Dragi gledaoci

A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.
Samo ponekad imam osecaj na ovom pdfu (ali to je verovatno zato sto je previse mrtvo), da samo odredjene osobe pisu i da treba da se sklonis jer nikad nisi u toku... kao cet u koji upadnes, niko te ne dira, ali te slabo konstatuju.
Ako napadnu, barem znas da su procitali.
Ne zalim se u svoje ime, ali generalno je takva atmosfera ovde.
Ali to je oduvijek utisak o zenama i zenskom kutku.
Koliko puta su ljudi po ljisu, ne znam kakva je sad situacija, kukali kako ih ovdje ignorisu.
A to je bilo jos zlatno toba zena, kada su postojale teme i zainteresovanost da se pise.

Samo ponekad imam osecaj na ovom pdfu (ali to je verovatno zato sto je previse mrtvo), da samo odredjene osobe pisu i da treba da se sklonis jer nikad nisi u toku... kao cet u koji upadnes, niko te ne dira, ali te slabo konstatuju.

Lepo ja kažem da se ne čita pažljivo :lol:

Ovde je oduvijek tako ali mislim da nije do onih koji su stalno tu nego do onih koji dodju. Nije to ignorisanje, svagdje treba vrijeme da se uklopiš. Kad neko nema volje za to, do njega je.
Svako sebi pravi mjesto bilo na Forumu bilo u kafani. Opet ona naša klasika, krivi su mi drugi što ne mogu da ostanem ovde. Na ženama se uvijek prolazila neka vrsta inicijacije.

Ovde je oduvijek tako ali mislim da nije do onih koji su stalno tu nego do onih koji dodju. Nije to ignorisanje, svagdje treba vrijeme da se uklopiš. Kad neko nema volje za to, do njega je.
Svako sebi pravi mjesto bilo na Forumu bilo u kafani. Opet ona naša klasika, krivi su mi drugi što ne mogu da ostanem ovde. Na ženama se uvijek prolazila neka vrsta inicijacije.
Znam, bas to, kako da je neka sekta, klub zatvorenog tipa....bas sam na to mislila.
Ali ne bi trebalo da bude tako, u tome je poenta. Kriv je i onaj koji se ne trudi da se uklopi, ali kriv i onaj koji to sabotira

uostalom, ovo je otvoren forum, zasto bi se iko trudio da prodje inicijaciju, da ga prihvate? Tu smo da razmenjujemo misljenja, kakva god ona bila. Ko je tu svaki dan vec svacije misljenje zna, ko je nov unosi promenu i raznovrsnost...ali ne, taj treba da prodje inicijaciju, pa da ga primete... pa zasto bi, pobogu?

Ali to je oduvijek utisak o zenama i zenskom kutku.
Koliko puta su ljudi po ljisu, ne znam kakva je sad situacija, kukali kako ih ovdje ignorisu.
A to je bilo jos zlatno toba zena, kada su postojale teme i zainteresovanost da se pise.
Pa i ignorisu. Sad neko treba da ceka da im se smiluju i odgovore na post ili ne daj boze da ga lajkuju, a do tada moze da prica sam sa sobom. Kome je do toga otvorice blog. Forum je komunikacija i razmena misljenja, a toga ovde uglavnom nema.

Znam, bas to, kako da je neka sekta, klub zatvorenog tipa....bas sam na to mislila.
Ali ne bi trebalo da bude tako, u tome je poenta. Kriv je i onaj koji se ne trudi da se uklopi, ali kriv i onaj koji to sabotira

uostalom, ovo je otvoren forum, zasto bi se iko trudio da prodje inicijaciju, da ga prihvate? Tu smo da razmenjujemo misljenja, kakva god ona bila. Ko je tu svaki dan vec svacije misljenje zna, ko je nov unosi promenu i raznovrsnost...ali ne, taj treba da prodje inicijaciju, pa da ga primete... pa zasto bi, pobogu?

Samo ću ponoviti ono što sam u kafani već napisala - neki forum shvataju suviše ozbiljno.
I ne samo da je sekta, nego imaš čitave klanove.

Licno se secam te inicijacije. Izponizavaju te, izvredjaju, podsmevaju se i na graju dobijes ignore, jer si po njihovih shvatanjima debil. I posle mozes da se slikas. :lol:
A rekao si nesto bezazleno tipa „svidjaju mi se zene plave kose“ ili „ja u supu stavljam krompir“. :lol:

Jeste normalno da se ulazi postepeno, kad se odnosi na odredjeno drutsvo, upoznavanje i druzenje u realnom zivotu.
Ali forumi ne sluze za to i ne bi trebalo da funkcionisu tako.
Za diskusiju se prihvata svako, a za druzenje u privatne grupe, a ne da ceo pdf ispadne privatan

I da... ti klonovi su bas iritantni.

Back