Dosije Srebrenica

Realno,sta ce nam pomirenje?Vi na svoje,mi na svoje i mirna Bosna.

Pa zbog takvih kao sto si ti, sto su sanjali o ovakvom projektu, i desile su se podjele. ;)

velika%20srbija%20okupirana%20srbija.jpg

Pa zbog takvih kao sto si ti, sto su sanjali o ovakvom projektu, i desile su se podjele. ;)

velika%20srbija%20okupirana%20srbija.jpg

Ja samo gledam realnost na terenu,zasto da se mirimo,kad se ni u cemu ne slazemo.Ako smo mi ratovali i razocaravali se jedni u druge,zasto da nasa djeca prolaze kroz to isto?

P.S.

Nikako da mi na ovo odgovoris:

Ne mogu da vjerujem da izbjegavas odgovor na pitanje,zasto izjednacavas poginule muslimanske vojnike u Sreberenici i civilne zrtve genocida u Jasenovcu

To je njihova stvar,sta me briga za njih,jos reci da imamo veze sa holokaustom,ne bi me iznenadio,vjeruj mi!?

Necu reci da imate veze sa holokaustom, ali imate itekako veze sa genocidom u Srebrenici.
Zasto da se lazemo!? :)
Pocinili ste nazalost to sto ste pocinili, kao sto kaze Ratko Mladic osvetili ste se "turcima" na ovim prostorima, ali zasto sad bjezite od toga? Budite dzek do kraja! ;)

Necu reci da imate veze sa holokaustom, ali imate itekako veze sa genocidom u Srebrenici.
Pocinili ste nazalost to sto ste pocinili, kao sto kaze Ratko Mladic osvetili ste se "turcima" na ovim prostorima, ali zasto sad bjezite od toga? Budite dzek do kraja! ;)

Pa da je bio genocid,bili bi dzekovi i priznali,a ovako posto nije bio,bili bi bijednici kad bi priznali!

zanimljivo je da je clp najava zločina. klip je snimljen 11., a genocid se poćeo događat 12. jula

Back