Dragan Milić

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je

Dragan Milić??​

Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.

A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.

Poslednja izmena:
Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je

Dragan Milić??​

Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.

A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.

Pa da, zato što su inače protesti provereno dobar metod borbe protiv SNS krađa na izborima.

uspeva svaki put

Dr.Milić:

Srpska napredna stranka u Nišu je dovela do epskog potonuća našeg grada. Ta vlast je podizala krivične prijave protiv mene u Višem javnom tužilaštvu, ona me je bukvalno izbacila sa Medicinskog fakulteta. Koji bih ja mazohista bio da sa njima dogovaram bilo šta​

Изјавио је да не жели да буде градоначелник.

Не знам зашто је освајао скоро 25 % гласова, ако он, из највеће опозиционе групације неће да буде градоначелник.

Зар ће Ђолету да препусти то место? :dontunderstand:

Чини ми се да се уплашио одговорности коју носи место градоначелника.

Изјавио је да не жели да буде градоначелник.

Не знам зашто је освајао скоро 25 % гласова, ако он, из највеће опозиционе групације неће да буде градоначелник.

Зар ће Ђолету да препусти то место? :dontunderstand:

Чини ми се да се уплашио одговорности коју носи место градоначелника.
Pa ne želi jer nije stručan za tu profesiju, kaže "trebaće mi dve godine da uđem u posao, Niš nema toliko vremena".

Po meni jeste najbolje dati posao stručnim ljudima ali uz uslov da se posao radi transparentno i uz kontrolu skupšine grada, što mislim da će biti insistiranje.

Rekao je da prvo što sledi je otpuštanje uhleba po kancelarijama, samo to bi mnogo značilo za gradski budžet. Onda sve ove muljaže oko ograda po bulevarima, parking servisa, zaprašivanja, svuda se kradu milioni i naplaćuje petostruko.

Mora reset grada da se dogodi, deluje kao čovek koji to želi da uradi.

20240603_102202.jpg

Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar.

Вера је најбитнија.

Иначе, свако у Србију ко на своје име и презиме узме више гласова од секташа који се крију иза имена Александра Вучића мора радит за ЦИЈУ, јербо нема другог рационалног објашњења да је то могуће.

ЦИЈА преко Харпа, и Воолина, замађија наивне грађане.

Чим управник Хилл не жели да му подари место градоначелника, значи да Др Милић није баш толико у милости Америке.

Pa ne želi jer nije stručan za tu profesiju, kaže "trebaće mi dve godine da uđem u posao, Niš nema toliko vremena".

Po meni jeste najbolje dati posao stručnim ljudima ali uz uslov da se posao radi transparentno i uz kontrolu skupšine grada, što mislim da će biti insistiranje.

Rekao je da prvo što sledi je otpuštanje uhleba po kancelarijama, samo to bi mnogo značilo za gradski budžet. Onda sve ove muljaže oko ograda po bulevarima, parking servisa, zaprašivanja, svuda se kradu milioni i naplaćuje petostruko.

Mora reset grada da se dogodi, deluje kao čovek koji to želi da uradi.

Човек зна свој посао, а водити велики град нема везе са демократским капацитетима. Могли би рећи да ту нема никакве демократије, већ стручност о инфраструктурама, организацији радова и функционисању великих ЈКП који имају редовне проблеме !

На то распало место, боље је поставити неког фашисту или комуњару уместо демократу - принудна управа

Back