Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Више него довољно...Informer je označen i to je dovoljno pametnom.
Ja se izvinjavam konjima, tim plemenitim stvorenjima što je ovo upotrebljeno![]()
Ne, primenila sam selektivno slušanje, po uzoru na "našu vlass"Ima tu i neko vulgarno pominjanje majke, ako si primetila.
Ili je kod tebe to uobičajen rečnik...?
То се једну даму не пита...Ima tu i neko vulgarno pominjanje majke, ako si primetila.
Ili je kod tebe to uobičajen rečnik...?
Rekli su i da je u Jagodini pred neNadležnikom bilo milion ljudi.Кажу у Информеру да им је јуче вртоглаво скочила гледаност
Dama zapuši uši čim neko ovako nešto izgovoriТо се једну даму не пита...
Сачекаћемо одговор...
Како скромност нађе форму...Ko sam ja da se bunim protiv vlade![]()
Nisam, evo sad i ja cujem.Zašto si napala dekanku nožem![]()
Svi su istiNisam, evo sad i ja cujem.
Nije ni ona "cista", ali ocigledno ni ta zena koja ju je napala.
Eto vidiš, to je to.Svi su isti
Nisu svi, taman posla. Svako za sebe odgovara.Svi su isti
Ето, и коњи знају да кажу шта хоће, само ови туњави студенти ћуте...
Pre djukanovuca si doso do odgovora i u tome je car gledati informer.Prvo ti pa onda procitas vidi i djukanovic isto.misli.Eeee, pvaj prepisuje moje upise sa Krste.
Znači, Đuka je među nama.Pre djukanovuca si doso do odgovora i u tome je car gledati informer.Prvo ti pa onda procitas vidi i djukanovic isto.misli.
E to je istina.
I da je medju nama da zna da nije jedini koji tako misli bez citanja njegovog tekstaZnači, Đuka je među nama.
'Ajd, dobro!I da je medju nama da zna da nije jedini koji tako misli bez citanja njegovog teksta
Kao.procitah njegovo.misljenje pa cu i ja tako da mislim.Ne.
On je samo.potvrdio da si. u pravu.