazal.

Kada bi sada bio održan referendum na kome bi se građani izjašnjavali o ulasku Srbije u Evropsku uniju, čak 79 odsto izašlih bi podržalo članstvo, izjavila je direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije Milica Delević.

lazhem?

dakle, bio je vazal.

Nemoj biti smesan molm te:hahaha1:
Kada bi sada bio održan referendum na kome bi se građani izjašnjavali o ulasku Srbije u Evropsku uniju, čak 79 odsto izašlih bi podržalo članstvo, izjavila je direktorka vladine Kancelarije za evropske integracije Milica Delević.

Daaaaaaa....samo jos da mi objasne odakle su to izvukli...i kako?

Dogovorise trenutno dva glavna pajaca srpske politicke scene mackar i grobar, neke navodne "principe",medju njima javna rasprava i referendum o "ne NATO-u"...ovde na krsti svi graknuse kao u glas ...tako je ,tako treba..ja taman pomislio sta bi sa domoljubima,postadose velike demokrate..kada ono,prvi glasovi za ulazak Srbije u NATO,ono odmah...zapaliti,streljati,drogeras,bandit,ubiti pseto..hm..jesam sta zaboravio...stvarno demokrate i demokratija na delu..bravo braco domoljubi....:klap::klap:

P.S. steta, moze se glasati za samo jednom rukom,inace bi glasao sa obe za ulazak u NATO...bio sam protiv masovnih izliva ljubavi S.Milosevicu,Miri Markovic i njihovom omiljenom opozicionaru V.Seselju i pokazalo se, svi koji smo bili protiv, bili smo i u pravu,tako i ovaj put,za ono za sta masovno domoljubi glasaju,ja sam uvek protiv..i vreme ce pokazati ,da je to bilo ispravno....:klap::ok:
Najjači post na ovoj temi !:klap::klap::klap::bye:

Back