Dragi gledaoci

@Em. Čekaj, a ti nisi "jesen je"?
Meni je ovo kompliment. :) Em mi je divna u svakom pogledu.
Doduse, ja sam bila neupadljiv lik...i da napisem koji, retko ko bi se setio.
Em, smokva, vazdusasta, neodoljiva, Alisa, bogomoljka-bile su mi najblize po nacinu komunikacije. Nisam uvek delila misljenje s njima, naprotiv, ali mi je bio blizak njihov stav, doslednost, postovanje sagovornika.
Nisam bila u toku ni sa klanovima, pa su mi neki znali skrenuti paznju kroz reputacije, kad je u toku bio fajt da podrzavam obe strane, istina pojma nisam imala...samo mi se cini da su tad fajtovi bili vise "damski", skoro pa umetnicki, dramski tekst. :)
Sa vise stila i humora, to def., pa su mi mnogi likovi bili dragi, iako se neki medjusobno nisu podnosili, valjda...uvek je bilo dezurnih tracara, pa sam zato i iskljucila pp, smarao me taj licni momenat. Gledala sam iskljucivo kroz pisanje, i skoro svako mi je bio zanimljiv u nekom segmentu.
...i posebno lep momenat mi je sto su pisali ljudi iz raznih krajeva, drzava...

Meni je ovo kompliment. :) Em mi je divna u svakom pogledu.
Doduse, ja sam bila neupadljiv lik...i da napisem koji, retko ko bi se setio.
Em, smokva, vazdusasta, neodoljiva, Alisa, bogomoljka-bile su mi najblize po nacinu komunikacije. Nisam uvek delila misljenje s njima, naprotiv, ali mi je bio blizak njihov stav, doslednost, postovanje sagovornika.
Nisam bila u toku ni sa klanovima, pa su mi neki znali skrenuti paznju kroz reputacije, kad je u toku bio fajt da podrzavam obe strane, istina pojma nisam imala...samo mi se cini da su tad fajtovi bili vise "damski", skoro pa umetnicki, dramski tekst. :)
Sa vise stila i humora, to def., pa su mi mnogi likovi bili dragi, iako se neki medjusobno nisu podnosili, valjda...uvek je bilo dezurnih tracara, pa sam zato i iskljucila pp, smarao me taj licni momenat. Gledala sam iskljucivo kroz pisanje, i skoro svako mi je bio zanimljiv u nekom segmentu.
...i posebno lep momenat mi je sto su pisali ljudi iz raznih krajeva, drzava...
Zašto misliš da se niko ne bi sjetio?
Kad već imaš nik udji s njim. Možda te neko iznenadi.

Zašto misliš da se niko ne bi sjetio?
Kad već imaš nik udji s njim. Možda te neko iznenadi.
Sa kim sam najvise pisala/rado citala, vise nisu tu.
Nemam fb, instagram i ostalo...nekad mislim da mi ni forumi nisu trebali, napisah vec da nisam karakter, preteram sa pisanijama.
Eto, zaboravih pomenuti i dive, a zena me bukvalno spasila savetima kad sam imala povredu.
Bilo mi je zao Modesti, kao da mi je rod, iako je nisam licno poznavala.
...da ne nabrajam cega se sve secam...
I onda neko kaze-ovo nije stvaran zivot. I tako se nekako i ponasaju, kao da igraju igrice. Ok, takvih je uvek bilo...
Neko je vec pisao o ispoljavanju karaktera, emotivne inteligencije, vaspitanja, frustracija... Svi razlicito reagujemo, pa se tako i ponasamo, budemo tu, teatralno odlazimo, ili jednostavno, cutke-povucemo.
Mene za krstaricu vezu jako lepa, i jako ruzna secanja, zivotna, iako to nisam planirala. Vise lepa...
A vuce me jos samo navika kad imam praznog hoda...
Nego, samo pojasnih da nije Em.
(Ima nas jos koji (pre)ozbiljno dozivljavamo sve, pa i forum(ase).)

Meni je generalno svejedno ko piše, važno mi je šta piše. O tom ko je gost ne razmišljam previše, ponekog prepoznam jer stil pisanja može na kratko da se isfolira. Na dugom postu poprilično teško za onog ko je ovde ovoliko godina koliko sam ja.

Baš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina. :mrgreen:

Ja već duže vreme 90% samo čitam i eventulano lajkujem neki komentar. Prebacila sam se na neke druge pdfove, ovde samo za kosu što ne krenu da se čupaju.

Ja već duže vreme 90% samo čitam i eventulano lajkujem neki komentar. Prebacila sam se na neke druge pdfove, ovde samo za kosu što ne krenu da se čupaju.
A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.
Samo ponekad imam osecaj na ovom pdfu (ali to je verovatno zato sto je previse mrtvo), da samo odredjene osobe pisu i da treba da se sklonis jer nikad nisi u toku... kao cet u koji upadnes, niko te ne dira, ali te slabo konstatuju.
Ako napadnu, barem znas da su procitali.
Ne zalim se u svoje ime, ali generalno je takva atmosfera ovde.

Back