Došljaci- Da ili Ne?

Bogart:
А ти онда, књигу у шаке, научи правопис, мани се форума и сејања мржње према нашим новим грађанима, па загреј столицу, издвој 4 године и заврши неки факултет, па у школу и предаји.

А не овако, кукаш што си био лош ђак, па ти крив наставник-Босанац што си ређао кечине. :lol:

E al' tu je problem što za završavanje faxa treba imati i malo mizga, a u njegovom slučaju.....buahahaha :lol: :lol: :lol:

Bogart:
А ти онда, књигу у шаке, научи правопис, мани се форума и сејања мржње према нашим новим грађанима, па загреј столицу, издвој 4 године и заврши неки факултет, па у школу и предаји.

А не овако, кукаш што си био лош ђак, па ти крив наставник-Босанац што си ређао кечине. :lol:
oooooooo, gosn laloš , pa i vi ste tu! pa kad ste tako veliki partiota, koliko ste vi naših "novih" građana primili i pomogli im 1992 ili posle oluje 1995?

Cela ova tema je GLUPA, niko nema pravo da zabrani kosovskim Srbima da se dosele u Vojvodinu, to je STRASNO (sta onaj Madjar lupa), niti bosanskim Srbima ili Srbima iz Hrvatske, pa i svima koji imaju ili dobiju srpsko drzavljanstvo.
A price da su Srbi iz Bosne mrze Vojvodinu su CIST DEBILIZAM.
LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK

Lala Vojvođanski:
oooooooo, gosn laloš , pa i vi ste tu! pa kad ste tako veliki partiota, koliko ste vi naših "novih" građana primili i pomogli im 1992 ili posle oluje 1995?

Ко каже да сам патриота? А "Лалош" јесам, видим да те то и боли.

Барем не лечим своје фрустрације и неиспуњене амбиције сејући мржњу према више од 30% Срба у Војводини.

Bogart:

Барем не лечим своје фрустрације и неиспуњене амбиције сејући мржњу према више од 30% Срба у Војводини.

Upravo, a nije jedini...mnogi to ovde rade. :?

Bogart:

alo bre uvređeni, pa kako ja mogu samog sebe da mrzim? Mrzim nekulturu, primitivnost,nametljivost,prostakluk, izopačenost,nacionalizam, radikalizam,fašizam....i naravno..ne spadaju svi dodjoši u gore navedene, ima normalnog sveta ali ima i kretena o kojima svi ovde pricamo ....

Lala Vojvođanski:
alo bre uvređeni, pa kako ja mogu samog sebe da mrzim? Mrzim nekulturu, primitivnost,nametljivost,prostakluk, izopačenost,nacionalizam, radikalizam,fašizam....i naravno..ne spadaju svi dodjoši u gore navedene, ima normalnog sveta ali ima i kretena o kojima svi ovde pricamo ....

Ti si u pravu, ali problem je u tome što previše ljudi generalizuje stvari. Kaži sam, koliko si puta čuo da su se nekome smučile izbeglice, da su seljaci, primitivci i još koješta?

A to se čuje veoma često i čuje se od ljudi od kojih najmanje očekuješ.

Registra:
Ti si u pravu, ali problem je u tome što previše ljudi generalizuje stvari. Kaži sam, koliko si puta čuo da su se nekome smučile izbeglice, da su seljaci, primitivci i još koješta?

A to se čuje veoma često i čuje se od ljudi od kojih najmanje očekuješ.
Ja sam imao veoma losa iskustva sa izbeglicama, bili su skoro ko neki mangupi, tj .izigravali su neku magupstinu na nama ,lokalnim klincima.....I da ,krali su bicikle, sto su rafili i mnogi domaci doduse i razne druge stvari:roll: ......E, tako je to lepo za njih teklo jedno vreme.....Onda smo se mi klinci i jos neki frajeri skupili i razbucali ih zive.......
E, onda je dosao relativan mir kod nas8-) .....

Lala Vojvođanski:
Šta si sve nabrojao?!Problem je što barem dva od tih atributa imaš i sam.

qwertyuiop:
Vojvodina je poslednja stanica svih prognanih.
Ja sam iz jedne stare poznate Pancevacke porodice,moji su se stalno bunili protiv dodjosa,ali i moj cukun cukun deda je od nekud dosao,kao i svakog vojvodjana.
Jedini starosedeoci u Vojvodini su zabe i komarci.

Duhovito i istinito... :lol:

Dodao bih kako svaku, ili bar svaku-drugu generaciju "dođoša" zakači prirodna asimilacija, koja je u Vojvodini prisutna od pamtiveka...
Mož' bit' bosančeros koliko oš, ali ti "ne gine" unuk Laloš... :cool:

Архангел:
Duhovito i istinito... :lol:

Dodao bih kako svaku, ili bar svaku-drugu generaciju "dođoša" zakači prirodna asimilacija, koja je u Vojvodini prisutna od pamtiveka...
Mož' bit' bosančeros koliko oš, ali ti "ne gine" unuk Laloš... :cool:

Ово није тачно. Мој деда је '45. дошао из ЦГ и ево мене динарца, немам никакве везе са лалама! У ствари имао сам неке ''везе'' док сам био у основној...како смо се пичкали са њима...и увек су добијали по ушима! :lol: :lol: 8-) :wink: И наравно, везе са сосама, то им не спорим :wink:

Rujevit:
Ово није тачно. Мој деда је '45. дошао из ЦГ и ево мене динарца, немам никакве везе са лалама! У ствари имао сам неке ''везе'' док сам био у основној...како смо се пичкали са њима...и увек су добијали по ушима! :lol: :lol: 8-) :wink: И наравно, везе са сосама, то им не спорим :wink:
Човек је причао о Босанчеросима, а не о ЦГ. На основу онога што си рекао стичем утисак да ЦГ попут тебе воле да се ку..е да су динарци, али су '45. оставили своја вековна огњишта и ''ослободили'' швапске куће. Сада лепо каките по Војвођанима, а да сте остали у ЦГ били бисте нико и ништа као што то у ствари и јесте. Уосталом ако ти је овде лоше што се не вратиш у ''своју'' динарску вукојебину.

Dobra vi sreca ljudi!!! Poslije dvadeset i nesto dana evo me, dosa' sam sa odmora. Pozdravljam topmodelsicu, nadam se da ce jedared poci samnom na pice, pa da se "ispricamo" ka' ljudi, a mozda i ka' zivotinje??!! Nikad se ne zna...
Sta ti je zivot (a sta ti je autoritet), dodjem sa odmora, a ovi moji tacno znaju kad cu doc' te mi skuvase i kafu i ratluk, pa referat, sve po redu shto je bilo, a shto nije, te se uvlace u goozicu: ...a kako je bilo gospodine direktore, kako ste se proveli kod familije...? A ja cu ti njima: "Koja crna familija, dje u Egiptu da ja imam familiju? To mozda vi "starosedeoci" imate u Egiptu familiju, ja je boga mi nemam...A oni ce ka' popisani: Mi smo mislili da ste bili u Crnoj Gori...Vi ste mislili - rekoh im ja, pa nemojte vise da mislite, zna se ko odje misli a ko radi... E nema ti rukovodioca bez Crnogorca... da yebe rak - raka...

Срам те било, то само показује колико си ти и теби слични завидни и неспособни. Нормално је и треба да у Машинској школи ради босански кадар, када сте ви неспособни.

Nastasja5:
Срам те било, то само показује колико си ти и теби слични завидни и неспособни. Нормално је и треба да у Машинској школи ради босански кадар, када сте ви неспособни.

Taко је Настасја! ;)
Не могу да верујем да им толико сметају "дошљаци". Па и они су од некуд дошли, а нама говоре да смо неки примитивци...

goxy:
Ja sam imao veoma losa iskustva sa izbeglicama, bili su skoro ko neki mangupi, tj .izigravali su neku magupstinu na nama ,lokalnim klincima.....I da ,krali su bicikle, sto su rafili i mnogi domaci doduse i razne druge stvari:roll: ......E, tako je to lepo za njih teklo jedno vreme.....Onda smo se mi klinci i jos neki frajeri skupili i razbucali ih zive.......
E, onda je dosao relativan mir kod nas8-) .....

Е да си ти преживео шта су они не би тако причао! :mad:

Back