Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Novi film izlazi 2013.

dragon-ball-z.jpg

kaze da je prica smestena izmedju zavrsetka z i pocetka gt serijala (sto znaci da akira priznaje nesrecni gt kao regularni serijal :S )
bice zanimljivo videti nagli porast "fanova" dragon ball-a posle filma

pa najbolje ti je od prvog ono kako su izlazili :) a imas isto i specijale neznam jesil gledo to kao sto su: Bardock – The Father of Goku, The History of Trunks i tako te.. ako hoces mogu da ti dam listu svih tih filmova i specijala pa ti to posle sve fino poskidaj i uzivaj :)

Hvala care. ZNaci ima 4 DB filma, 13 DBZ filmova i 14ti treba da izadje sledece godine, nijedan GT film, 4 DBZ specijala, I jedan GT specijal?
TO je sve?
Ako mozes samo da mi objasnis sta je OVA i sta su PUBLIC SERVICE filmovi?
Pretpostavljam da mi ne savetujes da gledam ova 3 igrana filma?
Da li kada pogledam sva ova 22 filma, pogleda sam sve sto su ikada uradili o Gokuu?

Hvala care. ZNaci ima 4 DB filma, 13 DBZ filmova i 14ti treba da izadje sledece godine, nijedan GT film, 4 DBZ specijala, I jedan GT specijal?
TO je sve?
Ako mozes samo da mi objasnis sta je OVA i sta su PUBLIC SERVICE filmovi?
Pretpostavljam da mi ne savetujes da gledam ova 3 igrana filma?
Da li kada pogledam sva ova 22 filma, pogleda sam sve sto su ikada uradili o Gokuu?

OVA ti je straight to dvd/blu-ray film znači isto kao neki specijal.,Public Service su ti neki filmići gde goku uči decu o saobraćaju i tako to ,namenjen je za puštanje u školama.

Kao klinac sam obozavao ovu seriju,sad sam resio da je odgledam do kraja :D...Ostalo mi je jos nekoliko epizoda dbz-a.Citao sam negde da je Toryama originalno hteo da zavrsi seriju sa Frieza sagom (koja inace jeste najbolja),mada i cell je bio ok,buu je vec malo preterivanje...
:mrgreen:

Kao klinac sam obozavao ovu seriju,sad sam resio da je odgledam do kraja :D...Ostalo mi je jos nekoliko epizoda dbz-a.Citao sam negde da je Toryama originalno hteo da zavrsi seriju sa Frieza sagom (koja inace jeste najbolja),mada i cell je bio ok,buu je vec malo preterivanje...
:mrgreen:
Preterivanje, preterivanje...Ko što ja nzm da kažem DOSTA...si ih tukao, pusti decu da igraju tenis :lol:

Pozdrav drugari,

Prvo, vidim da je ova tema dugo neposjecena, dugo i ja ne obilazim vise forume...ali evo, uz koju flasu vina(piva, rakije i ko zna cega jos) naviru stara sjecanja. Ajde, da se prvo izvinem ukoliko neka imena iz animea pogresno pisem jer sam anime gleda na njemackom, davno, davno... ne znam, stariji obozavatelji ce se vjerovatno sjetiti sailor moona koja je bila jedna od jacih pojava kada sam ja poceo da gledam animee. Ali da ne duzim, post pisem jer sam ogorcen sto sam listajuci strane naisao na komentare u kojima ljudi govore da je db/z smece u odnos na narutoa i neke sada aktivne animee. Pazite, imam dvadeset i kusur godina i volim narutoa, one piece mi je poslije db/z-a omiljeni anime ali ne mogu da shvatim vas kriterijum ocjenjivanja. pa normalno je da je naruto bolje uradjen za oko kada je nastao godinama nakon db-a. i cisto statisticki, bd/z je najprodavanija manga u japanu, cak imam i drugara iz japana koji sam kaze da je db i dalje tamo neprikosnoven... da ne serem dalje, volio bi da se ovde opet pocne okupljati narod, neko ko ima vise vremena neka se ukljuci ako ikad bude citao post, neki kvizovi, okupljanja... iscimacu ja i neke svoje drugare, kao neku old skul ekipu, jer listajuci stranice vidim da je db tema odavno u ofu na nasim prostorima, ali moze i nesto drugo, sjeca li se ko detektiv konena, inujase? je li neko gleda gray man-a?
Zivi bili ljudi :)

Pozdrav drugari,

Prvo, vidim da je ova tema dugo neposjecena, dugo i ja ne obilazim vise forume...ali evo, uz koju flasu vina(piva, rakije i ko zna cega jos) naviru stara sjecanja. Ajde, da se prvo izvinem ukoliko neka imena iz animea pogresno pisem jer sam anime gleda na njemackom, davno, davno... ne znam, stariji obozavatelji ce se vjerovatno sjetiti sailor moona koja je bila jedna od jacih pojava kada sam ja poceo da gledam animee. Ali da ne duzim, post pisem jer sam ogorcen sto sam listajuci strane naisao na komentare u kojima ljudi govore da je db/z smece u odnos na narutoa i neke sada aktivne animee. Pazite, imam dvadeset i kusur godina i volim narutoa, one piece mi je poslije db/z-a omiljeni anime ali ne mogu da shvatim vas kriterijum ocjenjivanja. pa normalno je da je naruto bolje uradjen za oko kada je nastao godinama nakon db-a. i cisto statisticki, bd/z je najprodavanija manga u japanu, cak imam i drugara iz japana koji sam kaze da je db i dalje tamo neprikosnoven... da ne serem dalje, volio bi da se ovde opet pocne okupljati narod, neko ko ima vise vremena neka se ukljuci ako ikad bude citao post, neki kvizovi, okupljanja... iscimacu ja i neke svoje drugare, kao neku old skul ekipu, jer listajuci stranice vidim da je db tema odavno u ofu na nasim prostorima, ali moze i nesto drugo, sjeca li se ko detektiv konena, inujase? je li neko gleda gray man-a?
Zivi bili ljudi :)
Pozdrav i tebi, u pravu si,forum jeste zamro i samo nekoliko ljudi uopste postuje....

Valjda su ljubitelji porasli,prve teme su postavljene 2008 godine a od tada je proslo cak 6 godina.
To me podseca na jednu temu iz pdf-a Tinejdzeri gde su se forumasi (sada vec u dvadesetim) prisecali svojih postova od pre 7-8 godina.....
Valjda ni anime nije vise toliko popularan na ovim prostorima....

Pozdrav i tebi, u pravu si,forum jeste zamro i samo nekoliko ljudi uopste postuje....

Eh kad se setim kako smo ostajali do 5 sati ujutro u kafani i igrali yu gi oh preko hamachija :aha:

Kao što reče Arkania, ljudi su odrasli i nemaju više vremena da posećuju ovaj forum, kad vidim svoj datum učlanjenja padnem u depresiju kad vidim koliko sam ostario :lol:

Poslednja izmena:
Posto sam gledao toliko davno da sam jedva bio svjestan,počeo sam Dragon Ball,postoji remasterovana verzija tako da je podnošnjivo.Iz početka ima previše.... perverznih fazona.

Valjda su ljubitelji porasli,prve teme su postavljene 2008 godine a od tada je proslo cak 6 godina.
To me podseca na jednu temu iz pdf-a Tinejdzeri gde su se forumasi (sada vec u dvadesetim) prisecali svojih postova od pre 7-8 godina.....
Valjda ni anime nije vise toliko popularan na ovim prostorima....

Nisam bas sest godina ovde, ali sam proveo dosta vremena na tinejdzerima na prvom nalogu, a i ovde, msm sve zajedno skoro 10000 postova :O

Inace i tinejdzeri je propao, nema nikog od stare bagre :/

Anime na ovim prostorima nikad nisu bile toliko popularne, ne?

Gledalo se, ali ne toliko, zapravo negde moja generacija je pocela da uziva u Zmajevoj kugli i slicnim, mozda generacije, dve pre mene...

Steta, cini mi se da i sama krstarica propada, nema ljudi da je odrzavaju, u svim podforumima novi post svakog petog dana :/

Grehota...

Inace cuo sam da izlazi novi serijal :O Ili se planira.

@Red Hood

"I always thought dragon balls were bigger"

"You can keep them if you want to."
"No those are your balls, I don't want them"

@Red Hood

"I always thought dragon balls were bigger"

"You can keep them if you want to."
"No those are your balls, I don't want them"

Aha,ima i gorih.

Što se tiče toga da anime nnisu više popularne,ja krivim televizije.Moja generacija je bar imala Pokemone i Yu-gi-oh da nas uvedu žanr.Sad ništa takvo ne emituju.Jednostavno,ljudi/djeca se nemogu upoznati s tim.

Poslednja izmena:
Odgledao sam pre neki dan "Battle of Gods". Znaci kreatoru svaka cast kako je odradio film, impresioniran sam! Zlikovca ja mislim da nisu mogli boljeg da odrade (pored Brolly-a), definitivno spada u top 3. Kraj filma (koji necu da spoilerujem) , je po mom utisku ostavio poprilicno otvorenu pricu za DBZ nastavak.

Spoiler :
1. 11 univerzuma, u svakom od njih Bog koji bi mogao da bude jaci i od Beerus-a (koji se inace pokazao mnogo jaci od Goku-a).
2. Wiss - Beeverus je i sam priznao da je Wiss njegov ucitelj, i da je mnogo jaci od njega. Kreator Akira je rekao da je Wiss jaci. Prema njegovoj izjavi Goku bi bio 6/10 , Beeverus 10/10, a Wiss 15/10 - S'obzirom da se prica ne zavrsava u filmu, nastavak bi mozda mogao da se nastavi kroz Anime serijal,a pritom i pokaze Wiss-a u pravom izdanju,a ne kao nekog ko ima poremecaj sa ishranom :lol:
3. Super Saiyan God power - Svidela mi se ideja, ali mi se nije svideo nacin na koju je Goku dospeo do te transformacije. Anime bi definitivno mogao da pokaze dalju pricu i razvoj te transformacije kroz dalji nastavak, sto nam daje jos jedan mali plusic za nastavak! :ok:

Jel gledao jos neko film, kakvi su vasi utisci?

Back