Mileta iz Talesa
Domaćin
- Poruka
- 3.846
I jedini po Plavšić dobrovoljni cinkaroš .Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jedini po Plavšić dobrovoljni cinkaroš .Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
De Sisti ima, Reefer ne znam da li ima, ali verovatno ne bismo vozili sva trojica svakako već jedan ili dvojica, pošto mora neko i kola da vozi.al jel imaju oni bicikle ?
De Sisti ima, Reefer ne znam da li ima, ali verovatno ne bismo vozili sva trojica svakako već jedan ili dvojica, pošto mora neko i kola da vozi.
Др Шешељ: Блокадери су марионете западних обавештајних служби.
Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
u DobojuKojeg pravnog fakulteta, LOL![]()
Ja mislio u Vivoviticiu Doboju
Jel ti još uvek veruješ da su studenti počeli proteste zbog pada nadstrešnice i želje za poštovanjem zakona?Rekao je budalaštine.
Naš predsednik je veoma ucenjen čovek. Ima brojne korupcionaške afere i veliku istoriju nedemokratskih poteza. To sve stoji po fiokama i samo čeka momenat da se aktivira.
Tako da strancima ne trebaju nikakvi studenti i pravljenje "revolucija" da bi srušili Vučića jer to mogu bukvalno kad god požele.
Naravno, ova propaganda je samo za naivne sendvičare.
Jel ti još uvek veruješ da su studenti počeli proteste zbog pada nadstrešnice i želje za poštovanjem zakona?![]()
To je samo jedan delic i posledica toga sto Srbijom vlada mafijaska diktatura.Jel ti još uvek veruješ da su studenti počeli proteste zbog pada nadstrešnice i želje za poštovanjem zakona?![]()
Najmladji doktor nauka ex SFRJ i redovni profesor pravnog fakulteta - Je rekao svoje.
Posto sad prica sasvim suprotno - kupili su i njegaIskreno, dosadno mi je vise da postavljam ovaj video, ali posto si ti uporan, bicu i ja
Pomogli mu oko legalizacije olimpijskog bazena u blatajiPosto sad prica sasvim suprotno - kupili su i njega
a sto ne kaze djubre jedno debelo i anti srpsko , koje su to zapadne sluzbe u pitanju ?Др Шешељ: Блокадери су марионете западних обавештајних служби.
У Зен'ци, КПД?Ja mislio u Vivovitici![]()
Čije su marionete njegovi prdikali?Др Шешељ: Блокадери су марионете западних обавештајних служби.