- Poruka
- 21.131
E Munjo uopste ne pratis, ovde je u toku bio jedan opasan fajt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to, neke ljude čini ispunjenim čista kuća, uredna deca i oprana kosa .. neke ne .... Može žena sve ako hoće .... ali je problem što neke žene neće (samo im je to teško da priznaju).
Imam drugaricu koja je po ceo dan kući, čuva dete ... i kaže ne stigne da skuva ... dodje joj muž sa posla gladan i jede sendviče??? Nikada mi to nije bilo baš najjasnije. S druge strane, imam sestru koja ima dvoje dece i kuća joj je perfekta, uvek ima skuvano, zadovoljna je, vredna je i ni u čemu ne oskudeva.
Sve je stvar volje i organizacije.

Jao breeeeeee, postoji li u tim kucama jos neko ili je bas sve na zeni i sva "krivica" spada na zenu - ne stigne da skuva, JADAN muz ce jesti sendvice??
Ne opere, ispegla, spremi PRE nego sto on dodje s posla - opet jadan on sto mora da sedi u prasini dok ona mlati krpom.
Usput ne stigne da se istusira, isfenira, nasminka - opet jadan muz sto mora da je gleda tako gadnu???
Strasno.
I onda poenta - sve se moze kad se hoce. Pa necu tako!

Jao breeeeeee, postoji li u tim kucama jos neko ili je bas sve na zeni i sva "krivica" spada na zenu - ne stigne da skuva, JADAN muz ce jesti sendvice??
Ne opere, ispegla, spremi PRE nego sto on dodje s posla - opet jadan on sto mora da sedi u prasini dok ona mlati krpom.
Usput ne stigne da se istusira, isfenira, nasminka - opet jadan muz sto mora da je gleda tako gadnu???
Strasno.
I onda poenta - sve se moze kad se hoce. Pa necu tako!

Posto je ovo diskretno podsmvanje mom postu ili mojim postovima,pozvana sam da jos nesto kazem....Shvatila te je ona i bolje nego sto mislis
a inace zena ne moze sve!, nijedna zena nije super zena i to sve shvatis jednog dana kada uvidis da ima nekih stvari koje su vaznije... na primer, odgovornost prema malom bicu koje doneses na svet je vaznija nego da ti je svaka stvar na mestu u kuci
I vrlo je glupo da sebe teras da ispunis tu ulogu super zene i nabacujes drugim zenama kako mogu ako bas hoce... i tamo neke koje sebe ubedjuju kako su na svakom polju besprekorne i gade su tudjim manama... Nijedna zena ne moze sve, a koji su nam prioriteti i kako cemo se organizovati je sasvim licna stvar i nema pogresnih izbora. Svako radi ono sto mu lezi...
I cilj ovde nekih je da svojim savrsenim domovima i ispeglanim stvarima i nezapustenom decom kazu kako ja sto to ne mogu da postignem... to je moj nedostatk zelje ili lenjost ili prosto mana
i boze moj, jadan taj koji me ozenio
al eto, zeznula sam ga pre nego sto je znao u kakvu sam aljkavusu uspela da se pretvorim![]()
Sta tacno znaci to da "muz tolerise"?

Upravo to, neke ljude čini ispunjenim čista kuća, uredna deca i oprana kosa .. neke ne .... Može žena sve ako hoće .... ali je problem što neke žene neće (samo im je to teško da priznaju).
Imam drugaricu koja je po ceo dan kući, čuva dete ... i kaže ne stigne da skuva ... dodje joj muž sa posla gladan i jede sendviče??? Nikada mi to nije bilo baš najjasnije. S druge strane, imam sestru koja ima dvoje dece i kuća joj je perfekta, uvek ima skuvano, zadovoljna je, vredna je i ni u čemu ne oskudeva.
Sve je stvar volje i organizacije.

Kakave smo zapravo domaćice?
Da li su vam kuće čiste i uredne uvek .... ili vam je higijena na nekom petom mestu (ima takvih, morate priznati) .... Da li je vaša kuća ogledalo vašeg karaktera ili ste uredjivanje iste prepustili nekom drugom ..... Koliko vodite računa o tome da sve bude pod konac sredjeno i da izgleda kao u časopisu ... ili koliko dopuštate da vaše kuće budu prepune nekih potrebnih i nepotrebnih stvari/sitnica sa kojima ni sami ne znate šta ćete?
Da li volite da obnavljate nameštaj, tepihe, zavese ... ili ste od onih koje kupe jednom za svagda (metaforično rečeno).... ili ste od onih koje su se uselile u već ''napunjen'' stan ''svekrvinim'' starim stvarima i ništa od tada niste promenili ''kako je tako je''
Koje delove svoje kuće najviše volite?
Da li smatrate da su odraz dobre i uredne domaćice ... lepo i uredno kupatilo i kuhinja?
dobra domatjica mora sto pre da preduzme takvu inicijativu u vanrednim uslovima, a ne da gleda fleke i da se jedi.
Ja gledam fleke i jedim seJa sam se danas popodne saplela i kashica je sa dechje hranilice odletela do plafona ko u crtanom filmu i stigla do najudaljenijeg zida, zato tju sutra da krechim celu sobu.dobra domatjica mora sto pre da preduzme takvu inicijativu u vanrednim uslovima, a ne da gleda fleke i da se jedi.
![]()

Kakave smo zapravo domaćice?
Da li su vam kuće čiste i uredne uvek .... sredjeno i da izgleda kao u časopisu ...
Da li volite da obnavljate nameštaj, tepihe, zavese ...
Koje delove svoje kuće najviše volite?
Ja sam npr. od onih kod kojih stan izgleda kao iz časopisa
Osoba sam koja non stop nešto menja, unosi novine, farba, kupuje ......
..... obožavam da otkrijem kreativnu ''domaćicu'' .... kada vidim da se neko bavi prostorom u kome živi ....kada neko uživa u prostoru u kome živi.

Ja gledam fleke i jedim se
Dal stvarno mislis po ovoj zimi da krecis?![]()

Svaka tebi castBogami da, do proletja ne bih izdrzhala, a taman fina prilika da se promeni boja zidova jer sam proslog februara (opet zima, zamisli) po inerciji upotrebila dosadnu belu![]()

Svaka tebi cast
Meni je sincic koji ima tri godine nesto "napisao" na zidu...meni zao da taj rad prekrijem.A i ne mislim sad zimi da krecim...cekacu do proleca,da strucnjak to obavi.I opet ce na zidu biti cokoladne rukice,neki novi "radovi",ali ja se ne nerviram oko toga
![]()

, al kashica meni poletela kad sam se saplela, a ni nije neki mural ispao iz svega toga, vishe kao marsovska kaka...e to mora da se preboji sto pre
)Могу ли да знам зашто и у ком контексту се моје име спомиње овде?
Ко се то нашао увређен мојим модерисањем и зашто???

Čoveče, još ću i da se postidim što volim da mi je kuća uredna i čista, i što svoju kreativnost umem da usmerim i na tu stranu.
Još ću zaista da pomislim da mi veće radosti od toga nema .... i da mi je dečko najdragoceniji komad nameštaja (što i nije daleko od istine, na njemu najviše volim da sedim)
Najviše sam se uvek divila ženama, koje zbog neke svoje nesposobnosti vrlo lako - retorički - uspeju od tebe da naprave ''bauka'' samo zato što si malo sposobniji i organizovaniji od njih.
nekad me to opretecuje i nervira..nekad pripisem to delu svoje licnosti,dam mu etiket MANA i furam dalje...mozda sma preveliki hedonista al bre,meni je bitno da to malo remena sto provodim kod kuce,sa mojima,provedem kvalitetno...kvalitetno -na moj nacin...da skitamo,da se zezamo i budemo nasmejani...kuca ce se srediti..kad dodjem..pa oragnizujem ritualkno sredjivanje