Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je
A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.
Dragan Milić??
Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.
Poslednja izmena: