Долази Путин!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PUTIN-2.jpg

Srbin ... Plakati dobrodošlice premijeru Rusije u Beogradu

Jedina lokacija gde „običan" građanin može danas uživo da vidi Vladimira Putina biće stadion Crvene zvezde, gde će premijer Rusije prisustvovati prijateljskoj utakmici omladinaca crveno-belih i ruskog Zenita.

Prema protokolu, planirano je da Putin na „Marakanu" stigne nešto pre 18 časova, sedeće u svečanoj loži, a tribine će biti otvorene za sve posetioce koji žele da pozdrave Putina. On će prethodno u radnom delu posete Srbiji boraviti u Palati Srbija (bivši SIV), Domu Narodne skupštine i Predsedništvu, ali prema najavama policije, tokom tih poseta biće primenjen prvi stepen obezbeđenja, koji podrazumeva i blokadu saobraćaja u gradu.

127752_putin-02-foto-m-metlas_f.jpg

„Spasi Srbiju, Putine!“

„Dobro nam došao, dragi prijatelju“, „Jedino se u vas uzdamo!“, „Rusi su najveće srpsko pleme“, neke su od poruka kojima građani Srbije dočekuju Vladimira Putina, premijera Ruske Federacije.

„Jedino se u vas uzdamo!“

"Овако вели Господ: Да је проклет човек који се узда у човека и који ставља тело себи за мишицу, а од Господа одступа срце његово."

Ово је проблем данашње Србије. Незнабоштво и хватање за глобалистичке играче, а у животу неморал("од Господа одступа срце"). Онда дође окупација и почне шибање и васпитавање.

"Овако вели Господ: Да је проклет човек који се узда у човека и који ставља тело себи за мишицу, а од Господа одступа срце његово."

Ово је проблем данашње Србије. Незнабоштво и хватање за глобалистичке играче, а у животу неморал("од Господа одступа срце"). Онда дође окупација и почне шибање и васпитавање.

одлично речено

Pa ne bas... Nije ovo Busova poseta Albaniji :lol:

Ovde je rec o trapavim pokusajima da se imitira neka stara hladnoratovska politika voznje u dva camca.

Nezgodno je sto za to treba dobar balans, inace se nakvasi dupe :mrgreen:

Не може се ни имитирати ни симулирати, што било било је, па прошло. Не може се два пута ући у исту реку.

Kako se saznaje Predsednik Putin ce izdvojiti po 2,5 minuta za razgovor sa sefovima poslanickih grupa,te zamislite kojom brzinom se mora razgovarati da bi se ista reklo a kamoli razmatralo...Da se razumemo,ja sam naravno za Ruse u celoj prici,ali zar nije ovo jos jedno u nizu ponizavanja za Srpski narod i Srbiju?U sloveniju je stigao juce druzio se citav jedan dan,prenocio a kod nas ce se zadrzati samo 5 casova,a u to vreme ulazi i gledanje fudbalske utakmice na Marakani.Ja mislim da on ovde dolazi sa jasnim predlozima kako treba Srbija da se ponasa,konkretno prema Nato Paktu,prema Juznom toku,prema Kosovu i ovo ce biti nastavni cas o lepom ponasanju a Srbija jos jednom postidjena.

Molim vasa razmisljanja...:worth:

Pa šta ima da ga pitaju?
Ono, tebra kako si, ša ima?

Zašto bi ta 2,5 minuta vređalo srpski narod?
Svašta. Više nas vređaju ti isti poslanici svojim hohštaplerstvom .

Pomenuta minutaža je sasvim dovoljna za gomna koja sede u skupštinskim stolicama.
I previše....Treba da budu srećni što će da ih uopšte pusti blizu sebe u krugu od dva metra.

Kako se saznaje Predsednik Putin ce izdvojiti po 2,5 minuta za razgovor sa sefovima poslanickih grupa,te zamislite kojom brzinom se mora razgovarati da bi se ista reklo a kamoli razmatralo...Da se razumemo,ja sam naravno za Ruse u celoj prici,ali zar nije ovo jos jedno u nizu ponizavanja za Srpski narod i Srbiju?U sloveniju je stigao juce druzio se citav jedan dan,prenocio a kod nas ce se zadrzati samo 5 casova,a u to vreme ulazi i gledanje fudbalske utakmice na Marakani.Ja mislim da on ovde dolazi sa jasnim predlozima kako treba Srbija da se ponasa,konkretno prema Nato Paktu,prema Juznom toku,prema Kosovu i ovo ce biti nastavni cas o lepom ponasanju a Srbija jos jednom postidjena.

Molim vasa razmisljanja...:worth:
'aj razmisli sam šta bi sve ove naše budaletine stigle da lupe da im je vreme još i duže. :roll:
Pa zar ne vidiš o kakvim bolidima se rad?!
I ta dva i po minuta im je previše, nekako će već osramotiti i državu i narod. :(

Nisam mislio na vredjanje tih hohstaplera jer njih vise nista nemoze ni uvrediti vec na obican srpski narod kojem nece biti dozvoljeno blizu da pridju kamoli nesto da kazu..Pa zar nije ponizenje za nas kad sa nasim nazovi predsednikom ima ogranicenih 45 minuta,a sa drugim predsednicima razgovara danima?

KAD SPINUJE „BLIC“ (2): ZAŠTO POLICIJA NIJE UHVATILA „DVERI“ NA DELU

Ko finansira nimalo jeftinu kampanju koju vode po Srbiji, kojom se propagira prvenstveno izolacija Srbije ili pak isljučivost za sve što nije po njihovoj meri

dveriputin.jpg

Protivno propisima Beograd je juče iznova oblepljen plakatima. Pokret “Dveri” iskoristio je lik Vladimira Putina da plasira svoje političke ideje.

Pripadnici ovog pokreta od ranih jutarnjih časova oblepljivali su Beograd, ali nisu uhvaćeni na delu tako da po ko zna koji put niko neće odgovarati.

U komunalnoj policiji za “Blic” kažu da je lepljenje plakata kažnjivo zakonom jer je reč o naruživanju grada, ali da je za kažnjavanje neohodno da se izgrednici uhvate na licu mesta.

Tokom dana ispred restrorana "Ruski car" u beogradskoj Knez Mihailovoj ulici pripadnici ovog pokreta nudili su građanima brošure, kvalitetne štampe i papira, a u kojima ovaj pokret iznosi svoje političke ideje. Mnoštvo fraza na kvalitetnom papiru i štampi za koje niko od pripadnika pokreta nije želeo da govori odakle za to novac.

Ono što se do sada zna jeste da su Dveri bliske DSS i da je deo novca radnika Kolubare išao i ovom pokretu. Prema navodima Dveri imaju i bliske organizacije upravo u Rusiji koje međutim, ne podržavaju politiku Putina.

Međutim, Dveri Putina predstvaljaju kao alternativu za Srbiju. Prema ‘dveranima’ Putin je alternativa čak i za Evropsku uniju. Međutim, niko od pripadnika ovog pokreta nema odgovor na pitanje zašto je to po njima tako s obzirom da i zvanična Moskva podržava evropski put Srbije.

O organizacijama "1389", "Naši", "Dveri", učešću na raznim ekstremističkim skupovima se dosta zna, ali je i dalje najveća nepoznanica ko finansira nimalo jeftinu kampanju koju vode po Srbiji, kojom se propagira prvenstveno izolacija Srbije ili pak isljučivost za sve što nije po njihovoj meri.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/243130/I-pokret-Dveri-ceka-Putina-u-Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back