Dosije Srebrenica

dobar pokušaj da se opravda genocid koji se dogodio u srebrenici. samo ne znam dali će proći među zapadnjacima

zapadnjaci su zajedno sa muslimanima izmislili srebrenicu,zapadnjaci su bili strana u sukobu ,NATO je bombardovao RS... srebrenicom su opravdavali zlocinacko bombardovanje RS.....zapadnjaci i njiovi mediji su demonizovali Srbe.....svi se sjecamo lazi sa CNN ,BBC

oooooo cim dodje julli eto ti Srebrenice :histericna::histericna::histericna:
pa dokle vise ljudi ...... :dash:
bio ili nije to je iza nas... idemo dalje
bio je rat i naravno da je bilo sranja i na jednoj i na drugoj strani
i sta sad cemo o tome narednih 100 godina :dontunderstand:

oooooo cim dodje julli eto ti Srebrenice :histericna::histericna::histericna:
pa dokle vise ljudi ...... :dash:
bio ili nije to je iza nas... idemo dalje
bio je rat i naravno da je bilo sranja i na jednoj i na drugoj strani
i sta sad cemo o tome narednih 100 godina :dontunderstand:

Pa ako cemo vec tako, zasto stalno spominjete Jasenovac i prebacujete to Hrvatima?
To je rezultat ustaske politike sa kojom danasnja hrvatska politika nema apsolutno nikakve veze.

To je bilo i proslo, treba gledati naprijed. ;)

Pa ako cemo vec tako, zasto stalno spominjete Jasenovac i prebacujete to Hrvatima?
To je rezultat ustaske politike sa kojom danasnja hrvatska politika nema apsolutno nikakve veze.

To je bilo i proslo, treba gledati naprijed. ;)

Pa bas porediti stradanje muslimanskih vojnika u Srebrenici i srpskih civila i djece u Jasenovcu i to u omjeru 1 prema 100 i nije bas umjesno,zar ne?

Pa bas porediti stradanje muslimanskih vojnika u Srebrenici i srpskih civila i djece u Jasenovcu i to u omjeru 1 prema 100 i nije bas umjesno,zar ne?

Zlocin je zlocin, ma koliki god on bio.

To sam cuo od vas kad izjednacavate 8000 pobijenih srebrenicana i svoje zrtve. ;)

P.S. Ali zasto stalno spominjati Jasenovac?
Kao sto rekoste i sami, to je proslost i treba gledati u buducnost.
Nije valjda da pljujes po svojim rijecima.

To sam cuo od vas kad izjednacavate 8000 pobijenih srebrenicana i svoje zrtve. ;)

Da bi se gledalo u budućnost potrebno je da svi vide i priznaju svoje greške i grehe...A ne samo jedni da budu krivi za sve...Onda sve može da se ostavi u prošlosti...

Kao sto rekoh, danasnja hrvatska politika se ogranicila od politike Ante Pavelica.
Prema tome, ne postoji ni jedan razlog zasto to vise spominjati.

Moram malo pojasniti...ne da se zaboravi, već da se ostavi u prošlosti...to su dve različite stvari... Samo napomenuti da za sve što se dogodilo u Jasenovcu nije osuđen gotovo niko...osim nekih čuvara i sitnih riba...
Koliko ja znam ovde je tema o Srebrenici i nema veze ni sa Hrvatskom ni Hrvatima...
P.S. Ma koliko ovo ružno zvučalo taj Jasenovac je i deo Hrvatske i Srpske istorije i prošlosti, prema tome tu teško da može doći do zaborava...

Jeli se to povampirio Risto Đogo pa iznosi srpsku istinu o Srebrenici.

Нема муслиманске, хрватске, ни српске .....................ПОСТОЈИ САМО ИСТИНА!
То што сте ви навикли на неку "вашу" истину је ваш проблем!

Rista Đoga ima na svim stranama, ja saamo vjerujem HAGU.

Видим ја да си ти мЛого ПАМЕТАН!
:hahaha1::rotf::hahaha1::rotf::hahaha1:

Doživotna robija za Zločin, šteta nema smrtne kazne.

ШТЕТА!

Moram malo pojasniti...ne da se zaboravi, već da se ostavi u prošlosti...to su dve različite stvari... Samo napomenuti da za sve što se dogodilo u Jasenovcu nije osuđen gotovo niko...osim nekih čuvara i sitnih riba...
Koliko ja znam ovde je tema o Srebrenici i nema veze ni sa Hrvatskom ni Hrvatima...
P.S. Ma koliko ovo ružno zvučalo taj Jasenovac je i deo Hrvatske i Srpske istorije i prošlosti, prema tome tu teško da može doći do zaborava...

Nazivati hrvatski narod genocidnim narodom je bas ružno. ;)
Tako ne moze doci do pomirenja nikada!!! :)

Ne kazem da si ti rekao, ali je to misljenje u srpskoj javnosti sve vise zastupljeno. ;)
Treba li da citiram Šešelja? :)

Dakle da nedužimo i nerazvodnjavamo...Tema je o Srebrenici...Ako baš hoćeš tako dok svi i muslimani i Srbi nebudu spremni da kažu da su u njihovo ime činjeni razni zločini, nema pomirenja... Dakle SVI a ne samo jedni da priznaju a drugi da budu Majke Tereze...
A to što se tiče Šešelja..mislim...što nereče nekog pametnijeg...

Dakle da nedužimo i nerazvodnjavamo...Tema je o Srebrenici...Ako baš hoćeš tako dok svi i muslimani i Srbi nebudu spremni da kažu da su u njihovo ime činjeni razni zločini, nema pomirenja... Dakle SVI a ne samo jedni da priznaju a drugi da budu Majke Tereze...
A to što se tiče Šešelja..mislim...što nereče nekog pametnijeg...

Šešelj je zavrsio Pravo za 2 godine i 8 mjeseci. Tokom cijelog studija dobio samo jednom 6, i to iz Obligacionog prava. Magistrirao sa 23 godine, a doktorirao sa 25 godina. Dakle, najmladji doktor nauka u bivsoj Jugoslaviji.
Zar ima neko pametniji? :think:

Ne mogu da vjerujem da izbjegavas odgovor na pitanje,zasto izjednacavas poginule muslimanske vojnike u Sreberenici i civilne zrtve genocida u Jasenovcu

P.S.

Pa vi necete da zaboravite nedokazani zlocin,a mi treba da zaboravimo 100 puta veci zlocin tj, genocid.:dontunderstand:

ma znam tu priču...kao i ovo selektivno odgovaranje i komentarisanje...

Kao sto i sam kazes, sve zlocine treba priznati. Slazem se tu s tobom. ;)
Ali sve dok negirate genocid u Srebrenici, kako mislis da dodje do tog nekog pomirenja? :dontunderstand:

skorpionigrafit5dg.jpg

Sve dok budete velicali ovakve zlocince, crno nam se pise svima.

Kao sto i sam kazes, sve zlocine treba priznati. Slazem se tu s tobom. ;)
Ali sve dok negirate genocid u Srebrenici, kako mislis da dodje do tog nekog pomirenja? :dontunderstand:

Sve dok budete velicali ovakve zlocince, crno nam se pise svima.

Onog momenta kad sa druge strane dođe osuda Orića, Dudakovića, Prazine i svih ostalih prestaće i nestaće ovakvih..koji negiraju da se u Srebrenici desio zločin... Do tada teško da možete očekivati da samo sa jedne stranje stižu priznanja i osude a sa druge ćutanje i guranje pod tepih...

Ne mogu da vjerujem da izbjegavas odgovor na pitanje,zasto izjednacavas poginule muslimanske vojnike u Sreberenici i civilne zrtve genocida u Jasenovcu

P.S.

Pa vi necete da zaboravite nedokazani zlocin,a mi treba da zaboravimo 100 puta veci zlocin tj, genocid.:dontunderstand:

To je dokazan zlocin za citav svijet, samo za vas ne.

Ispadose svi glupi, samo vi pametni. :think:

Back