Dobio sam odgovre na prethodna pitanja. Imam jos jedno,mozda kljucno za to da li ce me razocarati zmajeva kugla ili nece. Pitanje se odnosi na one koji su odgledali sve epizode svih serijala. Znaci celu seriju. Secate se svi da je Friza bio ogorman izazov za Gokua i da je imao power level preko milion. E sad,citao sam na vikipediji celu radnju,stv nisam mogao da se suzdrzim,tamo se spominje mnogo mnogo likova,ajde,kontam ima i mnogo epizoda,pa cu povezati ko je ko i odakle dolazi. Ali nije mi jasno,Friza je bio najjaci ratnik u celom svemiru dok Goku nije ojacao. I to,bio je ubedljivo najjaci ratnik,imao je preko milion power level,sledeci najjaci su bili Ginju Force sa nekim power levelom oko 20 hiljada ako se secam dobro,ali u svakom slucaju daleko slabiji od Frize. Kako to da se onda Goku bori sa neki protivnicima a i njegovi priajtelji,od kojih vecvinom na pocetku gubi,kako sam procitao sve dok se ne izvrsi fuzija ili nesto slicno,znaci Goku kao Goku uopste nije ni priblizno jak tim novim protivnicima,a pobedio je Frizu. Pa ako je Friza bio gospodar svemira,ubedljivo najjaci,kako to da se njemu nijedan od tih sledecih protivnika Gokua nikad nije suprostavio,jer pretpostavimo da jeste,Friza ne bi imao sanse,ali nikakve nikakve?!?!?!?!?!?!?
Takodje,koliko sam shvatio ubedljivo najjaci lik U CELOJ seriji,znaci i DB I DBZ I DBGT,nije zmaj Shenron(koji smo zakljucili da je isto fusion lik je jer upijao zmajeve kugle) kako je neko rekao,niti cak Gogeta - najjaci fusion lik,vec neki SuperAndroid17 koji je cak ubedljivo jaci od Goku u ss4. I koliko sam shvatio,da se taj SuperAndroid17 nije sam predao zbog nekog secanja,i zbog svog dobrog dela duse i srca,nikad ga ne bi ni pobedili?!?!?!?!
Jel moze neko da mi pojasni ta dva pitanja. Cini mi se da cu se bas razocarati jer prvo pitanje uopste nije logicno,i onda je cela radnja bzv ako ne dobijem neki stvarno dobar odgovor,jer u sustini Goku I Friza su samo imali srece sto drugi nisu hteli da ih diraju,a mogli su na keca da ih ubiju,i onda Friza nije nikakv gospodar svemira bio. A sto se tice drugog pitanja opet je glupo ako je samo zbog tog secanja i srece da se to desi taj superandroid17 pobedjen,jer da nije bilo toga,on bi sve unistio bez imalo problema,sto je bzv