Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi se da je DBZ fokusiran uglavnom na Sajonce. Likovi kao sto su Tien,Yamcha,Krilin su tu uglavnom zato sto se pojavljuju od samog pocetka. Picolo tu i tamo ima par dobrih borbi, mada kao sto Arkania rece, nakon Frieza arc njegova uloga pocinje polako da bledi. Ne bih se iznenadio ako u novom serijalu dodje na poziciju gde je Tien i ostala ekipa :lol:

P.S Kad smo kod Tien-a , definitivno njegov najbolji prikaz tokom celog DBZ-a serijala :

(SPOILER AHEAD)

And poor Krillin :

KrillinOld.jpg

Poslednja izmena:
Која вам је најбоља анимација, тј. где вам ликови најбоље изгледају и најлепше се крећу? Чини ми се да ликови игледају другачије када прође пар десетина епизода отприлике.
Мени је најбоља анимација у борбама са Напом и Вегетом, све до краја борби. Такође ми се свиђа анимација непосредно пре тих догађаја, када Гоку завршава тренинг. Сада када размислим, иста је анимација и када трчи Стазом змије и када тренира код краља Каја. Добра је анимација и када се Гоку бори против Гинју одреда. Онда неки делови борбе између Гокуа и Фризе, пре него што постане Супер Сајонац. Али оно што сам прво навео је најбоље.

Iskreno, neku naglu promenu animacije nikada nisam primetio. Vidi se promena kad gledas filmove, mada mozda zato sto sam gledao u 320p kvalitetu. Ko ce da skida 80-90GB na 720p :lol: .

Хахаха. :lol:
Па ево нпр. упореди како изгледа Гоку када погине на почетку од Пиколовог оног жутог таласа којим је убио Радиса док га је Гоку држао и како изгледа када дође пред Напу и Вегету. Додуше, прошло је годину дана, човек се мења, а и ојачао је неколико пута. :lol:

Ja obožavam Zmajevu kuglu, svaki serijal! :heart: Mislim, za sada mi je najbolji DBZ, ima stvarno dobre borbe . Gledao sam ta dva serijala, prvi i DBZ, a jedva čekam šta će da bude u GT i Abridged i Super. Inače, zahvaljujući Welicak94, imamo skoro sve prevedeno epizode ! Evo i link : http://zmajevakugla.kyu.mobi/ Obožavam taj anime, mislim prvi serijal je počeo davne 1989, i još uvek se prave nove epizode ! To garantuje da je anime dobar. Inače, na sajtu imate i filmove. Nikad nisam pokušavao da skinem epizodu, i iako imam neku krntiju od kompjutera, nema zastajkivanja, seckanja, sajt nije kao Filmovizija, da nešto klikneš ono iskoči 1000 reklama, ima i forum .

Jel gleda ko ovaj novi serijal.

Whiskey and Beer. Beerus je pomalo iritirajuc lik. Goku je nepopravljiv, mozak 0, ali combat skill lvl beyond.

Vegeta se posteno namucio s jajima.

Izgleda da je Vegeta preuzeo Krilinovu ulogu klovna

tumblr_nwrm9uD5P91uf4xixo6_r1_500.gif

Valjda će da bude još bolji. Gledam da vidim dokle će da Goku postane jak. Trenutno što sam video je universe-bust praktično prilikom borbi. Biće zeznuto to nastaviti i nadam se da neće upasti u zamku kao većina DC stripova gde su morali da dovode sve bolje i jače neprijatelje svima, pa onda retcon i reboot te famozna glupost zvana ''Reality punch''.

18m42s8nhskn7png.png

Poslednja izmena:

Back