- Poruka
- 2.478
Realno,sta ce nam pomirenje?Vi na svoje,mi na svoje i mirna Bosna.
Pa zbog takvih kao sto si ti, sto su sanjali o ovakvom projektu, i desile su se podjele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realno,sta ce nam pomirenje?Vi na svoje,mi na svoje i mirna Bosna.
Gledaj na to kako hoces,ali mi tako mislimo.
Pa zbog takvih kao sto si ti, sto su sanjali o ovakvom projektu, i desile su se podjele.
![]()
Ne mogu da vjerujem da izbjegavas odgovor na pitanje,zasto izjednacavas poginule muslimanske vojnike u Sreberenici i civilne zrtve genocida u Jasenovcu
A sta mislis o tome da danasnji nijemci negiraju holokaust ili da pravdaju taj zlocin kao sto se vi pravdate za Srebrenicu?
A sta mislis o tome da danasnji nijemci negiraju holokaust ili da pravdaju taj kazlocin o sto se vi pravdate za Srebrenicu?
To je njihova stvar,sta me briga za njih,jos reci da imamo veze sa holokaustom,ne bi me iznenadio,vjeruj mi!?

Necu reci da imate veze sa holokaustom, ali imate itekako veze sa genocidom u Srebrenici.
Zasto da se lazemo!?
Pocinili ste nazalost to sto ste pocinili, kao sto kaze Ratko Mladic osvetili ste se "turcima" na ovim prostorima, ali zasto sad bjezite od toga? Budite dzek do kraja!
Pa da je bio genocid,bili bi dzekovi i priznali,a ovako posto nije bio,bili bi bijednici kad bi priznali!
Eh ako tako stvarno mislis, onda ti sebe lazes.

Pa kakav bih covjek bio kad bih priznao nesto sto nije bilo? A ti i dalje meni ne odgovaras na pitanje![]()
Ja ovdje vidim samo naoruzane skorpione sto mucki ubijaju djecu.

Pa ratni zarobljenik koji ima oruzje i nije ratni zarobljenik,prije toga mu se oduzme oruzje
I dalje mi ne odgovaras na pitanje!
I te "ratne ratne zarobljenike" treba ovako po kratkom postupku?
Necu reci da imate veze sa holokaustom, ali imate itekako veze sa genocidom u Srebrenici.
Zasto da se lazemo!?
Pocinili ste nazalost to sto ste pocinili, kao sto kaze Ratko Mladic osvetili ste se "turcima" na ovim prostorima, ali zasto sad bjezite od toga? Budite dzek do kraja!
I te "ratne ratne zarobljenike" treba ovako po kratkom postupku?

dabogda roda i poroda nemali ovi zlikovci djecu što hladnokrvno poubijaše
Ja ovdje vidim samo naoruzane skorpione sto mucki ubijaju djecu.
dabogda roda i poroda nemali ovi zlikovci djecu što hladnokrvno poubijaše

Smještaj, ne posao. Mada ako budeš redovno uzimao terapiju mogao bi biti i Napoleon i zvonar

Da, da...
Ja bih bio upravnik te ludare.![]()

![]()

Te ubice su danas veeeliki Srbi, a oni koji ne mrze druge narode su izdajnici...dabogda roda i poroda nemali ovi zlikovci djecu što hladnokrvno poubijaše

Te ubice su danas veeeliki Srbi, a oni koji ne mrze druge narode su izdajnici...![]()
Jadransko more na ćirilici!
Leleeee!![]()