DRAMA U VALJEVSKOJ GRAČANICI Policija uhapsila 20 vernika

E, Srbi moji!
Svadjate se oko toga koja je politicka partija kriva za ovu sramotu, a propadaju vam svetinje, dokazi bitisanja i gradite buduce uzroke propasti!
Nema nama spasa kraj nas takvih!
A Hrvati izborise, uskoro, Stepinca za sveca!

И још се јављају неки тролови и ботови СНС који овакво безумљу и срамоту одобравају...

A ti im lupaš tercu samo tako.

Ne mogu trolovi , botovi sami da začatavaju teme ako ne dovuku nekog ko udara tercu ili sami sa sobom i svojim klonjovima što se brzo prepozna.

Напротив, ја сам дијалог са једним таквим одмах прекинуо чим сам видео колико има сати...

Ово је Епископ ваљевски Милутин (Кнежевић) који овим сатрапима из МУП и Фирме ЗА РУШЕЊЕ ХРАМОВА НИЈЕ ДАО НИ КЉУЧЕВЕ НИТИ ИМ ЈЕ ДОЗВОЛИО ДА РУШЕ ЦРКВУ СПЦ ГРАЧАНИЦУ ВАЉЕВСКУ

А и шта тај Милутин свира кур.цу које пичкематерине?

Грађани Ваљева оће брану, гласали су за то, Православно ваљевско стадо жели да ужива у брани и има пуно воде. Вода је Богоугодна.

Грађани Ваљева оће брану, гласали су за то, Православно ваљевско стадо жели да ужива у брани и има пуно воде. Вода је Богоугодна.

Ne laprdaj i ponašaj se pristojno.

Ko je glasao i gde? Kakvi građani, kakvi bakrači.

Glasala je bezbožnička korumpirana odbornička partijska fukara i sve ih treba krivično goniti zbog zločinačkog uduruživanja u cilju uništavanja kulturnih dobrara u ID stilu.

Baš kao i onu fukaru iz Zavoda za zaštitu spomenika.

- - - - - - - - - -

Aman, imena i prezimena na sunce ko je otuđio to zemljište i tu svetinju?

Ovo kad se kaže crkva pristala isto kao kad av kaže Srbija to sam ja i serenda kako Srbija nešto misli, nešto radi i sl. gluposti, a očigledno je da je to on i samo on kao pojedinac.

Ovo je velika afera.

Uveren sam da će vlast učiniti sve da je zataška.

Једини који "свира кур*цу" на овој теми си ти... и немој тандркати о стварима о којима појма немаш...

- - - - - - - - - -

Ovo kad se kaže crkva pristala isto kao kad av kaže Srbija to sam ja i serenda kako Srbija nešto misli, nešto radi i sl. gluposti, a očigledno je da je to on i samo on kao pojedinac.

Па очигледно да је Лаврентије потписао - а онда се склонио и уопште данас није надлежан за Епархију ваљевску......

Ево, данас је ав опет одвалио по систему "Србија то сам ја!".......

Вучић: Србија ће примити један број емиграната!

Ko si ti da ti se dostavlja dokumentacija. Ako je crkvi pisanim dogovorom Kolubara sagradila kompleks manastira a dala mesto gde je crkva za branu sta ti oces?

To ti je isto ti da se dogovoris da das svoju kucu da je sruse, podignu zgradu i tebi daju dva stana, potpises, a nakon toga spinujes javnost trazeci celu zgradu. To se zove gramzivost.

Ko si ti da ti se dostavlja dokumentacija. Ako je crkvi pisanim dogovorom Kolubara sagradila kompleks manastira a dala mesto gde je crkva za branu sta ti oces?

To ti je isto ti da se dogovoris da das svoju kucu da je sruse, podignu zgradu i tebi daju dva stana, potpises, a nakon toga spinujes javnost trazeci celu zgradu. To se zove gramzivost.

Ne lupetaj. Poređenja koja navodiš su krajnje neprimerena.

Inače kada su ovakve problematične situacije u pitanju VLAST I TE KAKO MORA DA POLOŽI RAČUN GRAĐANIMA!!!

Ај' не тандрчи небулозе - ИМА ПРАВО ----- ОНА ЈЕ ГРАЂАНКА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И ИМА ПРАВО ДА ЗНА ТАКВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ....... забоди нос у законе .... и на основу чега ти тумачиш шта се то СПЦ "договорила" са смрдљивим владстодршцима??? Јеси ли ти имао УВИД У ТЕ УГОВОРЕ.... или балавиш бзвз........

Ај' не тандрчи небулозе - ИМА ПРАВО ----- ОНА ЈЕ ГРАЂАНКА ДРЖАВЕ СРБИЈЕ И ИМА ПРАВО ДА ЗНА ТАКВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ....... забоди нос у законе .... и на основу чега ти тумачиш шта се то СПЦ "договорила" са смрдљивим владстодршцима??? Јеси ли ти имао УВИД У ТЕ УГОВОРЕ.... или балавиш бзвз........

Bilo je danas u informativnoj emisiji na RTS. A vama bolje da se raspitate pre nego krenete na napade drugih braneci uhapsene koji svojim cinom spinuju javnost.

Brana je 2014 zaustavila 5 miliona kubika vode, da je nije bilo ceo grad Valjevo bi bio potopljen.

Ne moramo da budemo eksperti za vodoakumulacije ali dacemo jedno uputstvo za Naprednjake. Kada kazu da je kota punjenje na 333 metra ne znaci da je jezero duboko 333 metra vec je to KOTA NADMORSKE VISINE ,Sledeca kota koja se pominje je na 375 metara nadmorske visine .Grad Valjevo se nalazi na 185 metara nadmorske visine .Posto je potrebna razlika u visini ovo jezero ce bez problema bez nekakvih specijalnih pumpi snabdevati taj kraj jer je znacajno vise od naseljenih mesta. Da je nize morale bi jake pumpe da izvlace vodu.
images

Inace ovo levo tj od smedjeg krecnjaka je Valjevska gracanica mislim da nije vecih dimenzija od 10 puta 6 metara .Ne bi to bio problem

Та ваљевска Грачаница уобште није атрактивна, ни архитектонски ни у каквом другом смислу.

Ајде бре, народ Ваљева треба да цркне од жеђи због неке тамо прчварнице старе ко Метузалем.

Људи, немојте се бунити против прогреса.

Још видим и клеветате овде живог свеца, Патријарха Иринеја. Говеда једна.

Та ваљевска Грачаница уобште није атрактивна, ни архитектонски ни у каквом другом смислу.

Ајде бре, народ Ваљева треба да цркне од жеђи због неке тамо прчварнице старе ко Метузалем.

Не знам да ли сам ти већ рекао ДА ЈЕ ПУШЕЊЕ ШТЕТНО ПО ЗДРАВЉЕ - ЗАТО ПРЕКИНИ......:lol:

01.09.2015. • 15:04h • SrbijaDanas
Foto: Profimedia/ilustracija

Ne moramo da budemo eksperti za vodoakumulacije ali dacemo jedno uputstvo za Naprednjake. Kada kazu da je kota punjenje na 333 metra ne znaci da je jezero duboko 333 metra vec je to KOTA NADMORSKE VISINE ,Sledeca kota koja se pominje je na 375 metara nadmorske visine .Grad Valjevo se nalazi na 185 metara nadmorske visine .Posto je potrebna razlika u visini ovo jezero ce bez problema bez nekakvih specijalnih pumpi snabdevati taj kraj jer je znacajno vise od naseljenih mesta. Da je nize morale bi jake pumpe da izvlace vodu.
images

Inace ovo levo tj od smedjeg krecnjaka je Valjevska gracanica mislim da nije vecih dimenzija od 10 puta 6 metara .Ne bi to bio problem

bravo kolumbo, steta sto tvoji ne znaju da citaju ono sto sam jutros postavio. ha, ha, ha

2. samo dos diletanti misle da neko tek tako rusi i potapa crkve i manastire. koa sedi i samo razmislja koju bi crkvu danas mogao da potopi!?

3. i ne sto tako pojednostavljeno misle nego sto se ne libe da dva dana tako testerisu na temi

ps 4. sacuvaj boze ds i ldp ljubimci se sekiraju za vernike???? dajte beli lukac ali brzo

Poslednja izmena:

Ko prodaje veru za veceru, pa makar bila i prcvarnica od vere u ime nekakvog progresa, ups zedji, je vise od goveda. Cak sta vise govedo je blago, a izmet je adekvatnija rec!

Back