Мизантропија
Ističe se
- Poruka
- 2.471
Као код Селаковића и Ћација?Kažu da mogu da biju svakog psa na svetu, tj ako je propisno vezan i u propisnom kavezu.
Ozbiljno, zar ne uočavaš da je u pitanju običan PR?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као код Селаковића и Ћација?Kažu da mogu da biju svakog psa na svetu, tj ako je propisno vezan i u propisnom kavezu.
Ozbiljno, zar ne uočavaš da je u pitanju običan PR?
Jedva je preživeo. A njemu se stvar isplati, platiš nekog za PR snimak, i ko hoće da ti veruje veruje ti, Savo zna da ionako nema loše popularnosti.
Као Ћаци?Jedva je preživeo. A njemu se stvar isplati, platiš nekog za PR snimak, i ko hoće da ti veruje veruje ti, Savo zna da ionako nema loše popularnosti.
Да, требало је више патетике.Sve je moguće, ali ovakvo držanje ulovljenog primerka, msm stvarno…
. . . , bez zvucnog topa.!?
sns dezinformeras nas ubedjuje da je video lazan, a onamo veruje pinokijima koji izmisle pricu od a do sДа, требало је више патетике.
kme. kme, zar se primerci ne drze tako u usa? tvoj vucic laze i pored videa na kome se vidi da zandar bije pandura u civilu sa pendrekom, laze da student udara bokserom, ajde reci jel se aljek drogira pa halucinira?Sve je moguće, ali ovakvo držanje ulovljenog primerka, msm stvarno…
Kiga briga za Savu Manojlovica koji sam sebi "namesta frku" da bi ispao neki "baja" koji jos i ume da se bije?![]()
dezinformer desk na 'aparatima, sjatio se na krsti da vadi mas' dok im sef dragan vuce crtu za crtom, i manita na nji'
dezinformer desk na 'aparatima, sjatio se na krsti da vadi mas' dok im sef dragan vuce crtu za crtom, i manita na nji'
jedino glup ako si pa da poverujes da on to misliNesto me zanima da li Vucic stvarno misli da mu ovo rade strane sluzbe kao sto non stop ponavlja...
Od kad su Srbi protiv krivicnih dela..to im je zabava...rade iz shale kad im nije za korist...jedino glup ako si pa da poverujes da on to misli
prosto ne moze vise studente da naziva ustasama kada vidi da mu to ne prolazi, i proizvodi kontraefekat, i koga onda da krivi nego tamo neku fantomsku stranu sluzbu? daj bre ukljuci mozak vise
200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела
Mogu da zamislim koje cete ribanje da dobijete zbog ovog fijaskaKiga briga za Savu Manojlovica koji sam sebi "namesta frku" da bi ispao neki "baja" koji jos i ume da se bije?![]()
Zato je ovaj tvoj napravio ovaj raspad kontramiting?Jedva je preživeo. A njemu se stvar isplati, platiš nekog za PR snimak, i ko hoće da ti veruje veruje ti, Savo zna da ionako nema loše popularnosti.
Ako neko ne voli Vucica to sam ja, ne bi sad da pricam zasto i kako jer sam milion puta vec pricala!
Došlo je verovatno 150 hiljada , ljudi otišli kod famije , u šoping, obidju ovo ono , itd , neće da ih neko tamo slika .Ako neko ne voli Vucica to sam ja, ne bi sad da pricam zasto i kako jer sam milion puta vec pricala!
Posto sam sinoc bila u centru Beograda i to ceo dan sam napolju...mogu da ti kazem da je on uspe da dovuce sigurno tu cifru o kojoj se prica.
Juce su celo prepodne dolazi busevi iz Srbije ......Beograd na Vodi, stara Zeleznica i oko centra je bilo puno buseva koji su prevozili ovaj narod organizovan za protest
To kakav narod je bio !!!! to necu da komentarisem jer sam naucila da respekt i postovanje zasluzuje svaki covek!
Ali ako je to njegovo glasacko telo onda je Srbija vec i debelom ambisu, i stvarno mora da se zapitamo sta ce biti dalje sa tom zemljom.