Pozdrav drugari,
Prvo, vidim da je ova tema dugo neposjecena, dugo i ja ne obilazim vise forume...ali evo, uz koju flasu vina(piva, rakije i ko zna cega jos) naviru stara sjecanja. Ajde, da se prvo izvinem ukoliko neka imena iz animea pogresno pisem jer sam anime gleda na njemackom, davno, davno... ne znam, stariji obozavatelji ce se vjerovatno sjetiti sailor moona koja je bila jedna od jacih pojava kada sam ja poceo da gledam animee. Ali da ne duzim, post pisem jer sam ogorcen sto sam listajuci strane naisao na komentare u kojima ljudi govore da je db/z smece u odnos na narutoa i neke sada aktivne animee. Pazite, imam dvadeset i kusur godina i volim narutoa, one piece mi je poslije db/z-a omiljeni anime ali ne mogu da shvatim vas kriterijum ocjenjivanja. pa normalno je da je naruto bolje uradjen za oko kada je nastao godinama nakon db-a. i cisto statisticki, bd/z je najprodavanija manga u japanu, cak imam i drugara iz japana koji sam kaze da je db i dalje tamo neprikosnoven... da ne serem dalje, volio bi da se ovde opet pocne okupljati narod, neko ko ima vise vremena neka se ukljuci ako ikad bude citao post, neki kvizovi, okupljanja... iscimacu ja i neke svoje drugare, kao neku old skul ekipu, jer listajuci stranice vidim da je db tema odavno u ofu na nasim prostorima, ali moze i nesto drugo, sjeca li se ko detektiv konena, inujase? je li neko gleda gray man-a?
Zivi bili ljudi