gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
pa nekako,nazalost sve se teme pretvore u to ko je bolja majkane mogu bre,svi ljudi isto da izguraju...meni je,kad je nikola bio u periodu prohodavanja i onog mucnog bolesljivog doba,kuca bila non stop u haosu..stvari toliko neispeglane da je moj muz uzeo onaj valjak za peglanje i cepao po onoj pedali ceo dan..***...ponekad ne mozes da postignes...
Razumem ja da neko nema vremena,mozda ni volje trenutno nesto da uradi...na kraju krajeva,mozda tako i voli,niko nema prava da mu soli pamet.
Isto tako,etotako ima obicaj i te kako da namece svoje,po meni,sulude stavove i ideje...i prosto ostale stavlja u poziciju da trebaju da se dokazuju...kome?
Nadam se da u rl ume da komunicira,ovde prosto deluje histericno...i fanaticno.
Meni to smeta na temi.
Poslednja izmena od moderatora:
ne mogu bre,svi ljudi isto da izguraju...meni je,kad je nikola bio u periodu prohodavanja i onog mucnog bolesljivog doba,kuca bila non stop u haosu..stvari toliko neispeglane da je moj muz uzeo onaj valjak za peglanje i cepao po onoj pedali ceo dan..***...ponekad ne mozes da postignes...
salu na stranu,nisam ja stala ni na ciju stranu (opet strana
) ovde vec sma samo podrzala jedan deo njenog posta..a generalno da,ona voli da namece svoje stavove i zaista se pokusava da nas ubedi da smo lose majke 

Mozda si bila kod mene na kafi?????