Dragan Milić

nema taj veze sa politikom jer se ne bi onako prosro o ljubavi sa nato vec prvi dan.

Наравно да нема, ја звао другара из Ниша, каже шта ми честиташ, овај олош снс је толико брљао, да су их грађани сами одиебали.

И Вучић их се одрекао , рекао нешто као, "сад видите шта ћете, да ли се знате договорити "

И он их се одрекао !

Rekao je da prvo što sledi je otpuštanje uhleba po kancelarijama, samo to bi mnogo značilo za gradski budžet. Onda sve ove muljaže oko ograda po bulevarima, parking servisa, zaprašivanja, svuda se kradu milioni i naplaćuje petostruko.
Не. Ту је реч о неколико политичких функција у општини које ће да угаси (пар беспотребних општинских комисија).

То нису људи "по канцеларијама", већ нижи чланови политичких партија који нису доспели до одборничке функције, али су зато добили чланство по комисијама (нпр. комисија за родну равноправност).

На сајту општине пантелеј је доста прегледно истакнуто шта је то.

Комисије и одбори​

Комисија за здравствену и социјалну заштиту
Председник

Бoривоје Стојиљковић
Чланови
Бранко Шљивар
Витомир Петковић
Сандра Николић
Раде Турањанин
Јасмина Гоцић
Стефан Вуксановић

Комисија за развој пољопривреде и сеоског подручја
Председник

Миљан Милојић
Чланови
Никола Радуловић
Никола Јовановић
Александар Тошић
Јанко Михаиловић
Данијела Петровић
Миодраг Бојић

Комисија за комуналну инфраструктуру и месну самоуправу
Председник

Александар Лаловић
Чланови
Тамара Михајловић
Биљана Савић
Наташа Цветаноовић
Урош Стевановић
Марија Митић
Срђан Петковић

Комисија за образовање, културу, спорт и омладину
Председник

Милош Потић
Чланови
Невена Ђорђевић
Милан Митровић
Јелена Алексић
Милан Николи
Јелена Јовановић

Комисија за родну равноправност, једнаке могућности и сарадњу са невладиним организацијама
Председник

Никола Маринковић
Чланови
Сашка Северовић
Оливера Додић
Ненад Вулић
Милица Ђорђевић
Никола Стоичков

Комисија за екологију, заштиту животне средине, заштиту споменика и развој туризма
Председник

Миодраг Лазаревић
Чланови
Душица Станковић
Оливера Станисављевић
Драган Првуловић
Марија Живковић
Радмила Недељкоовић
Весна Здравковић

Комисија за привреду и развој
Председник

Душан Јовић
Чланови
Ивана Радисављевић
Милан Владимиров
Мирослав Николић
Драган Милованоовић
Предраг Јовановић
Јовица Ицић

http://www.pantelej.org.rs/komisije_odbori

Па, ипак, и те четири листе имају своје гладне чланове, зар ће да разочарају активисте који су јурили за ове изборе?

Наравно да нема, ја звао другара из Ниша, каже шта ми честиташ, овај олош снс је толико брљао, да су их грађани сами одиебали.

И Вучић их се одрекао , рекао нешто као, "сад видите шта ћете, да ли се знате договорити "

И он их се одрекао !
postoji gora stvar od one kada glume da su opozicija a vucicevi

kada misle da su opozicija a ustvari su vucicevi.

postoji gora stvar od one kada glume da su opozicija a vucicevi

kada misle da su opozicija a ustvari su vucicevi.

Вероватно би Вучић прихватио да се реши свог олоша из снс-а, а да прими овај мањи олош из опозиције, али да уђу у снс.

Вучић је као помијара, све гута из туђих странака, нема ту код њега никакве идеологије.

Идеологија је да немаш никакав програм, ако се и појави некако случајно да га забраниш моментално - већ програм може бити: грандо-манија-зиданија

Вероватно би Вучић прихватио да се реши свог олоша из снс-а, а да прими овај мањи олош из опозиције, али да уђу у снс.

Вучић је као помијара, све гута из туђих странака, нема ту никакве идеологије.

Идеологија је да немаш никакав програм, ако се и појави да га забраниш - већ програм може бити: грандо-манија-зиданија
aj da se ne slozim posto kukaju da smo preslikani po stavovima.

moje misljenje, vec sam napisao, posto se situacija na balkanu intenzivira kako bi reko onaj lik iz poznate madjarske filmske komedije, moraju da imaju nekog ko ce da poptpisuje sve amerima i potvrdi ono na sta se draskovic davno obavezao u nase ime. znaci nece biti snsovac izdajnik, nego neki demokrata. a to sto ovaj gdin lekar misli da je pametniji od cele sekte na vlasti koja je ustrojena kao rimska republika i misli da ce ih iznutra polako grickati dok se ne oslobodi srbija, to je samo njegova politicka naivnost.

ali neka gresim. neka budu tocak promena. mada sam skeptican znajuci kako ce ovi danas pasti sa treskom kada doje to vreme. nikako na izborima.

aj da se ne slozim posto kukaju da smo preslikani po stavovima.

moje misljenje, vec sam napisao, posto se situacija na balkanu intenzivira kako bi reko onaj lik iz poznate madjarske filmske komedije, moraju da imaju nekog ko ce da poptpisuje sve amerima i potvrdi ono na sta se draskovic davno obavezao u nase ime. znaci nece biti snsovac izdajnik, nego neki demokrata. a to sto ovaj gdin lekar misli da je pametniji od cele sekte na vlasti koja je ustrojena kao rimska republika i misli da ce ih iznutra polako grickati dok se ne oslobodi srbija, to je samo njegova politicka naivnost.

ali neka gresim. neka budu tocak promena. mada sam skeptican znajuci kako ce ovi danas pasti sa treskom kada doje to vreme. nikako na izborima.

Замор материјала, Вучић хоће своје да мења, а нема одакле.

Требају му људи из опозиције да их упрегне, да му нешто одраде и на крају они буду криви.

То је та смрадовска логика.

Не. Ту је реч о неколико политичких функција у општини које ће да угаси (пар беспотребних општинских комисија).

То нису људи "по канцеларијама", већ нижи чланови политичких партија који нису доспели до одборничке функције, али су зато добили чланство по комисијама (нпр. комисија за родну равноправност).

На сајту општине пантелеј је доста прегледно истакнуто шта је то.

...​

Па, ипак, и те четири листе имају своје гладне чланове, зар ће да разочарају активисте који су јурили за ове изборе?
Pazi toliko se toga nakotilo da oni mogu bez muke da otpuste tonu nekvalifikovanih SNS ološa i da na pet puta manje radnih mesta zaposle daleko kvalitetnije ljude iz svojih redova. SNS bagra je mnogobrojna, opozicija nema ni delić toga.

Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je

Dragan Milić??​

Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.

A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.
Rekao ti čovjek iz duboke države?

Pošto su Rusi kreirali svog Dr Nestorovića odmah su Ameri kreirali sopstvenog Dr Milića. Vreme je za meč.

doktor Lazic SRBIN pravi a ova dva su gofanca obicna

https://www.youtube.com/watch?v=RCEm_Ucxfso

DOKTOR MIODRAG LAZIC! :heart:

prevrce se u grobu kada vidi da su nislije glasale za americkog docu

na sta spadose nislije... pljunuse na doktora Lazica i izabrase americkog piuna iste one amerike koja je finansirala ubijanje civila i vojnika koje je dr lazic rizikujuci svoj zivot spasavao u sarajevu!

Evo i trećeg doktora, velike sile guraju doktore.

Dejan Žujović: Nismo fantomi

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Za zeleni Beograd" Dejan Žujović izjavio je danas, reagujući na izjave člana Gradske izborne komisije Zorana Alimpića o učešću fantomskih lista na izborima, da je lista koju predvodi osvojila u pojedinim opštinama više glasova nego Demokratska stranka.

Verujem da sam obavesteniji i mnogo potkovaniji a nadasve najbitnije nepristrasan i nezavistan politicki analiticar. Tako da sa tog stanovista mogu da analiziram ko je

Dragan Milić??​

Svako ima prava da ocenjuje i javno i u sebi politicare na Srpskoj sceni pa tako imam prava i ja. Zato ja licno mislim i verujem da je doticni gosposdin jeste opozicija i nije u sluzbi SNS-a,ali verujem i mislim da je on kontrolisan od zapada koji se drzi na uzdi iz inostranstva preko najpoznatije tajne koja danas vise nije tajna organizacija. To je moje misljenje.

A zasto mislim da nije kao Nestorovic (koji je stvarno protiv zapada i protiv vlasti a na strani naroda)? Zato sto nije dozvolio opravdan protest Nislija zbog prekrajanja izborne volje Nisilija. Znaci mislim da je dobio naredjenje da spusta loptu da se ovo protegne i otegne i da vlast u Nisu preuzmu SNS jer zapad i dalje podrzava SNS jer SNS jos uvek ispunjava sve naredbe i planove zapada na balkanu.
evo ja često imam potrebu da ocenjujem ljude koji su dovedeni na televiziju i analiziraju svet oko sebe.
Bas danas slusam lika iz valjda "pkret slobodnih gradjana" i vidim ozbiljan, brkat i verovatno muškarac, al ***** gluposti za tri bolesna lika...nem pojma kako se zove, ali verovatno je bitan....za N1....

Doktor Milić je narodski čovek i pravi lekar.

Rekavši da je privatna praksa biznis razbio je i uzdrmao sve lekare koji rade privatno pa i novog-starog Ministra Zlatibora Lončara, Danicu Grujičić......
E, sad me podseti koji je to...a i na ministarku...Pa mogu da komentarišem....
Dakle tužno je što je takav čovek lekar još i kardiohirug, sretao sam takve "stručnjake" kojima ne bih dao da leče kokošku. Bruka je što su neki ljudi morali da se bave sa takvim ljudima i da im objasne gde im je mesto.
Evo zašto....prolazi deset godina za koje vreme održavaju listu čekanja iako su plaćeni da rade svoj izabrani posao i još obavezani zakletvom, a on se seti šta mu je posao kada se pojavi ministarka Grujičić da mu objasni šta mu je posao i to bez mita koji prima za skidanje sa liste preko reda....tačnije čovek je gradio vile da spašava život ljudima i kleo se u svoju humanost...pa kada je postalo vruće setio se da može da radi prekovremeno i smanji listu čekanja, još ne znamo koliko je ljudi preživelo smanjivanje liste čekanja, ali znamo da je taj milić džukela....

Ovo je istorijski trenutak da se oformi jaka regionalna stranka,koja ce jednom za svagda izbaciti iz politickog zivota na jugu Srbije ove lesinare iz Beograda ,tu mislim i na vlast i na opoziciju.Zato je doktor Milic najbolji izbor.Ne znam da li ima veze sa USA ambasadorom,koji jeste opskuran lik,ali je jedina adresa za trazenje spasa od ove nesrece koja vodi ovu drzavu.Znaci ne nasedajte na provokacije UDBASA koji postavljaju slike doktora sa ambasadorom,sve i da je tako,to je jedini nacin i svaka mu cast!

Ovo je istorijski trenutak da se oformi jaka regionalna stranka,koja ce jednom za svagda izbaciti iz politickog zivota na jugu Srbije ove lesinare iz Beograda ,tu mislim i na vlast i na opoziciju.Zato je doktor Milic najbolji izbor.Ne znam da li ima veze sa USA ambasadorom,koji jeste opskuran lik,ali je jedina adresa za trazenje spasa od ove nesrece koja vodi ovu drzavu.Znaci ne nasedajte na provokacije UDBASA koji postavljaju slike doktora sa ambasadorom,sve i da je tako,to je jedini nacin i svaka mu cast!
Hvala kolegi Hillu sto brine o Nisu.

Dragan Milić??​

Нисам знала доста о њему , али чињеница да је позивао да се војници кијевске окпационе власти лече у Србији , довољно говори о њему .

тиме је све речено , ко је и за кога ради и какве интересе има

Back