BH. Srbin
Domaćin
- Poruka
- 4.074
Tako je to i kod vas i kod Hrvata!
Kod nas Srba znam da jeste. Ovaj forum ti je najbolji pokazatelj. Za Hrvate baš i ne znam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je to i kod vas i kod Hrvata!
Kod nas Srba znam da jeste. Ovaj forum ti je najbolji pokazatelj. Za Hrvate baš i ne znam...

Jak si mi ti Srbin u PM!![]()

Nisam baš "jak" kao ovi "Škorpioni" koji su Srbi par exellance.![]()

Ne zna covek da l' da place ili da se smeje. Sta sve zivi, dise, hoda pa i pise.![]()
Jak si mi ti Srbin u PM!![]()

Nisam baš "jak" kao ovi "Škorpioni" koji su Srbi par exellance.![]()

Za pojedine nisam siguran da koriste taj oblik kretanja, prije bih rekao da gmižu...
Šta Srbin? Ma SRBENDA! (Alah ga dobri nagradio)![]()

Srbin Hamza!![]()

Al' ti zato Pejanovic i Divjak nisu do kolena.![]()

Kao sto i sam kazes, sve zlocine treba priznati. Slazem se tu s tobom.
Ali sve dok negirate genocid u Srebrenici, kako mislis da dodje do tog nekog pomirenja?
![]()
Sve dok budete velicali ovakve zlocince, crno nam se pise svima.

Danas je znači biti veliki Srbin, prava Srbenda kada pucaš u nenaoružanu djecu?
U ***, na šta smo spali.![]()

Taj ko napise ovako nesto je ili totalni moron koji od nacionalizma ne vidi vise nista u zivotu ili je antisrpski nacionalista koji bi da zabiberi Srbima, a, sto je mnogo verovatnije, jedan od onih zadusnih baba-devojaka i deda-momaka kojima domaci i strani nevladin sektor velikodusno finansira ovakva krechenja.
Mislim, kad god se neko nadje da uslika ovakav grafit, pa jos da izvesti o tome...
Ko ne kapira da su Skorpioni jedna placenicka banda koja se vucarala i izlezavala po vukojebinama, a kojoj je glavni zadatak bio da ode i napravi video zapis likvidacije nekoliko Bosnjaka, a da onda na B92 dobije svoj show-program, ne vredi da mu se objasnjava.
Nije stvar u negiranju zlocina, vec u negiranju genocida.
Mogu ja da poverujem da se u Srebrenici desio neki masakr, ali ne verujem u price o projektu istrebljivanja Bosnjaka.
Ustvari, ubedjen sam da niko ne veruje u tu pricu i da nam je svima jasno kako je lako i zgodno uskociti u taj antisrpski propagandni vagon, pa udri po onom preko cije su se glave ukrstila koplja.
Ja sam ubedjen da ce se taj aplauz linchu Srba svima iz okruzenja u dogledno vreme razbiti o glavu, ali bili zivi, pa videli.
neznači..neo znači da do mile volje možeš da sereš po sopstvenom narodu...bez da ti iko išta kaže da se ti nebi našao uvređen...![]()
I pokušaj pravdanja zločina genocida, montažama i lažima je zločin.dobar pokušaj da se opravda genocid koji se dogodio u srebrenici. samo ne znam dali će proći među zapadnjacima
T
Mogu ja da poverujem da se u Srebrenici desio neki masakr, ali ne verujem u price o projektu istrebljivanja Bosnjaka.
.

I neki srbi mogu načiniti GENOCID.
ti.

Nisu ni Bošnjaci u foči, Višegradu, Zvorniku i....? imali naoružanu diviziju, pa je nad njima načinjen zločin, Naoružana divizija u Srebrenici je za mnoge srbe opravdanje za izvršenje GENOCIDA.Nesto se ne sjecam da su Jevreji u njemackoj imali naoruzanu diviziju
Nisi primjetio da je navadeno neki srbi a ne srbin, nisu to činili svi srbi, samo Politika, djelovi policije i vojske RS-a.Kakva ti je ovo konstrukcija? RAMBO Srbin koji istrebi sve muslimane!?![]()
I pokušaj pravdanja zločina genocida, montažama i lažima je zločin.
Nije važan zapad, važna je dio domaće javnosti koja ne vjeruje da neki srbi mogu načiniti GENOCID.
Treba ih držati u takvom uvjerenju dok su fašisti na vlasti.
Nisu ni Bošnjaci u foči, Višegradu, Zvorniku i....? imali naoružanu diviziju, pa je nad njima načinjen zločin, Naoružana divizija u Srebrenici je za mnoge srbe opravdanje za izvršenje GENOCIDA.
Dosadan si sa Genocidom: Da su u Srebrenici pobili SVE ŽIVO ( ženu decu, starce, pse, mačke, zečeve i ribice u akvarijumu), moglo bi se pričati o lokalnom genocidu....
Nisi primjetio da je navadeno neki srbi a ne srbin, nisu to činili svi srbi, samo Politika, djelovi policije i vojske RS-a.