gost 225213
Primećen član
- Poruka
- 718
E ako iko ikad vidi ovu poruku i vrati se na ovu temu bice lepo. U svakom slucaju cu da napisem. U pitanju su moji utisci. Odgledao sam do kraja i DBZ. Ima par stvari koje me nisu razocarale ali su mi nekako poremetile originalnu koncepciju. Mr Satan je bio previse prisutan na kraju. Kraj je bio dosta cudan. Nekako sreca je postala veliki faktor u igri. Da ne nabrajam sad sve moguce situacije kada su mogli da svi izginu bez problema, ali ih je sreca pogledala. Dobro, istina, sreca ja pratila i negativce u par slucajeva. Malo su vise na kraju skrenuli sa borbe na neke likove koji se konstantno cude i zaprepascuju sto prilicno smara, ali dobro, mzd su to fileri, vrlo moguce. Takodje, Gohan-streber sa nocarama? Bas ti hvala Ci Ci!
Goten i Tranks dobri, ali isto kao i Gohan sa svojim potencijalom, cini mi se da su mogli da predju Gokua po snazi manje-vise bez problema,ali jednostavno nisu se dovoljno trudili. Vegeta dobio i cerku? Simpaticno. Vegeta je bio pravi badass tokom celog serijala, ali na kraju i on je malo smeksao, ali to je razumljivo, i dalje ga obozavam! Ostao je badass, ali ne samo za svoju korist vec i za druge. Bulma, Ci ci, pa i Vidal su se mng poruznile, mogli su da urade bolje frizure
Sve u svemu, ovo je moja omiljena serija, bila je kad sam bio dete, sad je kada imam 21 godinu, a verujem da ce ostati i citav zivot. Ne znam da li je to zato sto me veze za detinjstvo, ili iz ko zna kog razloga, ali definitvno je i zato sto su likovi, i njihove karakteristike toliko dobro uradjeni da ne mogu da ne ostave stalni trag u coveku. Gokua volim zato sto je Goku, uvek dobar, nasmejan, nikad se ne predaje, i na sve gleda kao na izazov i svima pruza drugu sansu. (dobro jeste se na neki nacin jedno predao kada je Spirit Bomb isla ka njemu kad je izgubio snagu, ali to mogu da oprostim) Vegetu volim zbog ponosa i karaktera uopste koji ima! Pikola volim sto je uvek ostao isti na neki nacin, istina postao je dobar, ali ponasanje prema drugima i stil su uvek ostali isti njegovi! Moram da priznam na kraju su mi krenule suze, iako su napravili sve te neke grescice u seriji, i mzd i malo preterali u nekim stvarima, ipak su ostavili strasno veliki utisak na mene. Jos samo da kazem da 222 epizoda, epizda kada Vegeta zrtvuje svoj zivot da bio pobedio buu-a i spasao one koje voli je definitvno epizoda koja je ostavila najsnaziji utisak na mene! Sto se mene tice mogli su tu da zavrse celu seriju, celu mangu, bilo bi mzd SAVRSENO na neki nacin. Mozda i vi mislite slicno? Znam da sam preterao sa pisanjem, isto tako da sam nesto sigurno i zaboravio da napomenem, znam i dam i se jos nisu slegli svi utisci, ali morao sam da iznesem negde svoje utiske. Pogledacu i GT, bacio sam pogled na prvu epizodu, naranvo i na poslednju, cuo sam da su tu tek preterali , ali previse volim ovaj crtani da sad prestanem. Ako nista, cini mi se da je poslednja epizoda isto dosta emotivna, pa makar zbog nje cu sve pogledati. Naravno kad pogledam i GT do kraja, iznecu FINALE misljenje
Ljudi uzivajte u crtacima, pronadjite se u njima, zivite po nekoj ideologiji iz njih, ostanite u stvarnosti, ali ne zaboravite da ponekad opet bacite pogled na svoje heroje i omiljene likove, nemojte da ih zapostavite, nisu to zasluzili!