- Poruka
- 92.189
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.juznevesti.com/Politika...a-SNS-pametne-odluke-opozicije-u-NIsu.sr.htmlOvo je istorijski trenutak da se oformi jaka regionalna stranka,koja ce jednom za svagda izbaciti iz politickog zivota na jugu Srbije ove lesinare iz Beograda ,tu mislim i na vlast i na opoziciju.Zato je doktor Milic najbolji izbor.Ne znam da li ima veze sa USA ambasadorom,koji jeste opskuran lik,ali je jedina adresa za trazenje spasa od ove nesrece koja vodi ovu drzavu.Znaci ne nasedajte na provokacije UDBASA koji postavljaju slike doktora sa ambasadorom,sve i da je tako,to je jedini nacin i svaka mu cast!
Pa šta misliš kako bi prošao referendum za nezavisnost Kosova na KosovuKao i Donbas i Krim.
Razlika je što je na Krimu i u Donbasu bilo referenduma gde se narod izjasnio, dok je na Kosovu bilo strane agresije i etničkog čišćenja, pa čak ni onda nije bilo referenduma.
Nakon etničkog čišćenja?Pa šta misliš kako bi prošao referendum za nezavisnost Kosova na Kosovu
Čega nije bilo?Nakon etničkog čišćenja?
Ne znam, nije ga bilo.
Referenduma, znam da si mator al koncentriši se malo.Čega nije bilo?
Pa ja sam vrlo jasno napisao "kako BI prošao..." što podrazumeva potencijal. Nikada i nigde nisam napisao da ga je bilo.Referenduma, znam da si mator al koncentriši se malo.
E moj deda, nije tebi čist um.Pa ja sam vrlo jasno napisao "kako BI prošao..." što podrazumeva potencijal. Nikada i nigde nisam napisao da ga je bilo.
Znam da si mator al koncentriši se malo.
Kosovo treba da pripada ljudima koji žive na Kosovu. Ne vladi u Beogradu, ne vladi u Prištini ili Tirani. Kosovo je danas nažalost postalo samo jeftino političko oružje u rukama Prištine i Beograda, dok stanovnici Kosova ispaštaju.E moj deda, nije tebi čist um.
Ako nisi razumeo, nisam ni hteo da spekulišem, nije ga bilo i to je činjenica. Mogli su barem da pokušaju da malo legitimizuju tu otimačinu, ni to nisu hteli, toliko su bili bahati.
Jeftina demagogija, a šta je sa ljudima koji su sa Kosova izbegli? Eno Izraelci svojataju tu zemlju jer je pre 3000 godina bila njihova, žele da proteraju Palestince sa nje jer su "dođoši", ali u slučaju Kosova je samo ovaj trenutak bitan?Kosovo treba da pripada ljudima koji žive na Kosovu. Ne vladi u Beogradu, ne vladi u Prištini ili Tirani. Kosovo je danas nažalost postalo samo jeftino političko oružje u rukama Prištine i Beograda, dok stanovnici Kosova ispaštaju.
Ti to sve ne kapiraš, nažalost.
Kosovo treba da pripada ljudima koji žive na Kosovu. Ne vladi u Beogradu, ne vladi u Prištini ili Tirani. Kosovo je danas nažalost postalo samo jeftino političko oružje u rukama Prištine i Beograda, dok stanovnici Kosova ispaštaju.
Ti to sve ne kapiraš, nažalost.
Teorije zavere su treći forum levo.Треба да буде и мир у Свету па није.
Није Косово, већ Косово и Метохија
КиМ припада Америма. Још није та информација дошла до тебе. А све ово је њихово империјално замлаћивање са варварима
Upravo je obrnuto.Jeftina demagogija, a šta je sa ljudima koji su sa Kosova izbegli? Eno Izraelci svojataju tu zemlju jer je pre 3000 godina bila njihova, žele da proteraju Palestince sa nje jer su "dođoši", ali u slučaju Kosova je samo ovaj trenutak bitan?
Teorije zavere su treći forum levo.
Upravo je obrnuto.
Ti si prvi počeo da spamuješ sa glupim tvrdnjama bez dokaza.Kada nemaš odgovor, ne spamuj ! ...![]()
Ne valja ti Krstarica, ali ti opet visiš ovde svaki dan.Све је обрнуто код вас ДругоСрбијанера - антиполитично
Зато је Крстарица и настала, као идеја негација (негације СПС-оваца и СРС-оваца у ери Жутих)
Кад оно не лежи враже Сизо, па СРС постаде СНС, а СНС прогутао СПС...... муке ли ваше...
И тако То јер, шизофренија је велика на Крстарици - мислим на Управу и сво то батргање цивилштине !!!
sire gledano milic nije neobicna pojava.Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je
Dragan Milić??
Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.
A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.
istina je da ne vallja, iz razloga sto ne prikazuje stanje u nasNe valja ti Krstarica, ali ti opet visiš ovde svaki dan.
Kakav paradoks.
Kao i sve ostalo kod tebe.