- Poruka
- 62.443
![]()
Враћамо се на тему, Путин синоћ са "Ноћним вуковима" бајкерима из Ниша, а онај што је седео у ложи до њега је Горан Јовановић Фонза, кога је путин упознао прошле године на великој бајкерској фешти у Севастопољу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Враћамо се на тему, Путин синоћ са "Ноћним вуковима" бајкерима из Ниша, а онај што је седео у ложи до њега је Горан Јовановић Фонза, кога је путин упознао прошле године на великој бајкерској фешти у Севастопољу.
Mislim da evropajacima i eU pacovima, akrepima i slicnim stakorima vise nie mesto u Srbiji, Imperator je uputio jasnu poruku
Ками , кад ће вас Обама да посети?![]()
А паз' Цветкову киселу фацу !
Мукица.
Obama nije bajker, ne bi ostavio tako kul utisak![]()
Мене ово са Путином, политичарима у Србији и Нишким бајкерима потсећа на виц о Пери ложачу.
Пусти ти то, кад долази...да га дочекају широке народне масе?![]()
А паз' Цветкову киселу фацу !
Мукица.
Obamu nece da docekaju siroke narodne mase, na sta ti mi licimo?
Takvo narodno veselje postoji samo kod Siptara, kada docekuju Klintona i Busa; i kod srpskih 'patriota', kada docekuju dzudo majstora![]()
Takvo narodno veselje postoji samo kod Siptara, kada docekuju Klintona i Busa; i kod srpskih 'patriota', kada docekuju dzudo majstora![]()
Па што сте Бајдена дочекавили с транспарентима : "Драги Џорџе..."![]()
Који је то виц?![]()
Сви руски медији и писани и електронски су дали велику пажњу Путиновом сусрету са бајкерима, на интернет страници премијера Русије дата је пажња том сусрету.
Укуцате у Гугул: Путин в Сербии изаћи ће вам низ наслова В.Путин в Сербии снова встретился с байкерами...
![]()
С обзиром да је места око себе резервисао за бајкере, сасвим је јасно шта мисли о актуелној Српској власти.
- Sačekali smo pred VIP salonom misleći da ćemo se samo pozdraviti. Kada je krenuo ka loži i rekao „Hajde!“, ja sam sa petoricom kolega krenuo sav zbunjen, jer nisam očekivao da ću sedeti baš pored njega, priča još uvek uzbuđen Goran.