prsho
Elita
- Poruka
- 15.055
Jbg ne razumem bas te mlade forumase I njihove tripove..Neee,naprotiv oboje smo mladi i slobodni....jednostavno takav dogovor....samo nekoliko gradova dalje od mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbg ne razumem bas te mlade forumase I njihove tripove..Neee,naprotiv oboje smo mladi i slobodni....jednostavno takav dogovor....samo nekoliko gradova dalje od mene
Slažem se u potpunosti....E, omladino, ja svojevremeno leteo na drugi kraj planete (bukvalno, ne figurativno) zbog ljubavi, a vi ne mozete daljinu od par gradova....ccc....
Nije ni cudo sto je danas tolika usamljenost...
A jes to meni svaka veza takva al potraje Kako koja dogura I do godinu I polVeze na daljinu slabo da mogu da funkcionišu,ok je npr ns-bg a već sve ovo dalje je jako komplikovano
To je sasvim solidno,ako toliko uspete....A jes to meni svaka veza takva al potraje Kako koja dogura I do godinu I pol
A jes to meni svaka veza takva al potraje Kako koja dogura I do godinu I poVeze na daljinu slabo da mogu da funkcionišu,ok je npr ns-bg a već sve ovo dalje je jako komplikovano
Adobro to je rekord prosjek nekih je 3-4 mjesecaTo je sasvim solidno,ako toliko uspete....
E jbg sad vi mene osudjujete....Uh kad cujem ovo daleko smo ukakim se..
Moj kum je upoznao njegovu sada sadasnju zenu dok je ona bila u inostranstvu preko interneta.. u medjuvremenu od dobije vizu za Kanadu.. a ona dodje kod njega a on ode u Kanadu a onda ostane kod njega a on tamo.. pa ona dodje u Kanadu pa se vrate u Srbiju. I sad imaju troje dece.
Koliko znam slucajeva.. da je sve ok samo kad su dvoje ozbiljni..
Aj rest maj kejs jour 'onor.
Ali realno ja nemam pojma kao izgleda nalazenje oci u oci.. jer uglavnom je oci u sise.Šta se desi kad se forumaši muško i žensko nadju oči u oči?i da li vam se to desilo nekad....![]()
Takoe. Idi kod njega ako je par gradova daleko. Sednes u autobus i to je to. Prosto ko pasulj.E jbg sad vi mene osudjujete....
Tako je Paula,slazem se sa tobomPar gradova je ništa
Biće da tu postoji neki drugi problem, da neko baš i nije zainteresovan
Ti misliš da ona gleda u oči, i ona savija pogled nanižeAli realno ja nemam pojma kao izgleda nalazenje oci u oci.. jer uglavnom je oci u sise.
Obostrano....jednostavno takav dogovorPar gradova je ništa
Biće da tu postoji neki drugi problem, da neko baš i nije zainteresovan
Nema dogovora u sexu i ljubaviObostrano....jednostavno takav dogovor
Pa nije bilo ni sexa ni ljubavi.....Nema dogovora u sexu i ljubavi
Svaki dogovor pada u vodu kad se zaljubiš
Kao da je to neko pitanje razuma - zna svako da nije.![]()
Samo je jednostavno bio zanimljiv,I pogodio je onu tačku koju sam navela...što je meni teško pogoditi....Pa nije bilo ni sexa ni ljubavi.....![]()
Pa čega onda ima??Pa nije bilo ni sexa ni ljubavi.....![]()
On je pogodio tebi, ali ti nisi njemu. Inače bi dolazio svaki dan kad ugrabi vreme?Samo je jednostavno bio zanimljiv,I pogodio je onu tačku koju sam navela...što je meni teško pogoditi....
Ima tačka bre. Na ljubav staviće se tačkaPa čega onda ima??
što i nije teško pogoditi 
Javi se u pp pa cu ti otkrijem tajnuPa čega onda ima??
Javi se u pp pa cu ti otkrijem tajnu![]()
Hvala tebiNeka, hvala ti
Izvini na slobodnom tumačenju, no ako si stvarno mlada ili je on nesposoban ili nije zainteresovan. Ili nije slobodan.
Mlada jesam...Ako se to može nazvati mladomHvala tebi....nije ni bitno ništa od navedenog....
Nije. Bolje gledaj među forumašimaHvala tebi....nije ni bitno ništa od navedenog....