Kad mi je dosadno idem po raznim potforumima, nekad mi dođe nešto da napišem, ponekad čak i napišem dugačak post na neku ozbiljnu temu, ali kad pomislim da će mi neko odgovoriti, pa onda moram opet ja njemu - odustanem. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crnogorka?Kad mi je dosadno idem po raznim potforumima, nekad mi dođe nešto da napišem, ponekad čak i napišem dugačak post na neku ozbiljnu temu, ali kad pomislim da će mi neko odgovoriti, pa onda moram opet ja njemu - odustanem.![]()
Ne.Crnogorka?![]()

nisam ukacio kako se radi prevrtanje ocima na forumu... moze neka demonstracija?Ali baš te briga što prevrću očima, o tom se radi. Pišeš šta želiš. Ja nikad nisam od bilo čega odustala zbog nečijeg prevrtanja očima.
Eto vidišnisam ukacio kako se radi prevrtanje ocima na forumu... moze neka demonstracija?
tehnicki citaociBaš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina.![]()
lajk mi kaze: uspesno izvrsio zadatak i sad je u potpunosti obucen i spreman za razno pogodno prevrtanje ociju po forumu!sad je na mene red![]()
Pa ko kaže da moram biti tehnički ispravna, odnosno moje pitanje?Pusti me da mi mašta raditehnicki citaoci
jer od gledanja s nerazumijevanjem nema selameta![]()
Ovaj s jezikom ti je višaklajk mi kaze: uspesno izvrsio zadatak i sad je u potpunosti obucen i spreman za razno pogodno prevrtanje ociju po forumu!
ohOvaj s jezikom ti je višak![]()
Meni je ovo kompliment.@Em. Čekaj, a ti nisi "jesen je"?
Em mi je divna u svakom pogledu.
Zašto misliš da se niko ne bi sjetio?Meni je ovo kompliment.Em mi je divna u svakom pogledu.
Doduse, ja sam bila neupadljiv lik...i da napisem koji, retko ko bi se setio.
Em, smokva, vazdusasta, neodoljiva, Alisa, bogomoljka-bile su mi najblize po nacinu komunikacije. Nisam uvek delila misljenje s njima, naprotiv, ali mi je bio blizak njihov stav, doslednost, postovanje sagovornika.
Nisam bila u toku ni sa klanovima, pa su mi neki znali skrenuti paznju kroz reputacije, kad je u toku bio fajt da podrzavam obe strane, istina pojma nisam imala...samo mi se cini da su tad fajtovi bili vise "damski", skoro pa umetnicki, dramski tekst.
Sa vise stila i humora, to def., pa su mi mnogi likovi bili dragi, iako se neki medjusobno nisu podnosili, valjda...uvek je bilo dezurnih tracara, pa sam zato i iskljucila pp, smarao me taj licni momenat. Gledala sam iskljucivo kroz pisanje, i skoro svako mi je bio zanimljiv u nekom segmentu.
...i posebno lep momenat mi je sto su pisali ljudi iz raznih krajeva, drzava...
Gdje je to kod tebe?Primećujem da ovde nema žena koje dolaze kod mene.Bar ne videh na ovoj temi.
Zašto.One znaju.Valjda.
Sa kim sam najvise pisala/rado citala, vise nisu tu.Zašto misliš da se niko ne bi sjetio?
Kad već imaš nik udji s njim. Možda te neko iznenadi.
dobio sam keca iz kolutanja ocima na pismenomNemate pojma!
Ovako se prevrće očima —>![]()

Dajem bajaderu da ti vidim ignor listuMa svi smo postali posmatraci realno
Al hbg takav neki period
Ja nekad nemam vremena, nekad nemam volje, nekad nema nikog ko mi nije na ignor ili koga ne mogu da stavim na ignor i tako
Baš me zanima koliko vas samo proviri a nema volje da išta piše, da komentatiše jer odavno nemamo neku svadjalačku temu(bar ovde) a zna se da tad svi imamo volje i vremena?
Upišite se, da znam da nisam jedina.![]()
Pa odavno nije bilo "čupanja"Ja već duže vreme 90% samo čitam i eventulano lajkujem neki komentar. Prebacila sam se na neke druge pdfove, ovde samo za kosu što ne krenu da se čupaju.
A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.Ja već duže vreme 90% samo čitam i eventulano lajkujem neki komentar. Prebacila sam se na neke druge pdfove, ovde samo za kosu što ne krenu da se čupaju.