Dragon Ball

• Začetnik teme Začetnik teme Goku
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gresis frost0,Shenron je postao tako jak,zato sto je "upio" moc ostalih kugli,drugim recima on je bio fusion-lik. Secas se kada je Goku trebao da ga ubije,a ovaj je skrivajuci se ukrao jedno od kugli,zatim je upio kuglu i na taj nacin dobio sposobnost "regeneracije" i tako povratio sebi telo,zatim je upio ostale kugle i normalno da je SS4 forma bila preslaba,ali SS4 fusion kick-ass :D

Evo ovako,gledao sam sve epizode,ali sve do jedne,gledam na internetu. Sada gledam DBZ. Stigao sam do 93 epizode. To je epizoda malo nakon pobede nad Frizom,ali kada su vec svi ozivljeni,samo se Goku nije vratio, i da Vegeta je negde nestao otputovao je sa svemirskim brodom. NISTA MI NIJE JASNO ko su ovi novi likovi. Pojavljuju se kod Kamija u svetilistu petorica likova. Neki mali (meni lici na Pilafa jos iz obicnog DB-a) je najjaci od njih. Medjutim tu se spominje samo onako na blic da se vec borio taj mali protiv Gokua i Pikola,koji nisu uspeli da ga pobede,ali je Gohan (posto mu moci rastu u zavisnosti od osecanja) uspeo da ga pobedi. Jel moze neko da mi pojasni ko su ti likovi? KADA SU SE ONI TO BORILI? STa oni hoce? Jer ja sam gledao i na wikipediji i tamo sam trazio ko su ti likovi i oko cega se vrti radnja,ne mogu nigde da nadjem,uopste se ne spominju. Spominje se da se posle Frize,Goku vraca i prvi veliki protivnik mu je valjda sin Vegete i Bulme,a posle i neki androdidi i neko bice Cell. To isto nista ne razumem,valjda zato sto jos nisam pogledao,pa ne znam kako ce dodji do svega toga. Ali do sad sam sve gledao,pa UOPSTE nemam pojma ni kako je doslo do ovih likova. JEL MOZE NEKO DA MI POJASNI??? Hvala!:)

DUgo nisam pisao. Jer sam prestao da gledam DB neko vreme. Sada sam nastavio. Evo pitanja koje me buni! : Stigao sam do 93 epizode. To je epizoda malo nakon pobede nad Frizom,ali kada su vec svi ozivljeni,samo se Goku nije vratio, i da Vegeta je negde nestao otputovao je sa svemirskim brodom. NISTA MI NIJE JASNO ko su ovi novi likovi. Pojavljuju se kod Kamija u svetilistu petorica likova. Neki mali (meni lici na Pilafa jos iz obicnog DB-a) je najjaci od njih. Medjutim tu se spominje samo onako na blic da se vec borio taj mali protiv Gokua i Pikola,koji nisu uspeli da ga pobede,ali je Gohan (posto mu moci rastu u zavisnosti od osecanja) uspeo da ga pobedi. Jel moze neko da mi pojasni ko su ti likovi? KADA SU SE ONI TO BORILI? STa oni hoce? Jer ja sam gledao i na wikipediji i tamo sam trazio ko su ti likovi i oko cega se vrti radnja,ne mogu nigde da nadjem,uopste se ne spominju. Spominje se da se posle Frize,Goku vraca i prvi veliki protivnik mu je valjda sin Vegete i Bulme,a posle i neki androdidi i neko bice Cell. To isto nista ne razumem,valjda zato sto jos nisam pogledao,pa ne znam kako ce dodji do svega toga. Ali do sad sam sve gledao,pa UOPSTE nemam pojma ni kako je doslo do ovih likova. JEL MOZE NEKO DA MI POJASNI??? Hvala!
P.S. Jos JAKO bitno pitanje imam koje sam sad uocio,pise da DBZ ima 291 epizodu,a ja gledam na jednom sajtu gde DBZ ima 276 epizoda, ( sajt : http://www.watch-dragonball.com/ ) gde da nadjem ostatak epizoda? I kako da znam koje su to epizode koje nemaju na ovom sajtu gde ja gledam?
p.s. 2. vec sam PRVO pitanje postavio kao novu temu ,sry,zaboravio sam da ima ova tema :))))

To je prica nesto vezana za kamija (boga). Oni su ranije pokusavali da preuzme bozansvo na zemlji pa im je plan propao , pa su sada opet pokusali "Nakon toliko godine" , inace to je bezveze ubaceno , nista posebno vezano za orginal dbz pricu , to su ubacili kako bi se sto bolje pripremili za Trunks and Android saga.

Ako zelis da bolje razumes pricu za Trunks-a i Androide , odgledaj DBZ film "The History of Trunks". Tu ti je sve lepo objasnjeno ko je Trunks , odakle potice, zasto je dosao na zemlju,kako je dosao itd ... Inace filmic je kratak.

10207.jpg

Medjutim ako ne zelis da gledas , procitas ono sto sam stavio u spoileru. Uzivaj! :)

Trunks je sin Bulme i Vegete , ali u dalekoj , dalekoj buducnosti. On se vratio u proslost (pomocu vremenske masine ili "time mashine" , posto znas da mu je keva - Bulma genijalac za elektroniku , masine itd..) , jer u buducnosti svi oni su mrtvi (Goku,Vegeta,Pikolo,Yamacha itd... ), drugim recima vratio se u proslost kako bi izmenio buducnost , vratio se da bi upozorio Goku-a i ostale na opasnost,opasnost od Androide. Videces i sam da ti ne pricam bukvalno u detalje i da ti ne upropastim gledanje , jer nece ti kasnije biti zanimljivo , inace prica oko Trunksa , Androide (robote) je sve lepo objasnjeno , ako ne razumes pitaj , pa odgovorice ti neko sigurno. Uzivaj! ;)

Znaci,ako sam te dobro razumeo,prica oko ovih likova sto pokusavaju da preuzmu bozanstvo na zemlji nije original DBZ prica,vec je ubacena dodatno,kao filer? I nisu nesto ni bitni? Ali deluju dosta jaki. Zanima me da li su sad oni jaci nego sto je friza bio? Jel ako se seca,friza je bio preko milion power level,a goku,pikola i gohan kad su se borili protiv ovh iako te epizode ni nema,ali pretpostavimo,oni tad nisu znali ni za sajonce ni za bilo sta,i imali su power level oko 300 goku,200 pikolo i gohan mozda 600-700 u zavinsosti od osecanja. Tako da ovi sad kad su se vratili,trebalo bi da budu smesni ,da ih poraze pikolo i gohan(nzm da li ce se vratiti goku,jos nisam gledao) bez problema. Ili su i oni ojacali visestruko puta?
p.s. bas me smorilo sto su ubacili ovako nesto nepovezano :P :D

JeR ako se secas*
Sto se tice filma,zelim da pogledam sve filmove nakon sto pogledam celu seriju,i DB i DBZ do kraja sad i DBGT koji jos nisam naravno ni poceo. Izgleda da ce mi onda filmovi taman dobro doci ako mi nesto ostane nejasno.
I jel znas mozda da li je mmorpg igrica online aktivna,ili jos nije gotova,ja sam trazio nesto kratko,procitao sam na vikipediji da je jos valjda nisu zavrsili,da li znas mozda ti?!
I jos nesto,gledam na ovom sajtu http://www.watch-dragonball.com/ celu seriju. Izvalio sam da ima 276 epizoda,a kazu da postoji 291 epizdoa DBZ-a. Gledao sam kako se zove poslednja epizoda i zove se kao i na vikipediji. Nije mi jasno koje epizode nedostaju. Da li znas mozda neki sajt koji ima svih 291 epizodu,ili cu morati da gledam na vikipediji koje epizode nedostaju pa da ih trazim po netu kao lud?
:D :D :D :) :P

Znaci,ako sam te dobro razumeo,prica oko ovih likova sto pokusavaju da preuzmu bozanstvo na zemlji nije original DBZ prica,vec je ubacena dodatno,kao filer? I nisu nesto ni bitni? Ali deluju dosta jaki. Zanima me da li su sad oni jaci nego sto je friza bio? Jel ako se seca,friza je bio preko milion power level,a goku,pikola i gohan kad su se borili protiv ovh iako te epizode ni nema,ali pretpostavimo,oni tad nisu znali ni za sajonce ni za bilo sta,i imali su power level oko 300 goku,200 pikolo i gohan mozda 600-700 u zavinsosti od osecanja. Tako da ovi sad kad su se vratili,trebalo bi da budu smesni ,da ih poraze pikolo i gohan(nzm da li ce se vratiti goku,jos nisam gledao) bez problema. Ili su i oni ojacali visestruko puta?
p.s. bas me smorilo sto su ubacili ovako nesto nepovezano :P :D

Da , ubaceni su kao filler. Ako se dobro secam znam da to njihovo pojavljivanje traje svega 10-ak epizoda ili tako nesto. Pa na kraju (ako se dobro secam , ali nisam siguran) ih Gohan ubija.

Sto se epizode tice , slobodno gledaj 271 epizode , ja sam barem tu verziju odgledao , ovih 20-ak epizoda su najverovatnije fileri , trazio sam i nisam mogao nigde da nadjem :confused: . Inace tako sam i ja odradio , prvo odgledao ceo anime , zatim gledao filmove. Uzivaj! ;)

Dobio sam odgovre na prethodna pitanja. Imam jos jedno,mozda kljucno za to da li ce me razocarati zmajeva kugla ili nece. Pitanje se odnosi na one koji su odgledali sve epizode svih serijala. Znaci celu seriju. Secate se svi da je Friza bio ogorman izazov za Gokua i da je imao power level preko milion. E sad,citao sam na vikipediji celu radnju,stv nisam mogao da se suzdrzim,tamo se spominje mnogo mnogo likova,ajde,kontam ima i mnogo epizoda,pa cu povezati ko je ko i odakle dolazi. Ali nije mi jasno,Friza je bio najjaci ratnik u celom svemiru dok Goku nije ojacao. I to,bio je ubedljivo najjaci ratnik,imao je preko milion power level,sledeci najjaci su bili Ginju Force sa nekim power levelom oko 20 hiljada ako se secam dobro,ali u svakom slucaju daleko slabiji od Frize. Kako to da se onda Goku bori sa neki protivnicima a i njegovi priajtelji,od kojih vecvinom na pocetku gubi,kako sam procitao sve dok se ne izvrsi fuzija ili nesto slicno,znaci Goku kao Goku uopste nije ni priblizno jak tim novim protivnicima,a pobedio je Frizu. Pa ako je Friza bio gospodar svemira,ubedljivo najjaci,kako to da se njemu nijedan od tih sledecih protivnika Gokua nikad nije suprostavio,jer pretpostavimo da jeste,Friza ne bi imao sanse,ali nikakve nikakve?!?!?!?!?!?!?
Takodje,koliko sam shvatio ubedljivo najjaci lik U CELOJ seriji,znaci i DB I DBZ I DBGT,nije zmaj Shenron(koji smo zakljucili da je isto fusion lik je jer upijao zmajeve kugle) kako je neko rekao,niti cak Gogeta - najjaci fusion lik,vec neki SuperAndroid17 koji je cak ubedljivo jaci od Goku u ss4. I koliko sam shvatio,da se taj SuperAndroid17 nije sam predao zbog nekog secanja,i zbog svog dobrog dela duse i srca,nikad ga ne bi ni pobedili?!?!?!?!
Jel moze neko da mi pojasni ta dva pitanja. Cini mi se da cu se bas razocarati jer prvo pitanje uopste nije logicno,i onda je cela radnja bzv ako ne dobijem neki stvarno dobar odgovor,jer u sustini Goku I Friza su samo imali srece sto drugi nisu hteli da ih diraju,a mogli su na keca da ih ubiju,i onda Friza nije nikakv gospodar svemira bio. A sto se tice drugog pitanja opet je glupo ako je samo zbog tog secanja i srece da se to desi taj superandroid17 pobedjen,jer da nije bilo toga,on bi sve unistio bez imalo problema,sto je bzv :( :( :( :dash::confused::evil::neutral:

1. Kako je onda skoro ceo univerzum pokorio,i niko mu se decenijama i vekovima nije suprostavio????
2. Gogeta je fusion lik,a i ovaj superandroid17 isto,ali superandroid jednim udarcem gokua u ss4 formi onesposobi,mislim da je to dovoljan dokaz da je jaci od Gogete,zar ne ?? p.s. koliko znam gogeta moze samo 10 min da bude u toj formi,a superandrodi17 stalno.
Molim bih te da mi detaljno objasnis majstore :) :D

Posto vidim da nije odgovorio, evo pokusacu ja.

1. Vreme. Bio je najjaci u to vreme kada se to desavalo, ali naravno vremena idu dolaze novi itd itd.

2. DBGT nije pravio Akira Toriyama i ja licno ga ne shvatam nastavkom originalne price. Sve je prenapucano i preterano. Po meni pravi DBZ je do kraja Cell-a posle toga je ok ali se vidi da je malo preforsirano.

Znaci, sve sto je posle Buu sage ne vredi diskutovati.

@seducer
1. za vreme i ja razmisljam da su tok vremena ostali ojacali a da je friza svojevremeno bio najjaci
2.znam znam to sve,ali nekako bzv je kad je vec preforsirano i pravljen nastavak dodatni mogli su onda bar da urade da Goku bude najjaci :)
@Mrs. Nero
imas na netu na nekoliko sajtova sve epizode :)

Back