Драшковић (агитује) : СРБИЈА МОРА У НАТО!

Да ли сте за улазак Србије у НАТО пакт ?

• да

• НЕ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Drago mi je da se slazemo da Draskovica treba osuditi za akt veleizdaje :ok::ok::ok:

Za tebe je car Lazar izdajnik?!?!!?!?!?!??!?!?!?!?!?!!?

Moderatori banujte ovog shiptarskog provokatora :evil::evil::evil:
Kad te opauče činjenice po tintari - moljakaš moderatore za ban. Sitna dušo.
Sveti car Lazar je imao šanse na pobedu. I za malo.
Tvoj idol komunjarski je postupio kao kamikaza - samo što je umesto svoje boolje žrtvovao svoj narod.

Kad te opauče činjenice po tintari - moljakaš moderatore za ban. Sitna dušo.
Sveti car Lazar je imao šanse na pobedu. I za malo.
Tvoj idol komunjarski je postupio kao kamikaza - samo što je umesto svoje boolje žrtvovao svoj narod.

Koje cinjenice?da je car Lazar izdajnik?!??!?!?!

Ban ko kuca :evil:

Neko ko naziva cara Lazara izdajnikom mene naziva sitnom dusom......e da i cinjenice :evil:

Ne zasluzujes da zivis ni kao korov :evil:

Culi smo te za tebe je Lazar izdajnik a veleizdajnik draskovic gotivac.......ne spamuj ovo je akt veleizdaje.

Koje cinjenice?da je car Lazar izdajnik?!??!?!?!

Ban ko kuca :evil:

Neko ko naziva cara Lazara izdajnikom mene naziva sitnom dusom......e da i cinjenice :evil:

Ne zasluzujes da zivis ni kao korov :evil:

Culi smo te za tebe je Lazar izdajnik a veleizdajnik draskovic gotivac.......ne spamuj ovo je akt veleizdaje.
Ja pijem - ti pijan !
Ili si odlepio ?

Ćao vojnici.
Za pola sata sam proglašen Šiptarom i Hrvatom. Više me je nasmejala Vaša nemoć nego što me je to uvredilo.
Ipak ste vi svi mučenici i luzeri.

Ма који "лузери", човече, Срби су генијалци...падох са столице од смеха :hahaha::

vs3001.jpg

natoteroroa7.jpg

Najbolja odbrana od NATO-a je - učlani se u NATO.
Gotovo svi narodi Evrope su to shvatili i uradili.
Naravno - kao i obično - mi smo pametniji od svih.

Никада Србије није улазила у срамни пакт са злочиначким државама, па неће ни данас. Неки од нас нису схватили: Србија би као чланица НАТО-пакта нестала! Нашу младост би слали да гине по арапским пустињама. Наша национална свест би била поптуно уништена. Од Србије не би остало ни С.

Србија је сусед Европе, али Србија није Европа. Нека помогне Европи, ако хоће и може, али нека се не улева у Европу и не губи у Европи. Речју: нека буде с Христом, нека се хвали Христом и ничим више, па ће се небесна светлост просути пред њом на путу. И знаће куда иде. Видеће свој прави пут. Нека прославља Христа од сад као и до сад, и неће се постидети. Нека је од Христа Србији милост, а Христу од Србије слава и похвала на век века. Амин. Св. владика Николај

Хех, ко би се надао да ће оформити овакву ЦРНУ ТРОЈКУ (америчка мадам из амбасаде Дебора, Вук Драшковић и Зоран Драгишић - ето, екипица је кренула по Србији и ЦИРКУС ПОНОВО РАДИ.

Ова тројка кренула је караваном кроз Србију ДА ЛАЖЕ И ВАРА НАРОД..причајући приче о добробитима НАТО пакта.... невероватно, али овако важна вест није нашла место на РТС а то су они што причају "ваше право да знате све"...

Ето, сада имамо и црно на бело да је политикантска булумента звана ЗЕС главни НАТО СЛУГА и главни уништитељ Србије.

Био и остао комуњара. Један од најбољих пионира крвника Броза.

Biti realan i imati svoj sopstveni stav - je danas "čudno"

Чудно је што данас свако има право да своје глупости прогласи ставом или мишљењем. Ваљда зато што став звучи боље него баљезгање.

Што се теме тиче, прежвакана је хиљаду пута и закључак је увек исти. Само се пропали абортуси и морални патуљци залажу за улазак Србије у НАТО.

Ćao vojnici.
Za pola sata sam proglašen Šiptarom i Hrvatom. Više me je nasmejala Vaša nemoć nego što me je to uvredilo.
Ipak ste vi svi mučenici i luzeri.

Камо среће да си ишта од тога ...
Они бар знају шта су и за шта се залажу и боре ...

А ти се само бориш против,
Србије пре свега ...

Да Вук има деце, помислио бих да си на њега повукао ген ...

Гласаћу НЕ чак и ако чланство у ЕУ не буде могло да се оствари без уласка у НАТО.
Но, лично мислим да Вук не говори истину и да то неће бити обавезујући услов.

Разлози зашто бих гласао НЕ-укратко

1. КиМ
2. Огромно и беспотребно трошење новца
3. НАТО улога у дешавањима на Балкану 90-их.
С тим у вези је и убиство људи у Нишу 99-те и у црногорском месту Мурино 99-те године, као и убиство мале Милице Ракић.
4. То би био акт уперен против Руске Федерације.
5. Могућност да не дај Боже једног дана наши војници ратују против РФ
Клаузула у уговору са НАТО каже- Уколико је једна чланица НАТО нападнута, остале чланице НАТО-а морају интервенисати.
6. Као што не желим да страни војници угрожавају слободу српског народа тако не желим ни да српски војници угрожавају слободу становника нпр. Ирака, Ирана, Авганистана.
7. Мислим да није обавезујуће за улазак у ЕУ а све и да јесте, горњих шест разлога су довољни да гласам НЕ
8. Не видим конкретну корист од учлањења у НАТО
9. Умало да заборавим ово, опасност од не дај Боже терористичких напада
10. Са чиме ви господо пронатовске оријентације мислите да би Србија штитила неку чланицу НАТО-а уколико би она била нападнута. Са чиме да штити америчке интересе у Авганистану, и зашто да их штити ?
Тврдим да помоћ НАТО-а модернизацији Српске војске неће бити довољна за ефикасно учешће у евентуалним ратним подухватима.
11. Зашто да нам гину деца по туђим земљама, земљама које нам нису ништа скривиле и које су од нас хиљадама миља удаљене ?

Е стварно ми данас дошло жао што атентат на њега није успео...

Ма који црни атентат, да је био атентат на њега, одавно би он мирисао цвеће одоздо.;)
Тај који је требало да буде ликвидиран, због "бизниса" (читај лове), је и ликвидиран. :cool:

Мајмунчина паразитска.Ето како је кад је човек неспособан,онда мора да се проституише и дува окупатору.

Чудо једно, он неспособан, а живи к'о бубрег у лоју већ преко 40 година.

Човек за сва времена и све режиме. Сутра да Марсовци окупирају Земљу, Вук би им први понудио "услуге".
:zper:

Back