Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зашто је долазак руског премијера Путина у Београд алтернатива за Србију и зашто бисмо волели да и ми имамо председника Владе попут Владимира Путина:

1. Зато што је зауставио економско пропадање своје земље, и повео је путем економског развоја.
2. Зато што је стао на пут тајкунима и води домаћинску економију.
3. Зато што промовише породицу и породичне вредности, и води борбу против беле куге, која је у Русији један од највећих проблема, баш као и у Србији.
4. Зато што је угушио сепаратизам и спречио растакање своје земље.
5. Зато што у Русији корумпирани политичари, функционери и службеници иду у затвор.
6. Зато што је поносан на свој народ, државу, веру, културу и историју.
7. Зато што се одлуке од виталног значаја за руски народ доносе у Русији, а не у Вашингтону, Бриселу или некој другој престоници света.
8. Зато што се у спољној политици руководи остваривањем интереса Русије.
9. Зато што је највећи борац против тзв. независности Косова.
10. Зато што је доказани пријатељ српскога народа.
Европска Унија има алтернативу!
НАТО има алтернативу!
Економско пропадање Србије има алтернативу!
Алтернатива је већ сутра овде!
У Београд долази председник Владе Руске Федерације Владимир Владимирович Путин.
Крајње је време за договор у обостраном интересу.
Добро дошао, пријатељу!

Србија пре свега – нова је доктрина спољне политике Србије!

Двери

'aj razmisli sam šta bi sve ove naše budaletine stigle da lupe da im je vreme još i duže. :roll:
Pa zar ne vidiš o kakvim bolidima se rad?!
I ta dva i po minuta im je previše, nekako će već osramotiti i državu i narod. :(

У праву си - колико ценим болиде у Парламенту сигурно ће нас избрукати наркоман из ЛДП-а јер треба да оправда кинту од које живи као цар... а можда и она матора сплачина Мићуновић може нешто да забрља... или бар да падне са столице...

127752_putin-02-foto-m-metlas_f.jpg

„Spasi Srbiju, Putine!“

„Dobro nam došao, dragi prijatelju“, „Jedino se u vas uzdamo!“, „Rusi su najveće srpsko pleme“, neke su od poruka kojima građani Srbije dočekuju Vladimira Putina, premijera Ruske Federacije.

Ko zna koliko se smeje kad vidi ovo... Verovatno pomisli, kakvi su ovo teletabisi... :lol:

Штета што је безбедоносна ситуација у овим временима таква ДА НАРОД НЕ МОЖЕ ДА ГА СЛОБОДНО ДОЧЕКА НА УЛИЦАМА - јер он то заслужује... Путин је данас НАЈВЕЋИ и НАЈОМИЉЕНИЈИ ПОЛИТИЧАР НА ПЛАНЕТИ...

У праву си - колико ценим болиде у Парламенту сигурно ће нас избрукати наркоман из ЛДП-а јер треба да оправда кинту од које живи као цар... а можда и она матора сплачина Мићуновић може нешто да забрља... или бар да падне са столице...

чеда ће да упути ултиматум путину да поштује људска права оних чечена што упадају у школе у беслану и разносе се бомбама где стигну, као и несметано одржавање геј параде у москви. ако путин не буде поштовао либералне вредности има и санкције чеда да предложи. а мићун је већ толко стар да ако не падне са столице вероватно ће да прича путину приче из заједничког лова са стаљином негде у сибиру

Штета што је безбедоносна ситуација у овим временима таква ДА НАРОД НЕ МОЖЕ ДА ГА СЛОБОДНО ДОЧЕКА НА УЛИЦАМА - јер он то заслужује... Путин је данас НАЈВЕЋИ и НАЈОМИЉЕНИЈИ ПОЛИТИЧАР НА ПЛАНЕТИ...

Bolest.:sad2:

Видим да си посебно осетљив на Мићка, да ти није неки стари другар?

:dontunderstand: зашто је "болест" то што имам према неком политичару наклоност а према неком другом немам... свашта... ја сам Словен, Србин, Православац... и у мом односу према људима а нарочито великим људима као што је Путин пресудна су ОСЕЋАЊА а не ИНТЕРЕС...или ПРОФИТ... нисам зомбиран...

:dontunderstand: зашто је "болест" то што имам према неком политичару наклоност а према неком другом немам... свашта... ја сам Словен, Србин, Православац... и у мом односу према људима а нарочито великим људима као што је Путин пресудна су ОСЕЋАЊА а не ИНТЕРЕС...или ПРОФИТ... нисам зомбиран...

Bolest.:sad2:

Večernje novosti: Putin hteo i među narod

Ako živiš u Beogradu i želiš da posetiš Putina, pravac "Marakana"! :mrgreen:

Зашто је долазак руског премијера Путина у Београд алтернатива за Србију и зашто бисмо волели да и ми имамо председника Владе попут Владимира Путина:

1. Зато што је зауставио економско пропадање своје земље, и повео је путем економског развоја.
2. Зато што је стао на пут тајкунима и води домаћинску економију.
3. Зато што промовише породицу и породичне вредности, и води борбу против беле куге, која је у Русији један од највећих проблема, баш као и у Србији.
4. Зато што је угушио сепаратизам и спречио растакање своје земље.
5. Зато што у Русији корумпирани политичари, функционери и службеници иду у затвор.
6. Зато што је поносан на свој народ, државу, веру, културу и историју.
7. Зато што се одлуке од виталног значаја за руски народ доносе у Русији, а не у Вашингтону, Бриселу или некој другој престоници света.
8. Зато што се у спољној политици руководи остваривањем интереса Русије.
9. Зато што је највећи борац против тзв. независности Косова.
10. Зато што је доказани пријатељ српскога народа.
Европска Унија има алтернативу!
НАТО има алтернативу!
Економско пропадање Србије има алтернативу!
Алтернатива је већ сутра овде!
У Београд долази председник Владе Руске Федерације Владимир Владимирович Путин.
Крајње је време за договор у обостраном интересу.
Добро дошао, пријатељу!

Србија пре свега – нова је доктрина спољне политике Србије!

Двери

Ja kad se istovarim, pustim vodu

Што се мене тиче, треба да дочекамо само православног владара , а ове мешетаре... ко им клацка коске.

Иначе, данас је најбољи и највећи државник пуковник Гадафи.
Ни једна земља на свету нема тако доброг лидера који би им омогућио државу благостања. Путин није то омогућио Русима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back