Savo Manojlović savladao muškarca koji ga je udario pesnicom, policija uhapsila napadača (VIDEO)

Ispod zastave su Nije da ih nema, ispod zastave su...

Pogledajte prilog 1713660
. . . , bez zvucnog topa.!?

17f44494107575.jpg

Sve je moguće, ali ovakvo držanje ulovljenog primerka, msm stvarno…
kme. kme, zar se primerci ne drze tako u usa? tvoj vucic laze i pored videa na kome se vidi da zandar bije pandura u civilu sa pendrekom, laze da student udara bokserom, ajde reci jel se aljek drogira pa halucinira?

i sad mi treba da verujemo tebi iz dezinformera, a ne videima, kao dokazima? oce to kada se dragan vucicevic nasmrce pa vama da nalog da lazete po forumima, jer to sef cacija trazi od njega

Nesto me zanima da li Vucic stvarno misli da mu ovo rade strane sluzbe kao sto non stop ponavlja...
jedino glup ako si pa da poverujes da on to misli

prosto ne moze vise studente da naziva ustasama kada vidi da mu to ne prolazi, i proizvodi kontraefekat, i koga onda da krivi nego tamo neku fantomsku stranu sluzbu? daj bre ukljuci mozak vise

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела​

jedino glup ako si pa da poverujes da on to misli

prosto ne moze vise studente da naziva ustasama kada vidi da mu to ne prolazi, i proizvodi kontraefekat, i koga onda da krivi nego tamo neku fantomsku stranu sluzbu? daj bre ukljuci mozak vise

200 судија и тужилаца потписало да изјаве Вучића попримају обележја кривичног дела​

Od kad su Srbi protiv krivicnih dela..to im je zabava...rade iz shale kad im nije za korist...

Ako neko ne voli Vucica to sam ja, ne bi sad da pricam zasto i kako jer sam milion puta vec pricala!
Posto sam sinoc bila u centru Beograda i to ceo dan sam napolju...mogu da ti kazem da je on uspe da dovuce sigurno tu cifru o kojoj se prica.
Juce su celo prepodne dolazi busevi iz Srbije ......Beograd na Vodi, stara Zeleznica i oko centra je bilo puno buseva koji su prevozili ovaj narod organizovan za protest
To kakav narod je bio !!!! to necu da komentarisem jer sam naucila da respekt i postovanje zasluzuje svaki covek!
Ali ako je to njegovo glasacko telo onda je Srbija vec i debelom ambisu, i stvarno mora da se zapitamo sta ce biti dalje sa tom zemljom.

Ako neko ne voli Vucica to sam ja, ne bi sad da pricam zasto i kako jer sam milion puta vec pricala!
Posto sam sinoc bila u centru Beograda i to ceo dan sam napolju...mogu da ti kazem da je on uspe da dovuce sigurno tu cifru o kojoj se prica.
Juce su celo prepodne dolazi busevi iz Srbije ......Beograd na Vodi, stara Zeleznica i oko centra je bilo puno buseva koji su prevozili ovaj narod organizovan za protest
To kakav narod je bio !!!! to necu da komentarisem jer sam naucila da respekt i postovanje zasluzuje svaki covek!
Ali ako je to njegovo glasacko telo onda je Srbija vec i debelom ambisu, i stvarno mora da se zapitamo sta ce biti dalje sa tom zemljom.
Došlo je verovatno 150 hiljada , ljudi otišli kod famije , u šoping, obidju ovo ono , itd , neće da ih neko tamo slika .

Back