gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...nije, kad neko krene rukom prema meni ujedam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ma nisam flertovala, kad mi je prvi put prisao nisam htela ni da pricam sa njim pa se sprijateljio sa mojom nanom
Niko ne zna da ti tako dobro ****** kao Japanke. Sećaš se da sam većkako te ne mrzi jeote...![]()
u jeee, je li moguce da su "sastanci" izasli iz mode?
kapiram da toga nema danas, svakako ne u mojoj generaciji..
u stvari, ima, sigurna sam da ima
ali ja nisam upoznata sa tim pojmom..
obe moje veze su pocele nekako na prepad![]()
Dakle...vi...on (ona)...i šta je krenulo po zlu?
Obrni okreni, kad god se potegne priča o muško-žeMskim odnosima i "dejtovanju" (što kaže omladina), ja se istrčim sa po nekim mračnim primerom iz svoje ili tuđe biografije. Pa što da budem najgora u razredu, m?
Zato, otvaram svečanu temu o najgorim sastancima u istoriji sastančenja sa muškarcima/ženama.
Dakle...vi...on (ona)...i šta je krenulo po zlu?
Шта је коришћено?
Хладно или ватрено оружје?![]()
istinita pre par danaIzadje moja drugarica sa nekim likom na kafu pre par dana, sastanak tj . Ova izgleda ko avion i tata joj je pun kesha radi razvoja situacije da bude jasno, ali nije snob no je neopterecena. Dodje konobar i ovaj se ne hvata za novcanik, ona plati normalno bez ikakve reakcije. Kad su izasli iz kafica ovaj joj doslovce rekao: E samo da znas ja racune ribama nikad ne placam, pogotovo onima koji imaju. Placam samo dobrim ribama kojima mora da se plati. Mislim kazem ti to da ne ispadne problem kasnije u vezi ako do toga dodjemo .
Ona mu rekla ma nema problema, okrenula se na drugu str i otisla![]()
![]()