Fujin357:
Pitanje za lepsi pol:
Zasto to uvek pokusavate da postignete odmah na pocetku veze? Bilo da je to intelektualno, sexualno ili sta vec? Kao primer navodim to da uvek prvih nekoliko puta kasnite ili odbijate svaki predlog kako bi na kraju vi predlozili nesto sto se "mora" de facto prihvatiti. Je li to samo neka vrsta takmicarskog duha ili je mozda proizvod euforije emancipacije zena? Da li vam muskarci izgledaju kao neprijatelji dok ne steknu vase poverenje?
Pitanje za muskarce: Ima te li utisak da na pocetku svake veze, zene pokusavaju da vam prkose u svakom pogledu?
'ajd' odgovor za 1. deo jer sam zensko:ma,nisu neprijatelji-dok to ne postanu svojim ponasanjem.imaju i puno poverenje-dok ga ne izgube,opet svojim ponasanjem. sad,da l' ja sve to sto si naveo kao odlike zena radim,pa mozda,al' moram zestoko u tome da se trudim jer ne umem da budem egocentricna.a volela bih.ponekad.jer,uglavnom na kraju,podvlacim-na kraju,shvatim da sam sebe potcenjivala,radila stvari koje nisam zelela zbog nekog njega,uvek bila korektna,a za uzvrat dobila od finog decka s pocetka veze-samozivog skota! :shock: dakle,sama kriva sto nisam umela da se postavim k'o rospija.a znam gomilu takvih macho tipova koji bulls*ituju celog zivota kako nece njima zena naredjivati,a posle znaju i smeju da kazu samo "da,draga!". naravoucenije:vi muskarci zudite (podsvesno) za tim da vas zena vuce izmedju ostalog i za rukav,da se bori za vas,da vam kreira zivot! otherwise,ako ste ravnopravni ili vam ona popusta-ne umete da cenite sto ste te srece da imate takvu pored sebe! :x