- Poruka
- 17.475
Ovo su gosti i piše da su gosti. Jednom registrovan nick je trajno zauzet.Mene interesuje kako to funkcioniše sa nickovima gostiju ako ne moraju da se registruju. Da li to znači da bilo ko može uzeti isti taj nick i pisati?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su gosti i piše da su gosti. Jednom registrovan nick je trajno zauzet.Mene interesuje kako to funkcioniše sa nickovima gostiju ako ne moraju da se registruju. Da li to znači da bilo ko može uzeti isti taj nick i pisati?
To ti je kao vanbracna zajednica.Mene interesuje kako to funkcioniše sa nickovima gostiju ako ne moraju da se registruju. Da li to znači da bilo ko može uzeti isti taj nick i pisati?
Kul. Znaci nema potrebe za fer plejem i igranjem na neciji obzir da nece krasti nikoveOvo su gosti i piše da su gosti. Jednom registrovan nick je trajno zauzet.
jako stavlja krompir u supu nanuli mu njinu![]()
Evo ja sam sad upravo pisala kao gost. Uzela sam nick Eh eh eh. Znači samo ovaj jedan. Baš me zanima da li je trajno zauzet kad se piše kao gost.Ovo su gosti i piše da su gosti. Jednom registrovan nick je trajno zauzet.
ko stavlja krompir u supu nanuli mu njinu![]()
TestJoš kad bi me neko odobrio?
To ne znam. Mozes samo da uzmes nik koji vec ne postoji na forumu i da odgovoris na test pitanja u vidu slika i ides na proveru kod moderatora. To znaci da vredjanje ne moze da prodje. Nece biti odobreno.Ali i gosti imaju nick, evo na prošlo strani Slicno mislim i Eh eh eh. Mogu li ja da uzmem te iste nickove i napišem post kao gost?
Pa Bebo djaga
Nije beba, ja sam testirala moze li sa vise naloga. A izgleda da ih je vise to isto probaloPa Bebo djagastrpljenja malo.
Pa može kao gost naravno.Znači može pod istim nickom da piše 20 različitih ljudi.![]()
Svi opalili po test.Nije beba, ja sam testirala moze li sa vise naloga. A izgleda da ih je vise to isto probalo![]()
Eto tebi sam tepala. Nema veze svi smo svoji.Nije beba, ja sam testirala moze li sa vise naloga. A izgleda da ih je vise to isto probalo![]()
A recimo evo neko Ah ah piše uvredljivo i ne može da prodje. Kad si gost svaki post mora da se odobri. Dragi Ah piši tako pod svojim nikom da znamo ko nas tako vidi.![]()