Dozvoljen uvoz pšenice bez carine jer domaće žito nije dovoljno kvalitetno

Tvoj zaključak je da su komunisti krivi što 2020.godine uvozimo pšenicu i što naša pšenica nije dovoljno kvalitetna i što ne proivodimo konoplju? :bravo:

nema to veze sa istinom. Kao i sve u americkom kapitalizmu , i u ovom slucaju vazan je PROFIT po svaku cenu..........., neki ministar primio mito da Srbiji uvali psenicu od nekog tajkuna iz inistranstva a za obrazlozenje ce se gosp. ministar vec pobrinuti...........kao sto smo videli.
Cak sta vise , psenica je vojvodjanska, prodata za bagatelu stranoj firmi (suvlasnik je i nas doticni ministar) i sada treba da se ubaci na srpsko trziste po visestruko vecoj ceni................nego sto je to "pokvarena vojvodjanska psenica".

Nesto slicno ROTSHILDOVOM zakonu koji su morale doneti sve EU-zemlje o zabrani slobodne prodaje biljnih cajeva...........VEC JE TO MOGUCE SAMO U APOTECI SA ETIKETOM BAYER (ROTSHILDOV FARMA-KONCERN).
Dasam sa Jupitera ne bih znao, ovako.............
 
Pa?
U zemljama gde nije bilo crvene kuge povećala se deset puta.
Jeste, ali na racun kvaliteta psenice i drugih kultura.Ti veliki prinosi u zapadnom svetu su veci jer koriste vrste koje su loseg kvaliteta,koriste dosta hemije i gmo vrste.To rade radi cistog profita ne brinuci se za zdravlje svoje nacije i onih kojima ce te proizvode da poklanjaju. Sada i nama namecu da stara semena odbacimo i da koristimo njihova. Eto koliko si ti pametan. Zbog toga Zapad i ima toliko obolelih od raka i drugih bolesti.
 

Back
Top