Dragi gledaoci

Ja odoh, a vi ako ikako mozete razmislite bar malo o svom pristupu drugim korisnicima kad se nekim cudom pojave na ovom ptf-u. Manje grupisanja, manje klanova, otvorenost i bez arogancije.
Zivi bili!

njah.... ja licno sam ovde prihvacen bas na nacin na koji sam se
ponasao prema drugima... kad sam bio serronja zasuli su me goMnima, kad sam bio nezna dusica dobio i rame za plakanje,
smatram da je samo do nas kako ce se "copor" ponasati prema starom/novom sagovorniku.

Ni ja ne pisem isto na LjiSu , Psihologiji, Muskarcima ... uvek polazim od toga da kako se ja postavim prema sagovorniku
takav i tretman dobijam. Znaci kao u RL. ali ipak sa malim razlikama jer pojedinima lika nisam video evo ima decenija i po skoro :)

Nije baš tako ali jednostavno ne postoji ništa na ovom svijetu da se baš svakom dopada.
Postoje bar osnovna pravila igre, da ne kazem minimum kulture koji bi trebalo da vlada.
Znaci, kad neko napise-ti si debil, idiot, retardiran, pa salva kletvi i sl., opomena bar, pa onda i ban, a ne ostaviti ili prebaciti sve na drugu temu, da uredno tece takva komunikacija.
Cemu to? Po svaku cenu da se cuvaju ucesnici foruma, kakvi god bili?
Svrha foruma je diskusija, valjda, i moderacija je ta koja uredje istu.
A ne da svako kome se cefne istresa svoje frustracije, pise licne blogove po temama, i to je ok...

Postoje bar osnovna pravila igre, da ne kazem minimum kulture koji bi trebalo da vlada.
Znaci, kad neko napise-ti si debil, idiot, retardiran, pa salva kletvi i sl., opomena bar, pa onda i ban, a ne ostaviti ili prebaciti sve na drugu temu, da uredno tece takva komunikacija.
Cemu to? Po svaku cenu da se cuvaju ucesnici foruma, kakvi god bili?
Svrha foruma je diskusija, valjda, i moderacija je ta koja uredje istu.
A ne da svako kome se cefne istresa svoje frustracije, pise licne blogove po temama, i to je ok...
Ja koliko znam svaka takva poruka je brisana i korisnik je kažnjen ili opomenut. Možda sam nešto propustila ali ne spavam ovde. Za takve stvari služe prijave.

Ja koliko znam svaka takva poruka je brisana i korisnik je kažnjen ili opomenut. Možda sam nešto propustila ali ne spavam ovde. Za takve stvari služe prijave.
Ja opet na takve naletim vrlo cesto. (Ne samo na ovom pdf) Ne mogu sad da trazim, ali postoji sigurno i dalje sve tu, i postovi i citave teme.
Masa "starih" ucesnika je upravo zbog toga i otisla, otvorenog i prikrivenog hejta, i sami su to rekli.
Zalili su se javno da na prijave niko ne reaguje.
Znam samo da dok je bilo puno vise diskusije, ucesnika, brze i vise se reagovalo. Da li je ko tad spavao ovde, to vec ne znam. :)
Mene licno niko nije uvredio, nisam nikog prijavila, ali osetim sramotu, neprijatnost da uopste boravim u takvoj atmosferi, uz sve hihi haha smajlice, a ono teske bljuvotine.
Bez zelje da glumim dezurnog policajca, samo mi je cudno da se ignorise ocito stanje foruma.
Zato i postoje pravila igre da se obezbedi fer ucesce za sve.

Back