miici
Ističe se
- Poruka
- 2.379
Pa nije da se ne desava…ali nije do forums, do mene je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali to je oduvijek utisak o zenama i zenskom kutku.A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.
Samo ponekad imam osecaj na ovom pdfu (ali to je verovatno zato sto je previse mrtvo), da samo odredjene osobe pisu i da treba da se sklonis jer nikad nisi u toku... kao cet u koji upadnes, niko te ne dira, ali te slabo konstatuju.
Ako napadnu, barem znas da su procitali.
Ne zalim se u svoje ime, ali generalno je takva atmosfera ovde.
A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.
Samo ponekad imam osecaj na ovom pdfu (ali to je verovatno zato sto je previse mrtvo), da samo odredjene osobe pisu i da treba da se sklonis jer nikad nisi u toku... kao cet u koji upadnes, niko te ne dira, ali te slabo konstatuju.
Pa odavno nije bilo "čupanja"Ja nekako nemam naviku da idem dalje. Odvikla sam se.
Ovde je oduvijek tako ali mislim da nije do onih koji su stalno tu nego do onih koji dodju. Nije to ignorisanje, svagdje treba vrijeme da se uklopiš. Kad neko nema volje za to, do njega je.A ja bas nemam taj utisak da se cupaju za kosu.
Znam, bas to, kako da je neka sekta, klub zatvorenog tipa....bas sam na to mislila.Ovde je oduvijek tako ali mislim da nije do onih koji su stalno tu nego do onih koji dodju. Nije to ignorisanje, svagdje treba vrijeme da se uklopiš. Kad neko nema volje za to, do njega je.
Svako sebi pravi mjesto bilo na Forumu bilo u kafani. Opet ona naša klasika, krivi su mi drugi što ne mogu da ostanem ovde. Na ženama se uvijek prolazila neka vrsta inicijacije.
Pa i ignorisu. Sad neko treba da ceka da im se smiluju i odgovore na post ili ne daj boze da ga lajkuju, a do tada moze da prica sam sa sobom. Kome je do toga otvorice blog. Forum je komunikacija i razmena misljenja, a toga ovde uglavnom nema.Ali to je oduvijek utisak o zenama i zenskom kutku.
Koliko puta su ljudi po ljisu, ne znam kakva je sad situacija, kukali kako ih ovdje ignorisu.
A to je bilo jos zlatno toba zena, kada su postojale teme i zainteresovanost da se pise.
Ali to je oduvijek utisak o zenama i zenskom kutku.
Koliko puta su ljudi po ljisu, ne znam kakva je sad situacija, kukali kako ih ovdje ignorisu.
A to je bilo jos zlatno toba zena, kada su postojale teme i zainteresovanost da se pise.
Znam, bas to, kako da je neka sekta, klub zatvorenog tipa....bas sam na to mislila.
Ali ne bi trebalo da bude tako, u tome je poenta. Kriv je i onaj koji se ne trudi da se uklopi, ali kriv i onaj koji to sabotira
uostalom, ovo je otvoren forum, zasto bi se iko trudio da prodje inicijaciju, da ga prihvate? Tu smo da razmenjujemo misljenja, kakva god ona bila. Ko je tu svaki dan vec svacije misljenje zna, ko je nov unosi promenu i raznovrsnost...ali ne, taj treba da prodje inicijaciju, pa da ga primete... pa zasto bi, pobogu?
Licno se secam te inicijacije. Izponizavaju te, izvredjaju, podsmevaju se i na graju dobijes ignore, jer si po njihovih shvatanjima debil. I posle mozes da se slikas.Ovde je oduvijek tako ali mislim da nije do onih koji su stalno tu nego do onih koji dodju. Nije to ignorisanje, svagdje treba vrijeme da se uklopiš. Kad neko nema volje za to, do njega je.
Svako sebi pravi mjesto bilo na Forumu bilo u kafani. Opet ona naša klasika, krivi su mi drugi što ne mogu da ostanem ovde. Na ženama se uvijek prolazila neka vrsta inicijacije.
Ziv klan, nedoklanSamo ću ponoviti ono što sam u kafani već napisala - neki forum shvataju suviše ozbiljno.
I ne samo da je sekta, nego imaš čitave klanove.
Licno se secam te inicijacije. Izponizavaju te, izvredjaju, podsmevaju se i na graju dobijes ignore, jer si po njihovih shvatanjima debil. I posle mozes da se slikas.
A rekao si nesto bezazleno tipa „svidjaju mi se zene plave kose“ ili „ja u supu stavljam krompir“.![]()
Pa de znam. Bila sam bas davno i vidim potpuno nepoznata ekipa. Nijedan nik ne prepoznajem.ti da ne znas... pa ko je glavni gvirko sa zena
![]()
Sjetiće se @Zadovoljna domacica ona ima baš dobru memoriju.ko stavlja krompir u supu nanuli mu njinu![]()
Pa de znam. Bila sam bas davno i vidim potpuno nepoznata ekipa. Nijedan nik ne prepoznajem.
Ja ne vidim tako i nikad nisam. Nekako mi je normalno da se s nekim u komunikaciju ulazi postepeno.
To samo ljudi neće pod svojim nikom da kažu šta imaju.Vidi, ja ulazim u komunikaciju na način na koji to čini sagovornik. Ako me neko dočeka na volej, ne, neću da se pokupim i odem
I odakle ovolika navala klonova u poslednje vreme?
sitno rendanko stavlja krompir u supu nanuli mu njinu![]()
sitno rendan
Evo jako stavlja krompir u supu nanuli mu njinu![]()
Stooo, moja supa je super .... a ja volim krompirka... mislim krompirSad si ga smrtno uvredila![]()