Policija upala u Prvu kragujevačku gimnaziju

Ниси се бунио јер те није интересовало, сад те интересује јер ти смета. Страшно.
naravno da sam osudio svako zlo.

medutim ovo s obustavom je po svojoj
prirodi fenomen jedinstven u nasoj istoriji. za svetsku ne znam.

Srpski profesori odbijaju da drze nastavu srpskoj deci. Bas ih briga za decu, za ugovor o radu i za to sto ih placaju upravo roditelji dece.

naravno da sam osudio svako zlo.

medutim ovo s obustavom je po svojoj
prirodi fenomen jedinstven u nasoj istoriji. za svetsku ne znam.

Srpski profesori odbijaju da drze nastavu srpskoj deci. Bas ih briga za decu, za ugovor o radu i za to sto ih placaju upravo roditelji dece.
Где и када си осудио?
Уместо што нападаш и студенте и наставнике, да видим где си тачно критиковао власт и када?

Ти мислиш да је СНСу стало до деце? Колико је било гажења до сада? Колико напада? Деца се лече порукама.
Деца су погинула испод надстрешнице.
Где су твоји позиви за правду?

Мани ме твојег лажног моралисања.

Протеста не би било да је поштован закон и правда.

Je l tebi neko brani da i dalje budeš slepa il licemerna? Tvoj izbor, tvoja stvar ali prestani da glumiš ludilo i jadnu žrtvu bezobrazne moderatorke, to glumljenje vam više ne prolazi. Ćaci, neologizam, reč koja je ušla u svakodnevnu upotrebu, eto, da naučiš ponešto. Neko ko je na strani kršioca svih mogućih zakona, meni prebacuje da se ja služim trikovima da bih iznela to svoje mišljenje, licemernoo, snsovski po šablonu. Shvati, provljeni ste na svim nivoima. Poenta je što normalni ljudi sa svima znaju kako će jer umeju da razlikuju dobro od zla, tebi to malo teže ide od ruke, na osnovu sopstvene projekcije kategorišeš ljude.
Neko ko misli drugačije je slep? Kad već piminješ kršenje zakona, koliko si krivičnih prijava podnela za to? Onaj ko ne podnese saučesnik je. Svrstavajući sebe u tzv, normalne ogrombu većinu svrstavaš u one druge po iščašenoj logici: ko nije sa mbom, protiv mene je. Insistiranje na tome da si samo ti i uvek u pravu obezličava bilo kakvu normalnu priču s tobom. Kršenje zakona pravdaš time što nejo drugi krši zakon, a nisi podnela nijednu prijavu za to stavlja te u red anarhista što je najblaža kvalifikacija.

Где и када си осудио?
Уместо што нападаш и студенте и наставнике, да видим где си тачно критиковао власт и кадa?
pitaj me slobodno sta kome i za sta zameram.
Ти мислиш да је СНСу стало до деце? Колико је било гажења до сада? Колико напада? Деца се лече порукама.
vlasti je nazalost zao dece koliko i prosvetariima koji su obustavili nastavu iz nekih svojih razloga.
Деца су погинула испод надстрешнице.
Где су твоји позиви за правду?
Kakvu pravdu? Saosecam s onim kojima sada nedostaju i koji sada tuguju. Bog da dusu prosti stradalima.

Neko ko misli drugačije je slep? Kad već piminješ kršenje zakona, koliko si krivičnih prijava podnela za to? Onaj ko ne podnese saučesnik je. Svrstavajući sebe u tzv, normalne ogrombu većinu svrstavaš u one druge po iščašenoj logici: ko nije sa mbom, protiv mene je. Insistiranje na tome da si samo ti i uvek u pravu obezličava bilo kakvu normalnu priču s tobom. Kršenje zakona pravdaš time što nejo drugi krši zakon, a nisi podnela nijednu prijavu za to stavlja te u red anarhista što je najblaža kvalifikacija.
Ko se lača mati :mrgreen: možda može prevod ;)

Шта је твој одговор на безакоње државе већ 12 година?
Највеће могуће безакоње је да неки студентски пленуми бирају министре, а управо је то захтев Динкових сведока.Студентски пленуми немају ни легитимитет ни легитимитет да бирају министре и Владу.

Koji si ti svet? Vidim tvoje zadovoljstvo svojim statusom na osnovu postova ovde. Iz neke dalekovizije ti ovde istresaš neke svoje frustracije, pokušavaš da ovde ubediš ljude u neke svoje traume od kojih se pobegao. Rođače, shvati, ne prolaze te priče. A ne prolaze ni priče ovih koji su iste pokupili sa raznih sns kurseva pa ovde glume empatične i brižne duše ne shvatajući da su i oni provaljeni i da pod maskom tobožnje brige o tuđoj deci brane svoje pozicije, svoje krađe i svoja zlodela. Niko vam nije javio da je prošlo vreme kad ste decu i studente mogli da smatrate hebivetrima koje ništa ne zanima, niste imali na umu da su ove generacije milionima svetlosnih godina ispred vas što se tiče protoka infrmacija i sagledavanja situacije u kojoj im se nalazi država. Na kraju krajeva, koliko to treba da budeš politički potkovan da bi primetio javno urušavanje svih institucija u državi uz blagoslov lopovske vlade.
niste imali na umu da su ove generacije milionima svetlosnih godina ispred vas što se tiče protoka infrmacija
Kako ovo dokazati bez pozivanja na sopstvena verovanja?

Ti bi kao prosvetni radnik trebalo da budeš i empatična i brižna za decu, ali nisi ....Umesto toga ti prosipaš munje i gromove na roditelje dece koji su zabrinuti i za svoju i za tuđu decu, a evo sad i teško klevećeš bulazneći o nekakvim pozicijama, krađama i zlodelima koje oni tobože brane. Sa onima koji brane režim znaš kako ćeš, sa ovima drugima ne znaš. Ne možeš bilo kakvom smislenom argumentacijom da odgovoriš oponentima koji nisu simpatizeri nijedne stranke nego da ih silom uguraš u nekakve stranačke torove, proglasiš "ćacijima" (šta god ti to značilo), a evo sad i lopovčinama, jer kad baš zagusti ti i ne umeš drugačije da komuniciraš osim niskim udarcima i prljavim trikovima. To sam davno ukapirala na diskusijama koje nemaju veze sa trenutkom političkom situacijom.
:ok:

Ajd razumem te milogorce, ujkane , drugosrbijance i jeebivetre bez porodice ali nikako ne mogu shvatiti roditelje koji bi radije da im deca stradaju samo da on padne. Sotona ili psiholosko modifikovanje svesti preko javnih mreza...ja bih rekao ovo drugo.

Ta deca su punoletna i mogu sami da donose svoje odluke. Ne možeš im zabraniti ako se za nešto decidno opredele.

Samo je pitanje hoćeš li stati uz njih i podržati ih. A velika većina podržava.

Највеће могуће безакоње је да неки студентски пленуми бирају министре, а управо је то захтев Динкових сведока.Студентски пленуми немају ни легитимитет ни легитимитет да бирају министре и Владу.

Joj, bože; Savo, šta se tebi dogodilo?

Kakvi plenumi biraju ministre, o čemu ti pričsš

Joj, bože; Savo, šta se tebi dogodilo?

Kakvi plenumi biraju ministre, o čemu ti pričsš
Biraju, onako pomalo.

2938F2D3-1A05-4E4F-B942-582F0F830F66.jpeg

Ta deca su punoletna i mogu sami da donose svoje odluke. Ne možeš im zabraniti ako se za nešto decidno opredele.

Samo je pitanje hoćeš li stati uz njih i podržati ih. A velika većina podržava.
nisu u pitanju samo studenti vec i srednjoskolci i to oni koji nisu ni punoletni.

naravno da necu stati uz bilo ciju destruktovnost prema drugima ili sebi. ni studenata ni prosvete u obustavi.

Petomesecna obustava nastave osakatila je obrazovanje desetine hiljada srpske dece. A hiljade njih trajno ce zadesiti promena zivotnog puta i to na gore. O steti roditeljima i povredama prava druge dece da ne govorim.

Zasto?

Da bi se pre vremena skino tamo neki presednik necega...

Pa j*bote, zar nista pametnije ne umete?

Poslednja izmena:

Back