Dragi gledaoci

Baš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina. :mrgreen:
Vi na ovom PDFu imate mnogo ozbiljniji problem nego što se tebi čini.
To ću da ti ilustrujem na ovom primeru
https://forum.krstarica.com/threads...odgovaraju-viii.907718/page-428#post-45713219
Čitaj prepisku.
Šta primećuješ.
Sve je mrtvo.
Niko se ne uključuje u šalu.Nemoj da računaš mene i Jelenu koju sam pozvao i Zlu Bebu.Niko ni ne reaguje.Sve je sasvim mrtvo kao napušten forum.
Sama dalje izvlači zaključke kakve hoćeš.
Ja ovde uvek svratimjednom u dva dana i samo pogledam naslove i odem.
Jezivo usamljeno mesto gde se osećam neprijatno.
Ne umem da objasnim zašto ali ovde se na ovom PDFu osećam neprijatno.Takva je neka atmosfera.
To je sve.

Dobro jutro,
Komšija prodaje novu vrcaljku za med (dobio je na tomboli). Vrcaljka je u top stanju, utegnuta, bez skrivenih mana, prohromska, šest kaseta. Ako je neko zainteresovan neka me kontaktira na pp

Hajde ne stidi se, nije sramota viriti. Kad mogu da se svadjaju sami sa sobom, udju kao gosti pa napadnu svoj nik, pa tako nekoliko puta, što bi nas bilo sram da virimo :D
Ovde je postalo toliko gadno da ljudi samo vire i čekaju bolja vremena. Ali ona neće doći sama od sebe. Neće, jer nije problem u vremenu nego u ljudima. Prvenstveno u onima koji prave gadosti ali i u onima koji to samo posmatraju.

Ja sam stvarno probala, više puta, samo ovde više nema čovek za šta ni da se bori.

Bilo je lepo, prošlo je, primam to na znanje. I napokon priznajem poraz. Mnogi su u tišini otišli, sada vidim da su oni bolje postupili od mene.

Što se tiče moderacije i žalbe na mali broj postova, pa i do sada ste bili veoma aktivni, sa raznim klonovima, raznim gostima, zapnite malo, posla ćete imati sve više i više ako želite da privid foruma i dalje postoji.

Ovim se odjavljujem, (@tab503) tražim i brisanje naloga, ako ostane neobrisan to neće biti zbog mene, nego zbog odbijanja moderacije da to uradi.

Ja sam prestala da dolazim zbog hejta, ne otvorenog, vec onog pasivnog. Ustaljeno drustvo koje mraci i oblaci, a materijal se istrosio, predugo su na forumu i vise nema o cemu da se prica, stavovi se unapred znaju. Ostalo je samo caskanje o dnevnim dogadjajima.
Pa zašto nam nisi pomogla nekom zanimljivom temom.
Kakav hejt, šta te briga za hejt, dolaziš radi sebe ne radi drugih.

Pa zašto nam nisi pomogla nekom zanimljivom temom.
Kakav hejt, šta te briga za hejt, dolaziš radi sebe ne radi drugih.
Sve je prezvakano, a ono sto nije prezvakano na to prevrcu ocima i podsmevaju se. Ispod nivoa im je da ucestvuju. Dolaze iz navike i da medjusobno popricaju, a ne zbog tema i onog sto je forum.
Ovaj forum samo novi ljudi mogu spasiti. Treba sacekati da mladi tiktokeri i instagrameri predju u odredjene godine kad vise nisu za takva mesta, pa ce mozda otkriti forum, a tada doobroo paziti da ih starosedeoci ne oteraju, jer imaju tu naviku.

Sve je prezvakano, a ono sto nije prezvakano na to prevrcu ocima i podsmevaju se. Ispod nivoa im je da ucestvuju. Dolaze iz navike i da medjusobno popricaju, a ne zbog tema i onog sto je forum.
Ovaj forum samo novi ljudi mogu spasiti. Treba sacekati da mladi tiktokeri i instagrameri predju u odredjene godine kad vise nisu za takva mesta, pa ce mozda otkriti forum, a tada doobroo paziti da ih starosedeoci ne oteraju, jer imaju tu naviku.
Ali baš te briga što prevrću očima, o tom se radi. Pišeš šta želiš. Ja nikad nisam od bilo čega odustala zbog nečijeg prevrtanja očima.

Back