DRAMA U VALJEVSKOJ GRAČANICI Policija uhapsila 20 vernika

Из текста произилази да решење боља водоводна инфраструктура.

Логично. Као кад би постављао соларне панеле на кров куће а немаш тоалет. Воде има и више него довољно и то здраве воде а не стајаће плус би се избегао негативни еколошки утицај. Ал ко ће то чобанима доказати.

"Rešenje je da se akumulacija puni do znatno niže kote od predviđene, odnosno mesta na kom je manastir Gračanica - kaže Petrović. - To bi značilo da se ne bi mogla koristiti za vodosnabdevanje, ali..."

Соломонско решење, с обзиром да је водоснабдевање главни смисао пројекта.

Одакле тај вечити лудитски рефлекс?

Ha, gledaj ovako: ako crkva tvrdi da je u projektnoj dokumentaciji na koju je svojevremeno dala saglasnost, predviđeno da akumulacija bude na 333 metra, onda je pretpostavka da je taj ko je tu dokumentaciju napravio smatrao da je 333 metra (interesantno, to je pola od 666...:zcepanje:) odgovarajuće za ispunjenje cilja brane.

Znači, ako je crkva tu u pravu, onda onaj ko hoće da puni na 375 nije.

Храм су требали да изместе уместо што серендају да је немогуће.

Измештање Абу Симбела, мало тежи пројекат од храма на педесетак м2, пред пуњење асуанске бране.

N8NXJup.jpg

Нисам стигао да прочитам, морао сам детаљно да проучим клетву која ће, према речима монаха-немонаха Антонија, пасти на следеће -

Кога ће све ђаво исплатити за упослење у уништавању Грачанице, списак одговорних…

Борису Тадићу, Александру Вучићу, Велимиру Илићу, Ивици Дачићу, Томиславу Николићу, Зорани Михаиловић, Кори Удовички, Небојши Стефановићу, Маји Гојковић, Борку Стефановићу, Драгану Ђиласу, Горану Кнежевићу, Николи Селаковићу, Ивану Тасовцу, Вуку Драшковићу, Чеди Јовановићу, Млађану Динкићу, Снежани Богосављевић Бошковић…Установама и директорима:Републичког и ваљевског завода за заштиту споменика културе, Дирекције за воде, Србијаводе, Делегацији ЕУ у Србији (Венсану Дежеру и Мајклу Девенпорту), партизанима из САНУ…

Скупштини града Ваљева (част изузетцима који се боре за Грачаницу и изворе: Љ. Брадићу, М. Марковићу и В. Томашевићу), градоначелнику Ваљева – Станку Терзићу, председнику општине Уб – Дарку Глишићу (који је координатор СНС у региону), ЈП Колубари Ровни (посебно директору у оставци Миодрагу Марковићу коме се већ суши једна нога), Енергопројекту и Хидротехници, директору корумпиране ваљевске телевизије Вујић тзв. ВТВ – Милану Милиновићу, свим републичким медијима (осим ваљевске РТВ Марш која се једина заузимала за заштиту Светиње Грачанице и извора Ваљева)… и наравно, масону Душану Михаиловићу који је сву ову несрећу и зачео још 1986. и његовом побратиму епископу Лаврентију који и својеручно покуша да прода Светињу Божију… и наравно: Њ.С. патријарху србском г.г. Иринеју …

Као што видиш, и патријарх је проклет, руку под руку са Иваном Тасовцем.

Само си ти остао чист као суза.

Ево овом кјафиру Мијодрагу се већ суши једна нога. Почело је почело. :evil:

- - - - - - - - - -

pored ostalih naucnih saznanja, raspravlja se ovde i o visini jezera! ha, ha, ha

pa bas ta razlika visine cini jezero isplativim, jer je verovatno 3/4 vode u tom delu

Ха ха ха, ма пусти будале не знају ништа. Ха ха ха.

Логично. Као кад би постављао соларне панеле на кров куће а немаш тоалет. Воде има и више него довољно и то здраве воде а не стајаће плус би се избегао негативни еколошки утицај. Ал ко ће то чобанима доказати.

Niko i u tome je ceo problem.

Čoban je čoban i može on da bude postavljen za šta god ali ostaje ono što jeste , a ovi su i izabrani da sahrane ovu zemlju zato što su najbezobzirniji, najbahatiji i najgluplji i to od vrha do poslednje kurrvice iz mesnih im odbora.

Evo i ovaj gastarbajter odozgo, izmišlja toplu vodu o izmeštanju manastira i bla bla , a mi smo to juče na ovoj istoj temi napisali bar deset puta ...no od toga niko i ne očekuje išta pametno i da nije slike koju nakaradno postavlja ne bih se ni osvrnula na ta bulažnjenja.

Ili nisam naišla ili i danas svi ćute o ovom svetogrđu, svi čiji glas bi se trebalo da čuje ?

Ево овом кјафиру Мијодрагу се већ суши једна нога. Почело је почело. :evil:

Noga više-manje.

Problem je što su rođeni sa sasušenim mozgovima.

Tema pak može da služi za sprdnju samo najprimitivnijoj talibaniji koja ne vidi nikakav problem u potapanju hrama iz XV veka.

Хидроакумулације је битнија. Цркава ијонако има и превише и нико их не посећује сем мене и пар људи. Одметнули смо се од господа нашег Исуса Христа, зато нам се све ово и дешава браћо драга.

Уосталом, шта којкурац Ваљево? Ваљево је небитно. Јел постоји ваљевска пива још увик?

Pomenute nisu raspoređene u lokal.

One su uz premijera i ministre, na istaknutim položajima.

Za tu zabavu ima i pretiče, kupuju se stanovi i mercedesi starletama, sve su listom savetnice.

Za izmeštanje hrama se nema.

U svakom sistemu je promakla neka takva droljetina i ranije , a poznato je da su sranke leglo promašenih, iskompleksiranih , ružnih i glupih ženetina jer van te sekte sranke one kao takve su totalno izolovane , a u sranci se međusobno bambusaju isti sa istima i bar imaju utisak da su normalna ljudska bića dok ne ostanu same sa sobom ali sada i u tom kurrvinjskom segmentu ovi su dotakli samo dno dna.

Koje oni akrepe postavljaju i predstavljaju i kao potrošan im materijal , čoveku dovoljno za zaključak ko su oni sami ...što bi ovi prostiji rekli kakav li je on bolid koji ima želuca da to bambusa, fuj.

Ovo više nije dno dna no ponor nad ponorima.

Хидроакумулације је битнија. Цркава ијонако има и превише и нико их не посећује сем мене и пар људи. Одметнули смо се од господа нашег Исуса Христа, зато нам се све ово и дешава браћо драга.

Уосталом, шта којкурац Ваљево? Ваљево је небитно. Јел постоји ваљевска пива још увик?

Jasno je da je tvoj partijski zadatak spamersko proseravanje ali ovo je svinjarija ravna islaističkom uništavanju hramova ma koliko vi pokušavali da tu činjenicu relativizujete.

Noga više-manje.

Problem je što su rođeni sa sasušenim mozgovima.

Tema pak može da služi za sprdnju samo najprimitivnijoj talibaniji koja ne vidi nikakav problem u potapanju hrama iz XV veka.

Ја кад сам бијо у Швецкој отишо сам у Србску Цркву да ми нађу посо, онај поп ме слуша, сво време врти кључеве од мерџе по рукама као прави гангстер, и уписа ми адресу Србског конзулата.

Имо сам смештај додуше за три месеца, али од пара само 50 евра у џепу, а у ранцу од хране џем од шипурака и путер од кикирикија из Лидла.

Где је Црква да помогне свом стаду? Ја сам само тражијо посо, нисам им искао паре него посо лепо, да радим и зарадим поштено, а не да морам да лопужам и да крадем и да се бавим разним стварима.

U svakom sistemu je promakla neka takva droljetina i ranije , a poznato je da su sranke leglo promašenih, iskompleksiranih , ružnih i glupih ženetina jer van te sekte sranke one kao takve su totalno izolovane , a u sranci se međusobno bambusaju isti sa istima i bar imaju utisak da su normalna ljudska bića dok ne ostanu same sa sobom ali sada i u tom kurrvinjskom segmentu ovi su dotakli samo dno dna.

Koje oni akrepe postavljaju i predstavljaju i kao potrošan im materijal , čoveku dovoljno za zaključak ko su oni sami ...što bi ovi prostiji rekli kakav li je on bolid koji ima želuca da to bambusa, fuj.

Ovo više nije dno dna no ponor nad ponorima.

Njihove frustracije su jasne i to je to.

Ali kada im te frustracije pomute elementarno rasuđivanje to onda postaje problem.

A ovde se radi o teškom poremećaju rasuđivanja.

Neiživljenima ne treba davati vlast.

Počnu da ruše manastire kad im egotrip i libido dosegnu vrhunac.

- - - - - - - - - -

Ја кад сам бијо у Швецкој отишо сам у Србску Цркву да ми нађу посо, онај поп ме слуша, сво време врти кључеве од мерџе по рукама као прави гангстер, и уписа ми адресу Србског конзулата.

Имо сам смештај додуше за три месеца, али од пара само 50 евра у џепу, а у ранцу од хране џем од шипурака и путер од кикирикија из Лидла.

Где је Црква да помогне свом стаду? Ја сам само тражијо посо, нисам им искао паре него посо лепо, да радим и зарадим поштено, а не да морам да лопужам и да крадем и да се бавим разним стварима.

Ja pak nisam ništa tražio od crkve niti ću ikada ali to nema nikakve veze sa temom.

Primitivno je i bolesno potopiti manastir iz XV veka.

Poslednja izmena:
Ja pak nisam ništa tražio od crkve niti ću ikada ali to nema nikakve veze sa temom.

Primitivno je i bolesno potopiti manastir iz XV veka.

Црква треба да буде спона између наших људи у иностранству.

Бошњак оде у џамију у Малмеу одма га убаце у ћевабџиницу код неког Егибћанина да прави донере и фалафел, док се не снађе за прво време.

А ови наши ништа. И после кукају кад се нешто овако деси.

Црква треба да буде спона између наших људи у иностранству.

Бошњак оде у џамију у Малмеу одма га убаце у ћевабџиницу код неког Егибћанина да прави донере и фалафел, док се не снађе за прво време.

А ови наши ништа. И после кукају кад се нешто овако деси.

Super rezon.

Zalažeš se za rušenje manastira jer te nisu ubacili u ćevabdžinicu u Malmeu.

Daklem, ovde nešto smrdi.

U projektu piše da je minimalni nivo akumulacije 310, a maksimalni 360 metara. Tako je brana i izgrađena.

Znači, oni koji tvrde da se akumulacija puni na 375 metara očigledno pričaju gluposti, jer je brana do kote 365 metara.

Takođe, ovi iz "Kolubare" tvrde da je sa crkvom napravljen sporaum o razmeni zemljišta i tako tome i da je to urađeno.

Ako je crkva sklopila taj sporazum, onda ne može sada "puj pike ne važi", mi bi da ostane manastir.

Onda, ako hoćeš manastir, a pre toga si se saglasio da se potopi, i dobio nešto u zamenu, prebaci ga na višu lokaciju.

Neko laže.

Najverovatnije zato sto si naprednjak,vozac po struci.RADI SE O NADMORSKOJ VISINI BRUKO NAPREDNJACKA..

Он је поштени путар и немој тако да се обраћаш честитим и радним људима иначе ћеш имати проблема са мном. Нешто вичеш, нешто претиш? Коме претиш? Вожду?

Идем сад у мелицију да пријавим.

Back