- Poruka
- 1.097
Da znaš. Nego, šta ako Hag proglasi Jerrija za ratnog zločinca zbog Jominija :shock:Kakav cemo triling begunaca imati Ratko-Radovan-Jomini jos ako je jominiju pravo ime na R![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš. Nego, šta ako Hag proglasi Jerrija za ratnog zločinca zbog Jominija :shock:Kakav cemo triling begunaca imati Ratko-Radovan-Jomini jos ako je jominiju pravo ime na R![]()
Ne znam koji mu jePa dovoljno da Dzeri flipne, pokupi lovacku pusku sa zida i pocne da cini zulum po Novom Pazaru.
E, a sta se deshava...mrzme da vrtim postove nazad???? Jel to neko flipno???
meni ovo nije smesno :?Jomini ce biti pokojni uskoro![]()
Da znaš. Nego, šta ako Hag proglasi Jerrija za ratnog zločinca zbog Jominija :shock:

Nije ni Jominiju.meni ovo nije smesno :?
Bolje da si ostao na onoj temi o Big brotheru8-)Ljudi na.ebali smo...j.beš i EU i svo to njihovo s.anje...ima jada i bede u Srbiji više nego što ljudi znaju samo što to vlast vešto prikriva (pogotovo kada se šalje slika Srbije u svet)...šta su toliko zapeli sa tom EU kada ovde ljudi masovno ostaju bez posla,prodaju firme kriminalcima koji kasnije unesrećuju njihove porodice,traže da nam udare žig na sve što čovek u Srbiji proizvede da bi preživeo (sir,suhomesnati proizvodi,domaća pića-konkretno šljivovica itd)...kaže mi jedan čeh iz Praga da je kod njih takva beda ali to nećeš videti na TV-u zato što je za njih Prag svet a okolo sve sama sirotinja...u tom smeru sada i ovi naši idu.![]()
Ljudi na.ebali smo...j.beš i EU i svo to njihovo s.anje...ima jada i bede u Srbiji više nego što ljudi znaju samo što to vlast vešto prikriva (pogotovo kada se šalje slika Srbije u svet)...šta su toliko zapeli sa tom EU kada ovde ljudi masovno ostaju bez posla,prodaju firme kriminalcima koji kasnije unesrećuju njihove porodice,traže da nam udare žig na sve što čovek u Srbiji proizvede da bi preživeo (sir,suhomesnati proizvodi,domaća pića-konkretno šljivovica itd)...kaže mi jedan čeh iz Praga da je kod njih takva beda ali to nećeš videti na TV-u zato što je za njih Prag svet a okolo sve sama sirotinja...u tom smeru sada i ovi naši idu.![]()
a i ti si neki lesinar kome milo kad se nekom preti, je li? :?Nije ni Jominiju.

Jeste. Eno i Beti Bup.![]()

Како ти то можеш да знаш,ако му је ИП адреса динамичка?
Да ли би знао ако би ја којим случајем отворио још један налог?Мислим,немам намеру,чисто онако информативно...![]()
Sunce mu žarko, šta napraviše ovi izbori :shock:E pa ja se zeznuo.Begunci ce biti Ratko-Radovan-Ropero 3R Ropera ce traziti zbog ubistva Jominija![]()
Bolje da si ostao na onoj temi o Big brotheru8-)
Taj sam. Aj' sad odmori.a i ti si neki lesinar kome milo kad se nekom preti, je li? :?
ono, covek-senka inace, ali poraste kad sa strane gleda fajt?
E Jomini.....baš si krme.Nema ulaska u EU dok Jerry-a ne izrucimo u Hag
Nisu ovde u pitanju strasti......u pitanju je Jerrijev odlazak u Hag.Iako sam prizeljkivao drugaciji rezultat,cestitam svim simpatizerima DS-a...i dajte ljudi,smirite malo strasti...
evo da ti kazem iskreno nikad nisam glasaao za Demokratsku stranku na parlamentarnim izborima,ali sam glasao sad za Tadica jer je bolji od Tome samo zato.a sto se tice ratova meni je stric poginuo u Bosni,dao je zivot za Republiku Srpsku ali on nije bio koljac vec normalan vojnik koji se borio i branio svoje.nisam zuti nikad bio a to sto ste vi radikali tako ostrasceni i mrzite sve koji nisu sa vama to je vas problem.
Znam skoro sve njegove naloge.