Hajde sad neka muškarci pitaju, a žene da odgovaraju VIII

Gde da kupim igle?
One normalne sa normalnim "ušima".
Ne one kineske sa malim mikroskopskim "ušima" kroz koje ni ne mogu da udenem konac i koje se i jedva vide.
Sad sam bacio jedan paket bezvrednih igala koje sam kupio.
Dakle.
Gde se kupuju igle?
Onakve kakve su postojale pre invazije kineske robe. :/
u radnjama gde se prodaje pozamanterija.

^ Vuk Stefanovic Karadzic?
Milinkovic Savic?
?

Zapravo dokle ce vise muski podrazumevati zene da se zene ponizavaju time da brakom gaze ponize na silu se odreknu svojih predaka na silu prihvate tudje.
U porodicnom stablu ih nema to su samo muski ` obrisane svakako ponizene zgazene obrisanog identiteta stranci u tudjem.
Kada ce muski poceti da prihvataju zenina prezimena daju ih deci kao sto bi bilo normalno u veku gde smo...😒😒😒

Dal sam ja jedini kom je gadno kad zena izvadi iz brusa pare ili upaljac? Raspravljao sam se do besvesti, meni je to kao da sam iz gaca izvadio pare, mada dojke volim, znoj nepoznatih zena mi nije previse drag.
Meni je to baaas gadno.
Zbog pomenutog-znoj, i nije mesto tu parama, upaljacu i sl.
Inace sam gadljiva na tudje mirise, drzim distancu od kad znam za sebe, cesto kazem da sam alergicna na ljude.
(A koga volim, mirise mi, i kad realno smrdi)

Kako staviti nekoga na ignore? Ta opcija je nekad imala ima li i dalje? Jel sa njihovog profila il sa mog ili?
Screenshot_20221016_224140.jpg

S njihovog.

platna, vunu, zavese, posteljinu, zavisi kako oja
u novom sadu ih ima, blizu mene jedna bas slatka
ukucaj u gugl, on je pametniji od oboje.
Ej samo da ti kažem.
Nema.
Boo sam.
Kaže.
Ne drže.
Vidiš.
1665994139992899510205254306559.jpg

Ja sad mora bacim ove čarape jer nemam gde da kupim iglu!!!!???!!! Da bi zakrpio ovu rupu koja je sad još još veća!

Back