Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odgledao sam pre neki dan "Battle of Gods". Znaci kreatoru svaka cast kako je odradio film, impresioniran sam! Zlikovca ja mislim da nisu mogli boljeg da odrade (pored Brolly-a), definitivno spada u top 3. Kraj filma (koji necu da spoilerujem) , je po mom utisku ostavio poprilicno otvorenu pricu za DBZ nastavak.

Spoiler :
1. 11 univerzuma, u svakom od njih Bog koji bi mogao da bude jaci i od Beerus-a (koji se inace pokazao mnogo jaci od Goku-a).
2. Wiss - Beeverus je i sam priznao da je Wiss njegov ucitelj, i da je mnogo jaci od njega. Kreator Akira je rekao da je Wiss jaci. Prema njegovoj izjavi Goku bi bio 6/10 , Beeverus 10/10, a Wiss 15/10 - S'obzirom da se prica ne zavrsava u filmu, nastavak bi mozda mogao da se nastavi kroz Anime serijal,a pritom i pokaze Wiss-a u pravom izdanju,a ne kao nekog ko ima poremecaj sa ishranom :lol:
3. Super Saiyan God power - Svidela mi se ideja, ali mi se nije svideo nacin na koju je Goku dospeo do te transformacije. Anime bi definitivno mogao da pokaze dalju pricu i razvoj te transformacije kroz dalji nastavak, sto nam daje jos jedan mali plusic za nastavak! :ok:

Jel gledao jos neko film, kakvi su vasi utisci?

Ja nemam pojma ko su ti likovi. To sve iz filmova? :p Aj' ako te ne mrzi napiši mi kojim redom idu filmovi, nikad to nisam pogledao. :P Doduše i sa epizodama sam se gubio, nikad nisam bio siguran šta ide posle... :lol:

Funny idi na sajt MyAnimeList i ukucaj Dragon Ball u search... I videces da su numeroloski poredjani :D

A i nisu nesto povezani filmovi sa radnjom, samo su u istom univerzumu, mozes da gledas koji hoces.

Нису повезани, али се узимају канонски. Гоку је упио God Ki, а објашњено му је да је трећи најјачи лик у тренутном универзуму.

Also - PUDDING !

Ja nemam pojma ko su ti likovi. To sve iz filmova? :p Aj' ako te ne mrzi napiši mi kojim redom idu filmovi, nikad to nisam pogledao. :P Doduše i sa epizodama sam se gubio, nikad nisam bio siguran šta ide posle... :lol:

Pogledaj na netu prema redosledu. Ako nisi gledao Dragon Ball Z , onda bih ti preporucio da gledas prema redosledu,cak i da si gledao opet pogledaj po redosledu. Posto neki filmovi su u drugacijim vremenski periodima (Primer dajem nakon Frize) - Ako nisi gledao Friza Arc , kako ces da gledas film o Cooler-u (ja mislim da mu je to ime , lol). Neki filmovi su povezani, zato je najbolje odgledati prema redosledu. Battle of Gods ti je zadnji film , koji nastavlja pricu nakon 3-4godine od zadnje epizode DBZ-a, koji je inace izasao prosle godine i po mom misljenju DEFINITIVNO zasluzuje gledanje, pa cak i nastavak Animea!

Хахаха превише сам био разочаран да би обраћао пажњу на женске :mrgreen: али није то било нешто сад...

Када погледам, исто тако се уништио филм Dead or Alive

DOA_movie.jpg

На крају, све што је остало су само ''женске''.

Kao veliki fan dbz-a se nadam da nece biti novih epizoda kao i filmova.Vreme je da prestanu sa upropascavanjem ovog animea :(

Ceo serijal dbgt je bio tesko sranje,tako da ne vidim kako bi ove nove epizode mogle biti kvalitetnije.Od filmova jedino sto valja je Bardock the father of goku i prvi film o Brollyu :D

Kao veliki fan dbz-a se nadam da nece biti novih epizoda kao i filmova.Vreme je da prestanu sa upropascavanjem ovog animea :(

Ceo serijal dbgt je bio tesko sranje,tako da ne vidim kako bi ove nove epizode mogle biti kvalitetnije.Od filmova jedino sto valja je Bardock the father of goku i prvi film o Brollyu :D

Pff, GT je meni dobar bio i uvek moze bolje. Das Akiri da pise radnju a ovi samo da animiraju i sve ok.

Baš su bezveze filmovi, očekivao sam nešto bolje.
Svaki film isto dešavanje, samo je protivnik drugačiji.
Uvek prvo kao Krililin najebe i pita ''Zašto uvek ja(pitaj onog ko te nacrtao)?'' zatim malo bum, bum i kod ostalih, a onda Goku - poluonesvešćen - u mislima traži genki od svakoga i time pobedi.
Mada nisam ni očekivao da će biti bog za kakvi filmovi, ali ovo je razočarenje.

Doduše, i u seriji je slična situacija, samo što tamo Goku barem uvek nadjača protivnika, a ovde zavisi od Ki-a drugih.

Nzm, odgeldao sam bas sad sve, znaci DB, DBZ i DBGT opet, pa filmove... I mogu reci da posle DBZ-a nista ne valja. Toliko sam davno gledao GT da sam ga stavljao u isti rank sa DBZ...Sada, kada malo vise razumem, a i sam se bavim pisanjem mnogo mi je jasnije zasto ga pljuju. MAda sam kraj GT-a je prilicno dobar, nekako malo vise zadovoljava od DBZ-a. JEdino ovaj zadnji film je kul. I zaista bih voleo da se DBZ nastavi, ima dosta mesta za radnju, ipak je to shounen. A znamo da je zivotni vek likova mnogo duzi u DBZ, a Sajanci nikada ne stare kako sam ja ukapirao onaj glupi dub XD

Slažem se, zadnji film je vredan gledanja. Nema laži, nema prevare. :P Veselim se sledećem filmu.
Ma može DBZ da traje k'o indijska serija, nego ne mogu izgleda ovi da smisle izgled super sajanca 5 - 6 - 7... :lol:

Back