mario80
Stara legenda
- Poruka
- 87.164
Nek Draskovic posalje svoju kevu u nato.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad te opauče činjenice po tintari - moljakaš moderatore za ban. Sitna dušo.Drago mi je da se slazemo da Draskovica treba osuditi za akt veleizdaje
Za tebe je car Lazar izdajnik?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?
Moderatori banujte ovog shiptarskog provokatora![]()
Kad te opauče činjenice po tintari - moljakaš moderatore za ban. Sitna dušo.
Sveti car Lazar je imao šanse na pobedu. I za malo.
Tvoj idol komunjarski je postupio kao kamikaza - samo što je umesto svoje boolje žrtvovao svoj narod.

Za "dečko" ti hvala !Ti si malo cudan decko , pripisujesh nekom unishtenje Srbije , a pri tom mu tepash![]()

ajooooooooooj 
Da je Sloba ********* bio malo pametniji i da se nije uzdao u Ruje, Kosovo bi sad bilo naše.
Ušli smo u sukob sa najvećom vojnom silom sveta - i za to platili Kosovom i životima.

Ja pijem - ti pijan !Koje cinjenice?da je car Lazar izdajnik?!??!?!?!
Ban ko kuca
Neko ko naziva cara Lazara izdajnikom mene naziva sitnom dusom......e da i cinjenice
Ne zasluzujes da zivis ni kao korov
Culi smo te za tebe je Lazar izdajnik a veleizdajnik draskovic gotivac.......ne spamuj ovo je akt veleizdaje.
Ja pijem - ti pijan !
Ili si odlepio ?

To komunisticko pseto i dalje laje
Ćao vojnici.
Za pola sata sam proglašen Šiptarom i Hrvatom. Više me je nasmejala Vaša nemoć nego što me je to uvredilo.
Ipak ste vi svi mučenici i luzeri.
:
Najbolja odbrana od NATO-a je - učlani se u NATO.
Gotovo svi narodi Evrope su to shvatili i uradili.
Naravno - kao i obično - mi smo pametniji od svih.
Хех, ко би се надао да ће оформити овакву ЦРНУ ТРОЈКУ (америчка мадам из амбасаде Дебора, Вук Драшковић и Зоран Драгишић - ето, екипица је кренула по Србији и ЦИРКУС ПОНОВО РАДИ.
Ова тројка кренула је караваном кроз Србију ДА ЛАЖЕ И ВАРА НАРОД..причајући приче о добробитима НАТО пакта.... невероватно, али овако важна вест није нашла место на РТС а то су они што причају "ваше право да знате све"...
Ето, сада имамо и црно на бело да је политикантска булумента звана ЗЕС главни НАТО СЛУГА и главни уништитељ Србије.
Biti realan i imati svoj sopstveni stav - je danas "čudno"
4 puka ,4 puka Draskovica Vuka -nova NATO bobrena pesma

Ćao vojnici.
Za pola sata sam proglašen Šiptarom i Hrvatom. Više me je nasmejala Vaša nemoć nego što me je to uvredilo.
Ipak ste vi svi mučenici i luzeri.
Е стварно ми данас дошло жао што атентат на њега није успео...

Мајмунчина паразитска.Ето како је кад је човек неспособан,онда мора да се проституише и дува окупатору.

Јел то Дана компоновала?![]()
Draskovic je jedna jajara i skotina,klovn raspali, a ona rugoba od danice je u upravnom odboru NISa,toliko o tim mafijasima i kretenima.

Боље Дану да пошаље...
![]()
Аууу, баш ти хвала, мораћу да спавам са упаљеним светлом ноћас![]()