Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Nemoj da mi raste vise :O Dosta je :O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WAAAT?Pa Akira je najavio najmanje 200 novih epizoda DBZ serijala![]()
Odgledao sam pre neki dan "Battle of Gods". Znaci kreatoru svaka cast kako je odradio film, impresioniran sam! Zlikovca ja mislim da nisu mogli boljeg da odrade (pored Brolly-a), definitivno spada u top 3. Kraj filma (koji necu da spoilerujem) , je po mom utisku ostavio poprilicno otvorenu pricu za DBZ nastavak.
Spoiler :
1. 11 univerzuma, u svakom od njih Bog koji bi mogao da bude jaci i od Beerus-a (koji se inace pokazao mnogo jaci od Goku-a).
2. Wiss - Beeverus je i sam priznao da je Wiss njegov ucitelj, i da je mnogo jaci od njega. Kreator Akira je rekao da je Wiss jaci. Prema njegovoj izjavi Goku bi bio 6/10 , Beeverus 10/10, a Wiss 15/10 - S'obzirom da se prica ne zavrsava u filmu, nastavak bi mozda mogao da se nastavi kroz Anime serijal,a pritom i pokaze Wiss-a u pravom izdanju,a ne kao nekog ko ima poremecaj sa ishranom
3. Super Saiyan God power - Svidela mi se ideja, ali mi se nije svideo nacin na koju je Goku dospeo do te transformacije. Anime bi definitivno mogao da pokaze dalju pricu i razvoj te transformacije kroz dalji nastavak, sto nam daje jos jedan mali plusic za nastavak!
Jel gledao jos neko film, kakvi su vasi utisci?
Ja nemam pojma ko su ti likovi. To sve iz filmova?Aj' ako te ne mrzi napiši mi kojim redom idu filmovi, nikad to nisam pogledao.
Doduše i sa epizodama sam se gubio, nikad nisam bio siguran šta ide posle...
![]()
Такође, заобићи филм "Dragon Ball Evolution" по сваку цену.
Kad već pričate o filmu...
It's so bad....
Kao veliki fan dbz-a se nadam da nece biti novih epizoda kao i filmova.Vreme je da prestanu sa upropascavanjem ovog animea
Ceo serijal dbgt je bio tesko sranje,tako da ne vidim kako bi ove nove epizode mogle biti kvalitetnije.Od filmova jedino sto valja je Bardock the father of goku i prvi film o Brollyu![]()
Nisam uspeo da ga svarim,mada sam odgledao.Pogotovo zato sto je Goku ponovo postao klinacPff, GT je meni dobar bio i uvek moze bolje. Das Akiri da pise radnju a ovi samo da animiraju i sve ok.