Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vpyblh.jpg

Враћамо се на тему, Путин синоћ са "Ноћним вуковима" бајкерима из Ниша, а онај што је седео у ложи до њега је Горан Јовановић Фонза, кога је путин упознао прошле године на великој бајкерској фешти у Севастопољу.

Obamu nece da docekaju siroke narodne mase, na sta ti mi licimo?

Takvo narodno veselje postoji samo kod Siptara, kada docekuju Klintona i Busa; i kod srpskih 'patriota', kada docekuju dzudo majstora:D:lol:

Па што сте Бајдена дочекавили с транспарентима : "Драги Џорџе..." :zcepanje:

С ''Драги Џорџе'' и захефтаним шахтовима. :zcepanje:

Ти шахтови су најбољи доказ једне енормне љубави према Америчким државницима.:mrgreen:

Који је то виц?:rumenka:

Виц је кружио Београдом средином '90-их када је председник СРЈ био Зоран Лилић, касније га је Минимакс мало модификовао и испричао у својој емисији.

Ради се о Пери који ради као ложач у једном српском предузећу и код њега у котларницу која је сва чађава, долази директор и каже сутра долази председник Лилић да се ово овде све сија, Пера ложач му на то каже: Ма нема проблема директоре Лилић и ја, ма ми се знамо има сутра да попијемо по једну ракију овде код мене у котлариници, директор са неверицом му каже добро, добро, само се ти зајебавај, сутра да се котларница сија.
Долазе сутра улазе у котларницу директор гледа све чађаво, бесни, кад чујеш: Где си Лилићу, Где си Перо, Да попијемо по једну ракију , Да попијемо, дирекотр гледа мало му криво да председник зна једног ложача, а њега не.
Сутрадан директор позове Перу ложача у кабинет и пита га: Откуд зна председника, Пера ложач: Ма ми смо стари другари, није то ништа знам ја и Јељцина, директор: И њега, Пера: И њега, ако хоћете можемо код њега али ви да платите пут, и директор пристане.
Дођу они у Кремљ на степеницама чека Јељцин: Где си Перо, Пера: Где си Борисе да попијемо по једну вотку да попијемо...
Сутрадан му директор каже Свака част Перо велике људе знаш, Пера: А то је ништа знам ја и Буша
И опет оду о директоровом трошку и испред Беле куће стоји Буш: Где си Перо, Пера:Где си Џорџе, да попијемо по виски...
Сутрадан директор каже богами Перо све велике људе знаш нема већих од њих, Пера: Има папа.
Оду њих двојица у Ватикан али Пера каже директору да стоји испред зграде а да ће се он горе на прозору изљубити са папом јер не могу сви код папа тек тако, и директор остаде испред.
Силази Пера ложач, види нема директора пита неког клинца да не зна можда шта је било са човеком који је стојао испред, кажу одвезли га у болницу.
Пронађе Пера ложач директора у болници и пита шта му је било.
Директор каже: Стојим ја тако и гледам у прозор, кад ми приђе неки мали повуче ме за сако и пита ме : Чико, чико, ко је онај човек што се љуби са Пером?

Poslednja izmena:
Сви руски медији и писани и електронски су дали велику пажњу Путиновом сусрету са бајкерима, на интернет страници премијера Русије дата је пажња том сусрету.
Укуцате у Гугул: Путин в Сербии изаћи ће вам низ наслова В.Путин в Сербии снова встретился с байкерами...

photolenta_big_photo.jpeg

Сви руски медији и писани и електронски су дали велику пажњу Путиновом сусрету са бајкерима, на интернет страници премијера Русије дата је пажња том сусрету.
Укуцате у Гугул: Путин в Сербии изаћи ће вам низ наслова В.Путин в Сербии снова встретился с байкерами...

photolenta_big_photo.jpeg

С обзиром да је места око себе резервисао за бајкере, сасвим је јасно шта мисли о актуелној Српској власти.

С обзиром да је места око себе резервисао за бајкере, сасвим је јасно шта мисли о актуелној Српској власти.

Та фотографија је са званичног сајта председника владе Руске Федерације Владимира Путина, том сусрету је и највише посвећено фотографија, укупно 6, други сусрети су прошли са мање фотографија на сајту председника владе РФ.

Свака част Нишким бајкерима како нас представљају светској јавност!

Obamu nece da docekaju siroke narodne mase, na sta ti mi licimo?

Као да би иког интересовало кад долази тај ганци, хахахах

Њега и у Америци сад игноришу и пишају масовно на оно његово "јес ви кен" и остале глупости. Obummer, тако га зову.

Али зато... примети радост, и примети Путинове руке:

11648818974d8afcddcaf51264895805_v4%20big.jpg

Бајкер који је седео поред Путина је иначе и ратни војни инвалид.Још један велики плус за Путина.

rep-putin-i-bajkeri_620x0.jpg

- Sačekali smo pred VIP salonom misleći da ćemo se samo pozdraviti. Kada je krenuo ka loži i rekao „Hajde!“, ja sam sa petoricom kolega krenuo sav zbunjen, jer nisam očekivao da ću sedeti baš pored njega, priča još uvek uzbuđen Goran.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:324179-Niski-bajkeri-u-lozi-sa-Putinom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back